tüp bebek ve micro ile hamiş kalanlar soruma cvp verin lütfen

mehaycım idrara baya sıkışık olman gerekiyor. sen yine de iç de iyi görsünler. evet sanki oracıkda yapıverecekmişsin gibi oluyor ama 10 dk. bitiyor. sonra rahatlarsın. ben de elimle hemşireye engel olmak istedim ama o yeşil örtüler yokmu, ona dokunmak yok diye kollarımı iyiyce havaya çektiler zaten. bi de benim işlemde probu kasıklarıma tutan eleman erkekti. saolsun herşeyimle ilgilendi, sürekli geldi gitti yanıma,rahatlatmaya çalıştı ama yine de ben biraz tikliyim bu konuda işte.
dırımkızı inşallah güzel haberi alırsın. adet olacakmışsın gibi sancıları da hiç takma bende de vardı. hatta hamile olduğunu öğrenen hemen hemen tüm arkadaşalrda vardı endişelenme. rahat ol.

canim yani demek istedigim 5-6 bardak su degilde 3 bardak icsek olmazmi???ya benim bu konuda problemim var azcik tuvaletim gelse agridan duramiyorum gunde 20 kere gidiyorumdur tuvalete yani...ne yapicam ben yaa ufffffsenağlama

icimden bir his olacak dedi...sizdeki sorun neydi canim neden olmuyordu???

cnm kusura bakma ya ben uyuya kalmısım daha yeni kalktım

bizdeki sorun ben pkoluyum cnm adet görmüyorumm ama asılll sorun eşimde cnm eşimin spremleri çok düşük ve olandada harekt sorunu var sana sunu diyeyim eşimin yıkamalı test sonucu 2 milyon.......

inş.tutuğuna bende inanıyorum özellikle sol kasığımda ağrı varya hep oramı tutupp

canımmm hoşgeldin diyorum ona........

canim yani demek istedigim 5-6 bardak su degilde 3 bardak icsek olmazmi???ya benim bu konuda problemim var azcik tuvaletim gelse agridan duramiyorum gunde 20 kere gidiyorumdur tuvalete yani...ne yapicam ben yaa ufffffsenağlama

mehaycığım cnm üzgünüm ama idrarkesen onların istediği gibi dolu olmazsa dolduruyolar cnmm....bir arkadaş bieşy yazmıştı buraya yeterli dolu olmadığı için sırgına ile doldurmuşlar idrarkesesine anlayamadım tam cnm ....sen suyunu iççç evet o günü unutamam ama geçti gitti şimdi ufaklarımın bana gelmesini bekliyorum cnm....herşeye katlnanan biz bunumu aşamacağız.........inana bana ben transferden sonra odaama çıkmak için 10 dk.bekledim bekelrken ağladım....ve o günler bitiiiiiiiiiiiiiiiiiiiufağım haberini alayımmm daha iii olacak herşey...........

bu arada hemşireye de tam saatini öğren ......inmeden 2-3 dk içinde iç cnm suyunuuu ben biraz önce içtim ve heycandan çok üşüdüm klimada açıkdııı su soğukk tuvaletimi getirdii:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:herşey bebekleirmiz için

evet kızlar herşeyin hayırlısı bende çok stres yapıyorum kendim ikiz bebekleri çok seviyorum inşallah bir gün benimde olur iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı hayel kırıklına ugradım bana bir dktor adı söylermisiz kendinize iyi bakın rabbim inşallah hiç kimseyi çocuksuz bırakmasın

evet kızlar herşeyin hayırlısı bende çok stres yapıyorum kendim ikiz bebekleri çok seviyorum inşallah bir gün benimde olur iki defa tüp bebek yaptırdım olmadı hayel kırıklına ugradım bana bir dktor adı söylermisiz kendinize iyi bakın rabbim inşallah hiç kimseyi çocuksuz bırakmasın

cnm ben istanbuldayım...evime çok yakın olan b.evler medicalparkı tercih ettim

latif celall küpelioğlu harika bir doktor....çok memnun kaldım şimdiye kadar sonucumuz pozitf çıknca dahaadaaaaaaaa memnun kalacğızzzzz......

ücretli yaptırdım 4700-4800 gibi bişey tuttu cnmmm

cnm haftaya bugün alacağız haberii 14 eylüll yanii

ama bugün canım sıkıldı transferden 2 gün sonra sol kasığımda ağrı oluyordu bugün 5 günü kasığımda adet olackamısım gibi ağrı varrr bu kadar erken ağrı olurmu yaaa

Allahım inşallah tutundurmuştur yavrularını sana. Güzel şeyler düşün. Adet belirtileri ile hamilelik belirtilerinin birbirine benzediğini unutup sakın stress yapma canım. İnşallah sen de haftaya bugün güzel bir başlık açarak mutluluğunu bizlerle paylaşacaksın. Şeniz

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bir gün iyişallah bizde bebeklerimizi kucağımıza basarız.banada26 ağustosta transfer yapıldı gerçekten sıkışık olmak berbat bişey ama sonucu düşününce insan sabır ediyor.bugün test yaptırdım sonuç bekliyorum ama kanamada başladı çok kötü durumdayım benimişim çok zor dua edin

arkadaşlar allah hepimizin yardımcısı olsun bir gün iyişallah bizde bebeklerimizi kucağımıza basarız.banada26 ağustosta transfer yapıldı gerçekten sıkışık olmak berbat bişey ama sonucu düşününce insan sabır ediyor.bugün test yaptırdım sonuç bekliyorum ama kanamada başladı çok kötü durumdayım benimişim çok zor dua edin

Arkadaşım allah yardımcın olsun.İnşallah hamilesindir...:Saruboceq:

inşallah arkadaşım bebeğin seninledir seni bırakmaz şu anki duygularının nasıl olduğunu çok iyi bilirim deneyimli biri olarak inş. tutunmuştur

cnm ben istanbuldayım...evime çok yakın olan b.evler medicalparkı tercih ettim

latif celall küpelioğlu harika bir doktor....çok memnun kaldım şimdiye kadar sonucumuz pozitf çıknca dahaadaaaaaaaa memnun kalacğızzzzz......

ücretli yaptırdım 4700-4800 gibi bişey tuttu cnmmm

merhaba dırımkızı sanırım aramızda sadece bir gün var bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim inşallah birlikte eylül bebekleri diye bir başlık atarız çok heycanlıyım rabbim hayırlısını versin inşallah yüzümüzü güldürsün

merhaba dırımkızı sanırım aramızda sadece bir gün var bu mübarek günlerde birbirimize dua edelim inşallah birlikte eylül bebekleri diye bir başlık atarız çok heycanlıyım rabbim hayırlısını versin inşallah yüzümüzü güldürsün

evet cnm bizde çokkkkkkkkk heycanlıyızzz

hergün bi zor bilmem ne yapacazz yaaa

dualarım tüm bekleyenlere olsunn.....rabbim bırakmasın boşş kucakları

evet cnm bizde çokkkkkkkkk heycanlıyızzz

hergün bi zor bilmem ne yapacazz yaaa

dualarım tüm bekleyenlere olsunn.....rabbim bırakmasın boşş kucakları

bekleyecezzzzzzzz çok zor ama mecbur inşallah boşa çıkmaz beklentilerimiz ben dondurulmuş embriyoları denedim senin taze deneme miydi

bekleyecezzzzzzzz çok zor ama mecbur inşallah boşa çıkmaz beklentilerimiz ben dondurulmuş embriyoları denedim senin taze deneme miydi

evett çok tazeeee inş.tutarrr ilkkez deniyoruzzzz

karnım çok şişşş ve acıyorrrrrrrrrrr sende böle bişey vArmıı

evett çok tazeeee inş.tutarrr ilkkez deniyoruzzzz

karnım çok şişşş ve acıyorrrrrrrrrrr sende böle bişey vArmıı

karnım şiş gaz var sanırım arada sırada da belim ve sol kasığım ağrıyor ama çok değil göğüslerimde ise hiçbir değişiklik yok sen sürekli yatıyormusun ben yatmıyorumda ...zaten bugün ilk iş günümdü

karnım şiş gaz var sanırım arada sırada da belim ve sol kasığım ağrıyor ama çok değil göğüslerimde ise hiçbir değişiklik yok sen sürekli yatıyormusun ben yatmıyorumda ...zaten bugün ilk iş günümdü

cnm benn çalışmıyorum o yüzden evdeyim ufak tefek şeyler yapıyorum

karın şişliğinden muzdaribim karnım çok şiş ve acıyor birde yeemek yedimmi

mahfoluyorum ....ilk bir hafta hep yattım şimdi annemdeyim hee burada da iş yapmıyorum ama lak lak ve kendi işimi kendim görüyorum...evdeyken eşim izindeydi

bir bardak aldırmadı bende patladım bugünde çıkıp halama gideceğim.....

inş...güsel sonuclar alırız ....göğüslerim acıyor ama progesteron jel kullanıyorum ondan ötürü hasasslar cnm...

kadiriş inşallah bebeğine kavuşursun arkadaşım. kanama olsa bile test sonucu önemli. inşallah olumlu çıkmıktır. bize haber ver ama. ben de konyada yaşıyorum tedavini burda mı yaptırdın bilmiyorum ama ben burda yaptırdım. tüm kalbimle dua ediyorum.

kadiriş inşallah bebeğine kavuşursun arkadaşım. kanama olsa bile test sonucu önemli. inşallah olumlu çıkmıktır. bize haber ver ama. ben de konyada yaşıyorum tedavini burda mı yaptırdın bilmiyorum ama ben burda yaptırdım. tüm kalbimle dua ediyorum.

dualarınız için teşekkür ederim arkadaşlar.test sonucum çok düşük 1,20 fakat doktorum umudu kesmedi perşembe günü tekrar test yaptırmamı istedi.umudum yok ama yinede allahtan umut kesilmez diyorum iyşalah bende kalp atışlarını duyarım
evet bende tedaviyi konyada yaptırdım fakat yumurta toplama ve transfer için istanbula amarikan hastanesine gönderdi doktorum.bu arada doktorum Ali Acar gerçekten iyi bir doktor

Back
X