Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
arkadaşlar bende microenjeksiyon yaptırdı hatta dün transferim oldı tedavinin başından beriherşey çok güseldiii...6 yumurta aldılar 5 döllendi ve 2 yumruta transferi oldu dün transefer için hastaneye 1 de gittim saat 3 gibide sanırım transfere aldılar bu arada ben sürekli su içtimm.....ama biraz fazla içitimmmmm sonra birazını yaptım su içmeye devam ettim....neyse heycandan olsa gerek dahada fazla tuvaletim geldi işlemi doktorum yaparken hemşire kasığıma bastırdı o bastırdı ben isyan ettim çok güsel 2 embriyo koydularrrrrrrrr................hatta doktorum çok başarılı geçti dedi....ama ben transferden yajlaşık 10 dk.sonra tuvaletimi yapmak istedim........gerçi işlem biter bitmez yapacaktım ama imkanım yoktu ..neyse sürgü verildi çok tutuğumdan ıkındım biraz tuvaletimi yaparken çünki. o kadar tuvaletim olmasına rapmen yapamdım sonrada 2-3 dk.ile annem sürgü koydu altıma .......gülmeyin ama şimdi diyorum ya bişey olduysaa.........hemşire hiç bişey olmaz dedi... o kadar basit değil dedi ama endişe duyuyorum yaaa...sizdede böle bişey oldumuıuu
hayirli olsun bitanem mujdeli haberlerle gelirsin insallah..o zorlama konusunuda kafana takma bak baskalarida ayni seyleri yasamis ama iclerinde hamis olanlar var....a.s.
cnm 5-6 bardak içtim ama biraz bekledim tam transfere girerken sıkıştımm ee tuvalete çıkmaya müsade etmedikleri için birde transferde kasıklarıma bastırdıkları içinn daha çok sıkıştım cnmm
:1shok:transferde kasiklarami bastiriyorlar???
arkadaşlar bende microenjeksiyon yaptırdı hatta dün transferim oldı tedavinin başından beriherşey çok güseldiii...6 yumurta aldılar 5 döllendi ve 2 yumruta transferi oldu dün transefer için hastaneye 1 de gittim saat 3 gibide sanırım transfere aldılar bu arada ben sürekli su içtimm.....ama biraz fazla içitimmmmm sonra birazını yaptım su içmeye devam ettim....neyse heycandan olsa gerek dahada fazla tuvaletim geldi işlemi doktorum yaparken hemşire kasığıma bastırdı o bastırdı ben isyan ettim çok güsel 2 embriyo koydularrrrrrrrr................hatta doktorum çok başarılı geçti dedi....ama ben transferden yajlaşık 10 dk.sonra tuvaletimi yapmak istedim........gerçi işlem biter bitmez yapacaktım ama imkanım yoktu ..neyse sürgü verildi çok tutuğumdan ıkındım biraz tuvaletimi yaparken çünki. o kadar tuvaletim olmasına rapmen yapamdım sonrada 2-3 dk.ile annem sürgü koydu altıma .......gülmeyin ama şimdi diyorum ya bişey olduysaa.........hemşire hiç bişey olmaz dedi... o kadar basit değil dedi ama endişe duyuyorum yaaa...sizdede böle bişey oldumuıuu
a.s.merhaba canım aranıza ben yeni katıldım bende tüp bebek yaptırdım olmadı ikidefa yaptırdım tekrar denemek istiyorum bana cevap yazarsanız sevinirim
çok sevindim senin adına dırımkızı hayırlı olsun transferin ve inş tutunurlar burdan bize müjdeli haberi verirsin ,ben burda bir topikte okumuştum transfer öncesi kayısı suyu içmeyi tavsiye eden bir arkadaş vardı sonrasında da kabızlık için kuru kayısı önermişlerdi,tekrar hayırlı olsun canım :1hug:
cnm allaha şükürr kabızlık yokkkk
inş... güsell haberler alırızzzzzzzz
Canım günaydın. Hayırlı haberi ne zaman alıyoruz Allahın izniyle? :dance:
selam dırımkızı Allah'ın izniyle inşallah hamilesindir .
evet cnnmmm bastırıyolarr nereye koyduklarına bakıyorlar
neden o kadar acı çektim düşün tuvaletin var çok sıkışmışsın ve kasıklarınada bir baskıı
kaçkere hemişirenin elini çekmeeye çalıştım kız bana ellerini yukarı koyarmısın engelliyorsun dedi..
bende sözde dua edecektim neredeeeee hem heycan hem çişş davam yüzünden heç bişey edemedim cnmm
evet cnnmmm bastırıyolarr nereye koyduklarına bakıyorlar
neden o kadar acı çektim düşün tuvaletin var çok sıkışmışsın ve kasıklarınada bir baskıı
kaçkere hemişirenin elini çekmeeye çalıştım kız bana ellerini yukarı koyarmısın engelliyorsun dedi..
bende sözde dua edecektim neredeeeee hem heycan hem çişş davam yüzünden heç bişey edemedim cnmm
canim olsun duani simdilerde etsende olur....mubarek aylardayiz nede olsa kabul olur insallah...birde bu senin ilk tup deneyimindi dimi canim??
evet cnm ilk micro deneemennnnnnnn:ecrin_bebek::ecrin_bebek: