tüp bebek ve micro ile hamiş kalanlar soruma cvp verin lütfen

hiç endişelenme bence bu anlattıklarını ben 4 kez yaşadım ve hiçbirindede tuvalete saatlerce gitmedim hep yattım ama sonuç kocaman bir sıfır bunu kafaya takma Allahın dediği olur bol şans sana

:emir_bebek:Bende yarım saat sonra WC ye gidip idrarımı yaptım zaten ilk yarım saat önemli yarın bende test yaptırıcam çok heyecanlıyım.İnşallah tutmuştur.Benim birde bu son şansım gibi çünkü eşim böbrek hastası ve 6 ay içinde nakil olacak.Nakilden sonra vücut sperm üretmeye biliyormuş dua edin tutmuş olsun.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

:emir_bebek:Bende yarım saat sonra WC ye gidip idrarımı yaptım zaten ilk yarım saat önemli yarın bende test yaptırıcam çok heyecanlıyım.İnşallah tutmuştur.Benim birde bu son şansım gibi çünkü eşim böbrek hastası ve 6 ay içinde nakil olacak.Nakilden sonra vücut sperm üretmeye biliyormuş dua edin tutmuş olsun.:ecrin_bebek::ecrin_bebek:

12 günüse yarın bugünde yaptırabilirsin cnm merak ettim şimdiiiiiiiiiiii

allah bebeğini kucağına almayı nasip etsin.Benim kuzenim böbrek naklinden sonra iki çocuk babası oldu Allahtan umut kesilmez rabbim şifa versin

:emir_bebek:Bu benim 2. denemem ilk denememde önce yaptırmıştım test sonucu iyiydi fakat test yaptırmam gereken günde kanamam başladı va düştü bu sefer sabredicem dedim.Yani korkuyorum normalde 2 gün geçti ama üzülmek istemiyorum.Bu arada transferden beri sabah akşam progesteron iğne oluyorum toplam 60 tane oldu artık yürüyemiyorum bile yarın ne olursa olsun yazarım.Dua edin:ecrin_bebek::ecrin_bebek::ecrin_bebek:

Slm bayanlar bende tup bebek tedavisi gördüm ve bugun transferimin 6.gunu beklemek beni öldürüyor insallah güzel sonuclar alirim ama hic belirti yok suan sadece göğüslerimde hassasiyet var sizlerinde boyle olanlar varmi bana yardimci olurmusunuz

Back
X