Sakıncası olmasa bile ben cesaret edemezdim doktorda büyük ihtimalle tutma diyecekARKADAŞLAR!
Yarın tranferimin 5. Günü ve oruç tutmak istiyorum bir sakıncası olur mu tutunmasında bilginiz var mı. İlaçlarımı zaten sabah akşam
Tavsiye etmiyoruz dediler ama gönül de Rabb dan vazgeçmiyoSakıncası olmasa bile ben cesaret edemezdim doktorda büyük ihtimalle tutma diyecek
Verecek olan da Allah. İbadetimden vazgeçmem doğru mu kafam karışıkGenelde hamileliğin son aylarında tutmayın diyorlar ama tüp bebek te durum nasıldır bilmem
Siz bilirsiniz tabii. Ucuz tedaviler değil sonuçta. Tabiki olacağı varsa olur nasip bu işler yinede temkinli olmak lazım. Sağlık problemi gibi durumlarda bir günahı olduğunı sanmıyorum kaza edebilirsinizTavsiye etmiyoruz dediler ama gönül de Rabb dan vazgeçmiyo
Bende bu konuda çok merak ediyordum. İftar sahur şeklinde ayarlasak olmaz mı diye. Yarın doktoruma danışıcam ama tutmamak daha doğru oluyormuş sanırım ilaçların saatleri değişmesin diyeARKADAŞLAR!
Yarın tranferimin 5. Günü ve oruç tutmak istiyorum bir sakıncası olur mu tutunmasında bilginiz var mı. İlaçlarımı zaten sabah akşam
Sizin tutmuş muyduBen tutmamıştım, beslenme de önemli çünkü.
Transfer döneminde bol su, yoğurt, havuç suyu tükettim, hadi yoğurt ve havuç suyu sahurda, iftarda halledilir ama susuz kalmak bence doğru olmaz bu süreçte, vücudunuz hormon yüklü çünkü. Riske atmadım, yine olsa yine atmazdım
Yarın sorarsan bana da haber ver benim sabah akşam zaten ilaçlarBende bu konuda çok merak ediyordum. İftar sahur şeklinde ayarlasak olmaz mı diye. Yarın doktoruma danışıcam ama tutmamak daha doğru oluyormuş sanırım ilaçların saatleri değişmesin diye
Bu konuyu bende merak ediyodum. Bende süreçteyim. Transfer için adeti bekliyorum epeycede gecikti. Doktorumla pazartesi görüştüm söktürücü ilaç vermedi kendi gelsinmiş. Gelene kadar kaç gün daha geçer bilmiyorum. Transferim ne zamana denk gelicek şuan hiç belli değil biraz daha sarkma yaşarsam en azından oruçlarımı tam tutarım
5 en geç 5 güne belli olacak zaten tutup tutmadığı bence riske atma tutmazsa ömür boyu içinde acaba mı diye düşünmek kalır
Sizin opu falan yapıldı o zaman sadece transfer için mi adeti bekliyorsunuzBu konuyu bende merak ediyodum. Bende süreçteyim. Transfer için adeti bekliyorum epeycede gecikti. Doktorumla pazartesi görüştüm söktürücü ilaç vermedi kendi gelsinmiş. Gelene kadar kaç gün daha geçer bilmiyorum. Transferim ne zamana denk gelicek şuan hiç belli değil biraz daha sarkma yaşarsam en azından oruçlarımı tam tutarım diyorum
Çok düşündüm ve bir kaç gün daha beklemeye karar verdim.5 en geç 5 güne belli olacak zaten tutup tutmadığı bence riske atma tutmazsa ömür boyu içinde acaba mı diye düşünmek kalır
Aynen yapıldı ocak ayında. Embriyolar donduruldu. Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Pco olduğum için zaten düzensizim böyle uzun sürdüğü oluyordu. Bakalım akışına bıraktım süreciSizin opu falan yapıldı o zaman sadece transfer için mi adeti bekliyorsunuz
Bende pco var bekleyip strese girdikçe daha geç geliyor seni anlıyorumAynen yapıldı ocak ayında. Embriyolar donduruldu. Transfer için 2. Adeti bekliyoruz. Pco olduğum için zaten düzensizim böyle uzun sürdüğü oluyordu. Bakalım akışına bıraktım süreci
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?