Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum eşimde hiçbir sıkıntı yok be tüp bebek tedavisine bugün başladık pcoslu olup tüp bebek sürecınde olanlar yazabılır mi bu konuda fikir alışverişi yapalım
Arkadaşlar merhaba ben pcosluyum eşimde hiçbir sıkıntı yok be tüp bebek tedavisine bugün başladık pcoslu olup tüp bebek sürecınde olanlar yazabılır mi bu konuda fikir alışverişi yapalım
Bende de pcos var tüp bebeğe başladım 20 Haziran'da iğne sürecindeyim şuan. Daha önce 3 aşılamam var birinde gebelik oluştu ama düşük oldu. Siz iğnelere başladınız mi
Ankara Bahçecide oldum yumurta toplama 2023 yılında olduğu için ücretini hatırlamıyorum ama muayene için 6000 ve transfer için 55000 verdim ilaçlar hariç.
Bende de pcos var tüp bebeğe başladım 20 Haziran'da iğne sürecindeyim şuan. Daha önce 3 aşılamam var birinde gebelik oluştu ama düşük oldu. Siz iğnelere başladınız mi
Merhabalar banada pcos denildi başlangıcı var yada yatkınlık var denildi bide benim sadece sol taraf dedi onun dışında hiç bi sorun çıkmadı butun testler normal çıktı doktorum bunun gebeliğe engel olmadığıni söyledi ben İstanbul Marmara üniversiteside tedavi görüyorum 17 Haziran'da başladık tedaviye bence biraz Zihni rahat bırakmak gerekiyor daha olumlu düşüncelere kapılıp bol bol dua etmek gerekiyor benden tavsiye bol bol kabak cekirdegi ye avakado tüket çok iyi geliyor Allah gönlüne göre versin inşallah umarım.hersey istedigin gibi olur ben çok okudum ileri seviye picos olup Hamile kalanlari burda çok denk geldim bu arada ben 56 kiloyum
Merhaba, ben PCOS’lu olarak 2018’de tüp bebek tedavisine başladım, 2020’de kızım doğdu. Şimdi kardeş için tekrar yoldayım. PCOS’lu olmak bazen şans da olabiliyor çünkü yumurtamız çok oluyor, embriyo için daha fazla havuz yapma şansımız oluyor Bu süreçte deneyimlerinizi ve desteklerinizi çok bekliyorum. Hepimize kolaylıklar ve güzel haberler!