Ben daha ağustos eylül gibi transfer yapacağım için henüz başlamadım ne ilaç kullanıyorsunuz acaba transfer öncesiBursa/Euroertilde tedavi görmekteyim ben :)
Pcos olduğunda genelde yumurta dondurma oluyor rahim dinlendirilmesi için böylesi daha sağlıklı zaten vücutta birden çok yumurta geliştiği için. Bugün doktora gideceğim bende rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyordum ne durumda diye bakacak eğer uygunsa transfer günüm belirlenecek
Ben daha ağustos eylül gibi transfer yapacağım için henüz başlamadım ne ilaç kullanıyorsunuz acaba transfer öncesi
bende İstanbul acıbademBursa/Euroertilde tedavi görmekteyim ben :)
Pcos olduğunda genelde yumurta dondurma oluyor rahim dinlendirilmesi için böylesi daha sağlıklı zaten vücutta birden çok yumurta geliştiği için. Bugün doktora gideceğim bende rahim kalınlaşması için ilaç kullanıyordum ne durumda diye bakacak eğer uygunsa transfer günüm belirlenecek
Şuan doktorum sadece bugüne kadar estrofem verdi bana rahim kalınlaşsın ve bebeğin tutunmasına yardımcı olsun diye aynı zamanda tedavimden bu yana kullandığım folik asite devam ediyorum bugün sanırım burada okuduğum kadarıyla progestan takviyesi verir ama her tedavi kişiye özel olduğu için sürecim nasıl ilerleyecek inanın bende bilmiyorum :) yaşım genç benim 26 yaşındayım gonalf harici farklı bi ilaç vermedi hiç bana opu öncesi de.Ben daha ağustos eylül gibi transfer yapacağım için henüz başlamadım ne ilaç kullanıyorsunuz acaba transfer öncesi
Bende sizinle aynı yastayım benımde ilaca galıba bu ay başlamam gerek bugün hemsıreyı arayacağım benım prosesteron hormonu yüksek çıkmıştı onu düşürmek için bı ilaç kıllandım bende daha kullanmadım hemsıre adet olunca ara ben soylerım ilaçlarını demişti benımde yenı yenı başlıyor adetımŞuan doktorum sadece bugüne kadar estrofem verdi bana rahim kalınlaşsın ve bebeğin tutunmasına yardımcı olsun diye aynı zamanda tedavimden bu yana kullandığım folik asite devam ediyorum bugün sanırım burada okuduğum kadarıyla progestan takviyesi verir ama her tedavi kişiye özel olduğu için sürecim nasıl ilerleyecek inanın bende bilmiyorum :) yaşım genç benim 26 yaşındayım gonalf harici farklı bi ilaç vermedi hiç bana opu öncesi de.
Benımde ilk deneyım ya hiç bilmiyorum herseyı merak ediyorum ve araştırıyorum :)Şuan doktorum sadece bugüne kadar estrofem verdi bana rahim kalınlaşsın ve bebeğin tutunmasına yardımcı olsun diye aynı zamanda tedavimden bu yana kullandığım folik asite devam ediyorum bugün sanırım burada okuduğum kadarıyla progestan takviyesi verir ama her tedavi kişiye özel olduğu için sürecim nasıl ilerleyecek inanın bende bilmiyorum :) yaşım genç benim 26 yaşındayım gonalf harici farklı bi ilaç vermedi hiç bana opu öncesi de.
Sizde çok gençmişsiniz tüp bebekte yaşta önemli bi faktör. Pcos olunca zaten hamilelik zorlaşıyor yumurtalar tembel olduğu için çok yumurtamız var ama sağlıklı bi şekilde büyüyüp çatlamıyorBende sizinle aynı yastayım benımde ilaca galıba bu ay başlamam gerek bugün hemsıreyı arayacağım benım prosesteron hormonu yüksek çıkmıştı onu düşürmek için bı ilaç kıllandım bende daha kullanmadım hemsıre adet olunca ara ben soylerım ilaçlarını demişti benımde yenı yenı başlıyor adetım
Aynen öyle benimde ilk deneyimim inşallah ilkinde olur da sağlıkla atlatırız bu süreci :)Benımde ilk deneyım ya hiç bilmiyorum herseyı merak ediyorum ve araştırıyorum :)
Aynen öyle hersey gonlumuzce olsunınsallah gerçekten çok yıpratıcı bır süreç ama ınsallah burada çok güzel şeyler paylaşırızSizde çok gençmişsiniz tüp bebekte yaşta önemli bi faktör. Pcos olunca zaten hamilelik zorlaşıyor yumurtalar tembel olduğu için çok yumurtamız var ama sağlıklı bi şekilde büyüyüp çatlamıyorDilerim çıktığımız bu yol hayırlı, sağlıklı bir şekilde sonuçlanır siz hemşirenizle konuşun ona göre ilaçlarınızı kullanırsınız aksatmamak önemli
Amin aminAynen öyle benimde ilk deneyimim inşallah ilkinde olur da sağlıkla atlatırız bu süreci :)
Sizin yumurtalarınız toplandı değil mi? Opu oldunuz yani kaliteleri nasıldı? 5. Güne gitti miAynen öyle hersey gonlumuzce olsunınsallah gerçekten çok yıpratıcı bır süreç ama ınsallah burada çok güzel şeyler paylaşırız
Evet evet on gün olucak oldum ve şuan dondurulmuş 5. Güne gitti şuan 5. Gündem dondurulmus 10 yumurtam var sizin kalitesi ne A B C DİYORLAR YASizin yumurtalarınız toplandı değil mi? Opu oldunuz yani kaliteleri nasıldı? 5. Güne gitti mi
Benim 12 yumurtam toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti hepsi A kalite. 5AA/4AA/3AA 2 tanesi de çift dondurulduEvet evet on gün olucak oldum ve şuan dondurulmuş 5. Güne gitti şuan 5. Gündem dondurulmus 10 yumurtam var sizin kalitesi ne A B C DİYORLAR YA
Benımde A kalitesinde ama su sayılandırma neye göre oluyor onu hiç çözemedim 5A 2A dıyorsunuz yaBenim 12 yumurtam toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti hepsi A kalite. 5AA/4AA/3AA 2 tanesi de çift donduruldu
Transfer ne zamandı sızın ben ağustos reglimde gıdecegımBenim 12 yumurtam toplandı 5 tanesi 5. Güne gitti hepsi A kalite. 5AA/4AA/3AA 2 tanesi de çift donduruldu
Bugün gideceğim işte her şey iyiyse transfer günüm belirlenecekTransfer ne zamandı sızın ben ağustos reglimde gıdecegım
Galiba adetli iken yapılıyor transfer degıl mıBugün gideceğim işte her şey iyiyse transfer günüm belirlenecek
Hayır mesela ben 2 temmuzda regl oldum eğer her şey iyi giderse adetten 19-20-21 gün sonra yapılıyor diye biliyorum yani diğer adetiniz gelmedenGaliba adetli iken yapılıyor transfer degıl mı
Biz Bitlis’te oturuyoruz ama İstanbul da yapıyoruz tüp bebek bu yüzden sordumHayır mesela ben 2 temmuzda regl oldum eğer her şey iyi giderse adetten 19-20-21 gün sonra yapılıyor diye biliyorum yani diğer adetiniz gelmeden
Adetliyken bi kere gittim ben bugün bi daha gidicem bi daha en son transfer günü giderim inşallahta sonrasında kese görmeye giderimBiz Bitlis’te oturuyoruz ama İstanbul da yapıyoruz tüp bebek bu yüzden sordum
Amin amin gerçekten tanımıyorum ama içtenliğimle belirteyim dualarım sizinleAdetliyken bi kere gittim ben bugün bi daha gidicem bi daha en son transfer günü giderim inşallahta sonrasında kese görmeye giderim
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?