Tup bebek ve serklaj

Dilan28

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
9 Nisan 2021
3
0
36
30
Arkadaşlar merhaba şuan hastaneden yazıyorum. Benım hıkayem 2023 basladı tüp bebek sürecim çok korkarak nasıl olur nasıl ılerler tutar mı. Bunlar hep bı kafa karısıklıgı ve stres Trabzon Kanuni Eğitim Hastanesı Kas Üstü bınasında tüp bebek ıcın gorusmeye gittim çok tedırgın ve cekıngendım. İlk defa gittim Doç.Dr.Recep Erim vardı ve mizacı biraz sert sorular sordu. Konuştukça rahatladık. Hem bende hem esımde problem vardı. Testler ıstedı verdik adetın 2.cı,gunu,gel dedı ve ben hıc beklemiyordum çünkü ne bılım tüp bebek gözümde çok buyuk bıseydı. Neyse bız basladık ama hala hayal gıbıydı. Allahım sekretıerı var Serpıl Abla bı insan bu kadar tatlı olır. Halden anlarcok yardımcı oldı herşey güzel ılerledı yemın ederıö özelde böyle ilgı yok. Transferım oldu ve 5 gün AA emrı transfer ettıler tuttu çok şükür. Herşey çok ıyı ilerliyordu ta kı 17 haftada suyum gelene kadar,evet kaybettik ve hepımız saskın üzgün nasıl oldu anlamadık. Bu hastanın genetıgıne baglı yada vücud yapısına baglı Rahim ağzı yetmezlıgı ilk defa duydum doktorum bıle beklemediği bıseydı. Zor zamanlar piskolojik bunalımlar 1 sene ara verdık hem maddı ve manevi toparlanmamız gerektı. 1 sene sonra hocamın kapını tekrardan çaldı ve hazırım baslayalım basladık herşey çok ıyı bu,defa benım yumurtalıklar ıstenılenden, daha kötüydü sadece bır emrıyo kaldı oda 3.gun emrıyosu 8 hucreydı çok ağladım arastırdım kimsenın tutmadı yıne baslıycak olmadı dusuncesındeydım. Oldu çok şükür 😍 emrıyologa guvenmek çok önemli. Herşey çok iyi ılerledı bı sorun yok 13 haftada rahım kısalıgı yasadım. Dıkıs atıldı kendı Doktor'um yoktı başka doktor yaptı. Dıkısten sonra kanamam oldu devamlı 17 haftaga öyle böyle geldık. Kendı doktorum daha ozenlyıdı sağolsun.17 haftada 7.5ml olmuş acıl serklajj dedı Sağolsun Recep hocam hemen amelıyata aldı. Ve kanamam da olmadı rahatsızlıgımda 2 haftada bır yerıne her hafta gorecegım dedı. 23 haftaya kadar bı sorun yok kısalma oldu enfeksiyon oldu. Doktorum antibiyotik tedavısı ve Rahimı yıkama yaptı. Intım yıkama jel öyle her hafta yıkadı kı enfeksiyondan erken dogum olmasın çok düştün üzerime emegı çok Allah razı olsun hocam şuan 31 haftalık olduk rahım agzı 6ml oldu ve yatırdı gözümün önünde ol dedı ısımızı şansa bırakmayalım dedı ve 10 gündür yatıyorum 3 doz cıger geliştirici olduk.şimdi saglıcakla bekliyoruz oğlumu. Bıraz uzun oldu buarada söylüyorum umıtsız olmayın. Doktorunuzu ıyı seçin ve gıvenın. Çok teşekkür ederim DOÇ.DR.RECEP ERİM hocam emeğinizin karşılığını asla ödeyemem. Allâh sızden razı oldum.
Sekreterler Serpil ablam ve gönül ablam hakkınız ödenmez hepimiz ıyıkı varsınız.
Dua edın saglıcakla ve hayırlısını kolaylık versin Rabbim.
Doç.Dr. Recep Erim Doç.Dr. Kübra Bâki Erim. Stajer doktorlar hepsı aşırı ılgılı ve sevecekler. Sekreterleri Gönül ve Serpil Abla İlayda Hemşireleri Ebelerı Hepsinden Allah razı olsun. Çok teşekkür ederim 🥰

Son düzenleme:
Back