Tüp bebek yapanlar

TXIXTANYA

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
13 Haziran 2008
31
1
86
Düzce
:ecrin_bebek:
MERHABA ARKADAŞLAR
BEN 10 EKİM 2009 CUMARTESİ GÜNÜ TÜP BEBEK GÖRÜŞMEK ÜZERE YEDİTEPE HASTANESİ VE EUROFERTİL HASTANELERİNE GİDİCEM.1 YIL ÖNCE DIŞ GEBELİK GEÇİRDİM.BU HASTANELERE GİDEN VARMI.BİLGİLERİNİZİ PAYLAŞIRSANIZ SEVİNİRİM.:nazar:

Pekı arkadaŞım ılk seferde tuttumu ben ıst. GÖrÜŞmelerınden sonra ankarayıda dÜŞÜnÜyorum.Çaresızlık herŞeyı heryerı arattırıyor ınsana.bu aralar Çok bunalımdayım.Çok zor mu bu aŞamalar bılgı verırsen sevınırım.tŞk

arkadaşım tedavin hayırlı olsun,Allah gönlüne göre versin inşallah...Ben Bursa da yaptırdım..1.de tutmadı,2.denemede tutturduk.Bu tedavide önemli olan pozitif olmak,önemli tek birşey var oda sensin.....kendin için ayakta kalman lazım ki tedavi başarıya ulaşsın....aşamalar çok zor değil,ama kendi kentinde olmayacağı için gidip gelmek zorunda kalacaksın yumurtaların gelişimini takip etme sırasında 2-3 günde bir.....iğnelerini düzenli yaptırmaya dikkat edeceksin....

Çok tŞk.moral verdın bana arkadaŞım.bır yakınımızı kaybettıĞımız ıÇın 17 ekıme ertelemek zorunda kaldık ılk hastane gÖrÜŞmelerımızı .ama olsun bunda da vardır bır hayır.ınancım Çok bÜyÜk ınŞallah tÜpe bıle gerek kalmadan kÜÇÜk bır mÜdahale ıle aŞacaĞım bu yolları buna ınanıyorum.benım her ıŞım zor olur ama sonuÇları ok ıyı olur.herkesın allah yardımcısı olsun.dualarım hepımız ıÇın.tŞk.

Back
X