tüp bebek yapıp 12. günü beta hcg negatif olanlar kaç gün sonra regl oldunuz

rozaline

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
21 Ekim 2010
151
0
46
İstanbul
tüp bebek yapıp 12. günü beta hcg negatif olanlar kaç gün sonra regl oldunuz. ya da regl olmayan var mı? ya da 12. gün beta hcg değeri kanda negatif çıkıp daha sonra regl olmayınca hamile kaldığını öğrenenler var mı. lütfen bilgi verebilirseniz çok memnun olurum.

umut dolu birşeyler yazamadığım için üzgünüm. Kanda negatifi görmüşsün reglin gecikmesi hiçbir şeye müjdeci olmuyor maalesef

İnşallah bir sonraki denemen son olur

umut dolu birşeyler yazamadığım için üzgünüm. Kanda negatifi görmüşsün reglin gecikmesi hiçbir şeye müjdeci olmuyor maalesef

İnşallah bir sonraki denemen son olur

evet gördüm her zamanki gibi hayırlısı diyorum. belki de hiç olmayacak...belki de olacak...bugün nette geç tutunma diye birşey okumuştum..tüp bebekte de olabiliyormuş..kendimden umudum yok zaten..sadece meraktan...

nasıl geçti 12 gün ağrın felan varmıydı? adet günün geçmişmiydi?

adet günün geçmişmiydi? ve bu süre içersinde dikkat ettinmi?dinlenerek mi geçirdin

geçti tabi..bak bugün kanama oldum ama 1-2 damla hala birşey yok...adet günümü 7 gün geçti mesela..dinlndim ağır iş yapmadım ama ağır olmayan ev işlerimi yaptım. eğilip kalktım. banyo yaptım. makineye çamaşır buşalık atıp yıkadım. atım. ama ağır kaldırmadım. ne biliyim. tutunmanın embriyo kalitesiyle alakası var. embryo kaliteli değilse tutunamıyor. benim yaşım 41. bu 2. denemem. ilkinde tuttu. ama 7 haftalıkken kaybettim..

ilaçları kestikten üç gün sonra hep regl başlar. eğer kanda 5-10 falan görsen, hani bir umut var derim ama sıfır çıktıysa tutunma olmamış demektir. eğer kanaman tam sökülmezse doktorunu ara derim. çünkü 7 gün içinde adet olmazsanız doktorunuza başvurun yazıyor bilgilendirme kağıtlarında.
embriyo kalitesi hakkında söylediklerine katılıyorum, ama mutlaka sende okumuşsundur, 40-41-42-43 yaşlarında pek çok hamile haberi var, ben sadece doğru doktor, doğru tedavi ve allahın takdiri diyorum buna. o nedenle şu anki üzüntünü çok iyi biliyorum, sefer sefer yaşadım, ama vazgeçmedim, tek yapmamız gereken acıyı içimizden çabuk atıp tekrar yola koyulmak.

hamile olduğumla ilgil bir şüphe duymuyorum. olmadığımı biliyorum. Allah'ın taktiri ne diyelim ki..40 yaşında evlenince bunlarla karşılacağını bilmek lazım. ama insan bilemiyor yaşamayınca. duyardık flancı 42 sinde doğurmuş. bende teselli buluyordum aaa benim de olur diyordum. nerden bilecektim ki işin içine girmesem. umudumu tabii ki kaybetmedim..Allah hayırlı sağlıklı evlat nasip etsin. bana da sağlık sıhhat versin.

pardon tarıhe dıkkat etmemısım
................................................................................................................................................

Son düzenleme:

alakası yok canım 20 yasında evlenip de olmuyor 30 yasında evlenince de olmayabiliyor olacakca yazılmışsa olacaktır sen pes etme menapoza dek devam et yumurtaların varsa sorun yok...inş.digerinde olur ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…