- 17 Mayıs 2025
- 47
- 15
- 3
- 30
- Konu Sahibi Seddddossss
Kızlar tüp yapıp normal doğum yapan var mı varsa süreç nasıl ilerliyor ?
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Tüp bebeklerde bildiğim normal doğum olmuyor sezeryan oluyor ben öyle okumuştumKızlar tüp yapıp normal doğum yapan var mı varsa süreç nasıl ilerliyor ?
Gercekten mi? Nerden duydunuz?Tüp bebeklerde bildiğim normal doğum olmuyor sezeryan oluyor ben öyle okumuştum
Ben de bu hafta konuştum, bir aksilik olmazsa vajinal doğum bekliyoruzTabikii yapilabiliyor, asla oyle bir kural yok iki hafta once doktorumla konustum daha bu konuyu![]()
Ah ne guzel, ben de imkanim olsun ve ben seceyim isterdim aslindaBen de bu hafta konuştum, bir aksilik olmazsa vajinal doğum bekliyoruz![]()
Olsun doğum şeklinin ne olduğunun önemi yok bebişler sağlıkla gelsin yeterAh ne guzel, ben de imkanim olsun ve ben seceyim isterdim aslindafakat onceden gecirdigim rahim ameliyati yuzunden riskli bulundu malesef
![]()
Önemli olan her ikinizin de sağlıklı olmasıAh ne guzel, ben de imkanim olsun ve ben seceyim isterdim aslindafakat onceden gecirdigim rahim ameliyati yuzunden riskli bulundu malesef
![]()
Evet yeter kiOlsun doğum şeklinin ne olduğunun önemi yok bebişler sağlıkla gelsin yeter![]()
Cok tesekkur ederim, umarim oyle de olurÖnemli olan her ikinizin de sağlıklı olmasıhayırlısı olsun