hayırlısı olsun canım benım bebıs tutmadı...ınsallah sızın olur...cümlemizin ınsallah...tesaduf gordum arkadas zor mu dıe yazmıssın....transfere kadar zor deıl...ıgneler var gobekten...ve yumurta takıbı....ama transferden sonra embrıyoların nasıl dollenecegı heyecan merak uyandırıyo...sakın kafanıza 3 gun 5 gun embrıyosu dıe takmayın...nasıpte nevarsa 2 gun embrıyosu bıle tutuyor...transfer sonrası beklemek zor....acabalar belırtıler arıyosun kendınde...ben kımseyle paylasmadım gızledım...cunku zaten ben tek basıma bıle agır geldım....bır kımsenın sorularını kaldıramazdım...ılk dogal yoldan gebelıgım var dustu ıkıncı ıse tup bebek ıdı oda dustuBende önümüzdeki ay başlıcam nasıl bir süreç zor mu? İnşallah hamilesindir
gunaydın canım gece bekledım alıntı yaparak yazarsan rahat cvb verebılırım...cokk gecmıs olsun cıft yumurtlama varsa gebelık ıkız olma ıhtımalın yuksek olur...gobekten ıgne can yakmıyor ınce zaten kucuk kendın yap yanı...morarma oluyo ama agrı yok...benım esımdede ılerı hız sıfır varıkoselden amelıyat olmustu...dogal yoldan ve tup bebek ıle hamıle kaldım ama degerımız hıc degısmedı...hatta tup bebek yaparken morfolojıde 1 ıdı....sımdı ılaclarımız var proxeed plus alık kullanıyo...bak arastır ıstersen esı azosperm olup bu ılacla sayıları yukselen varBenim esimde azosperm var bir yandan onu teselli etmeye calisiyorum bir yandan süreç hakkinda bilgi edinmeye çalışıyorum. Doktor benim açımdan şanslı olduğumuzu söyledi her ay cift yumurtluyormusum. Tüp bebekte yumurta çok önemli dedi inşallah olur. Göbek igneleri çok can yakiyor mu? Ben igneden cok korkuyorum kendim yapabilir miyim bilmiyorum
gunaydın canım gece bekledım alıntı yaparak yazarsan rahat cvb verebılırım...cokk gecmıs olsun cıft yumurtlama varsa gebelık ıkız olma ıhtımalın yuksek olur...gobekten ıgne can yakmıyor ınce zaten kucuk kendın yap yanı...morarma oluyo ama agrı yok...benım esımdede ılerı hız sıfır varıkoselden amelıyat olmustu...dogal yoldan ve tup bebek ıle hamıle kaldım ama degerımız hıc degısmedı...hatta tup bebek yaparken morfolojıde 1 ıdı....sımdı ılaclarımız var proxeed plus alık kullanıyo...bak arastır ıstersen esı azosperm olup bu ılacla sayıları yukselen var
Bende önümüzdeki ay başlıcam nasıl bir süreç zor mu? İnşallah hamilesindir
kanında pıhtılaşma olabilirmi baktırdınmıhayırlısı olsun canım benım bebıs tutmadı...ınsallah sızın olur...cümlemizin ınsallah...tesaduf gordum arkadas zor mu dıe yazmıssın....transfere kadar zor deıl...ıgneler var gobekten...ve yumurta takıbı....ama transferden sonra embrıyoların nasıl dollenecegı heyecan merak uyandırıyo...sakın kafanıza 3 gun 5 gun embrıyosu dıe takmayın...nasıpte nevarsa 2 gun embrıyosu bıle tutuyor...transfer sonrası beklemek zor....acabalar belırtıler arıyosun kendınde...ben kımseyle paylasmadım gızledım...cunku zaten ben tek basıma bıle agır geldım....bır kımsenın sorularını kaldıramazdım...ılk dogal yoldan gebelıgım var dustu ıkıncı ıse tup bebek ıdı oda dustu
Peki durumun neydi? Yani yumurta rezervinde azalma var mıydı? Transfer sonrası neler yaptın? Merak ettim. Hangi ilaçları kullandın? Biraz sorgulama gibi oldu yanlış anlama. Ben transfer sonrası bekleme sürecindeyim. İlk denemem ve pek tecrübem yokSlm bende tüp bebekle hamileyim çok şükür, ilk denememde tuttu, sürecin zorluğu kişiye göre değişiyor, doğru iğne tedavisiyle güzel yumurtalarin olusursa gerisi çok kolay, umarım sonucuda güzel olur
Peki durumun neydi? Yani yumurta rezervinde azalma var mıydı? Transfer sonrası neler yaptın? Merak ettim. Hangi ilaçları kullandın? Biraz sorgulama gibi oldu yanlış anlama. Ben transfer sonrası bekleme sürecindeyim. İlk denemem ve pek tecrübem yok
Benim esimde azosperm var bir yandan onu teselli etmeye calisiyorum bir yandan süreç hakkinda bilgi edinmeye çalışıyorum. Doktor benim açımdan şanslı olduğumuzu söyledi her ay cift yumurtluyormusum. Tüp bebekte yumurta çok önemli dedi inşallah olur. Göbek igneleri çok can yakiyor mu? Ben ignede
n cok korkuyorum kendim yapabilir miyim bilmiyorum
bılmıyorum dr kesın bısey demedı subatta genetık testımız var sonuc cıkar var mı yk mu canımkanında pıhtılaşma olabilirmi baktırdınmı
Pıhtıy bkıldıys çıkr ki büyük ihtimal bakmıştır, düşük hikayen olduğu içinbılmıyorum dr kesın bısey demedı subatta genetık testımız var sonuc cıkar var mı yk mu canım
Peki durumun neydi? Yani yumurta rezervinde azalma var mıydı? Transfer sonrası neler yaptın? Merak ettim. Hangi ilaçları kullandın? Biraz sorgulama gibi oldu yanlış anlama. Ben transfer sonrası bekleme sürecindeyim. İlk denemem ve pek tecrübem yok
Kızlar ben tranferimin anesteziliolmasini istiyorum bu mümkün mü
Ay cnm valla icimi rahatlattın ya cnm :))Mümkün ama 1000 tl istiyorlar,hiç gerek yok bence, bende çok korkuyordum çünkü vajinismus geçmişim olduğu için alttan muayenede hep kasmisimdir kendimi ama transfer sırasında hiç bişey hissetmedim bile, ben stresli bi şekilde işlem yapsın diye beklerken dr hayırlı olsun deyip kalktı bittimi demişim, düşün o derece rahat bi durum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?