Kızlar merhaba. Sebepsiz infertilite ve 2 aşılama üstüne tüp bebeğe mecbur kaldım. Aylardır bahanelerle oyalandım ama bu hafta regl olunca gideyim diyorum. Hastanede kararsızım ve süreç beni korkutuyor nedense. Elazığ şehir hastanesine karar vermiştim kötü bir yorum okudum moralim bozuldu. İlla özel hastaneye mi gitmek gerekiyor devlet hastanelerinde genelde olumsuz mu sonuçlanıyor? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımınıza muhtacım, teşekkürler..
Kızlar merhaba. Sebepsiz infertilite ve 2 aşılama üstüne tüp bebeğe mecbur kaldım. Aylardır bahanelerle oyalandım ama bu hafta regl olunca gideyim diyorum. Hastanede kararsızım ve süreç beni korkutuyor nedense. Elazığ şehir hastanesine karar vermiştim kötü bir yorum okudum moralim bozuldu. İlla özel hastaneye mi gitmek gerekiyor devlet hastanelerinde genelde olumsuz mu sonuçlanıyor? Bana tavsiyeleriniz nelerdir? Yardımınıza muhtacım, teşekkürler..
Canım inşallah güzel haberlerini duyarız sürece başlamaktan korkma bazen tüp bebege başlama kararı verirken hamile kalıyor insanlar artık zihinde stres yapmayı bırakıp birşeye bagladığı için duruöu, iyi giden bir gebelik ve kaliteli bir tutunma olursa doktorun hastanenin hiçbir önemi yok açılcası nasibinde varsa o bebiş tüp bebekte ilaçta bahane biraz oluruna bırak maddi durumun yeterliyse taniki çok iyi merkezler var ama para yığıp hiçbirşey elde edemeyebilşrsin birkere denemekten zarar gelmez başla hayırlısı de önemli olan hamile kalabilmek değil senin ve sağlıklı bir bebeğin dünyaya gelmesi hamile kalmayla bitmiyor süreç risk faktörü herzmaan çok yüksek
Merhaba ben de Elazığ'da yaşıyorum.sami hocaya(medikal hospital) ve Ebru hocaya gittim onun da özel kliniği var. Her seferinde muayene ücreti ödemek insanı yoruyor ben onlara toplam 3-4 ay gittim hep aynı şeyler bi sonuç alamadım.iki ay önce histeroskobi oldum üniversite hastanesinde Alpaslan hoca yaptı
Şimdi remzi hocada aşılama yaptım bugün 2. Günüm
BEnce bu alanda en iyisi remzi hoca
Sonucum inşallah olumlu olursizin de öyle
Merhaba bende Elazığ da yaşıyorum .sami beye gitttim ebru hanım a gittim Fethi sekinde bir kaç doktora gittim .eşimin spermogram da morfoloji yüzde 1 çıkıyor .bende hiç bir sorun yok .1.5 yıllık evliyiz .malesef normal yolla olmayacağını Üroloji doktorumuz söyledi .malataya da doğu Fertil de uğraş hoca da tüp bebek tedavisi başladım bu gün 4 cü günüm iğneler ilaçlar derken BİSMİLLAH dedik …
Merhaba bende Elazığ da yaşıyorum .sami beye gitttim ebru hanım a gittim Fethi sekinde bir kaç doktora gittim .eşimin spermogram da morfoloji yüzde 1 çıkıyor .bende hiç bir sorun yok .1.5 yıllık evliyiz .malesef normal yolla olmayacağını Üroloji doktorumuz söyledi .malataya da doğu Fertil de uğraş hoca da tüp bebek tedavisi başladım bu gün 4 cü günüm iğneler ilaçlar derken BİSMİLLAH dedik …