Yok korkmam canım yani ne kadar ağrı olursa olsun razıyım kaç gündür bekliyorum strese giriyorum artık soğan suyu içtim bugün söktürüyormuş pazartesi olsa da gitsem şu doktoradusuk okadar kolay olmuyor uzgunumbende oyle kanama ve pihtilar gorunce dustu sandim meger dusmemis gecesinde dusuk yaptim korkutmak istemem ama kramplar coktu belki her bunye ayni olmaz
En fazla 43 olmuştu değerim sonra değer 3 e düştü yani acaba diyorum olması gereken kanama bu mudur bu kadar mıdırdusuk okadar kolay olmuyor uzgunumbende oyle kanama ve pihtilar gorunce dustu sandim meger dusmemis gecesinde dusuk yaptim korkutmak istemem ama kramplar coktu belki her bunye ayni olmaz
Ama sizinki kimyasal gibi olmuş o da bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyorEn fazla 43 olmuştu değerim sonra değer 3 e düştü yani acaba diyorum olması gereken kanama bu mudur bu kadar mıdır
kurtajmi olacaksinYok korkmam canım yani ne kadar ağrı olursa olsun razıyım kaç gündür bekliyorum strese giriyorum artık soğan suyu içtim bugün söktürüyormuş pazartesi olsa da gitsem şu doktora
Aynen canım doktor kimyasal demişti adetle düşer demişti çünkü tüp bebek benimki hani haftalar aylar falan olmadı ama yine de perşembe kanama olup cuma olmayıp bugün azıcık kanama olması yine normal değil bence yaAma sizinki kimyasal gibi olmuş o da bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor
Ben yaşamadım ama buradaki arkadaşlardan okuduğum kadarıyla boyle
Yok kürtaj icin değil de hani parça düştü hocam bu kadar mı oluyor diye sormaya alttan muayene eder muhtemelen ne der bilmiyorum inşallah düşmüş ve içinde parça kalmamış derkurtajmi olacaksindussus cok hizli oluyor zaten umarim kolaylikla atlatirsin rabbim saglikli bebegini verir kucagina
Evet aynen kimyasal gebelik işte merak ettiğim kanama niye aralıklı böyle iki parmak bitişiği kalınlığında bi parça düştü başka hiç bir pıhtı vs yok bugün de azıcık kanama var bu kadar mı oluyorSeninki düşük diye adlandırılmıyor kimyasal gebelik diye söz edilir.
Benim ilk gebeliğim tüp bebekte kimyasal oldu dediğin gibi değerim 12.gün 124'tü sonra 2 gün sonra 55 oldu bir kaç gün sonrada kanama başladı. Ve bir pıhtı düştü sonrası normal adet kanaması gibiydi ve bitti.
Ben o parçayı düşürdüm o zaman bu şekilde olması normal bi çok ilaçlar falan kullandık biliyorsun kesmiştir belki kanamayı bu kadar oluyordurSeninki düşük diye adlandırılmıyor kimyasal gebelik diye söz edilir.
Benim ilk gebeliğim tüp bebekte kimyasal oldu dediğin gibi değerim 12.gün 124'tü sonra 2 gün sonra 55 oldu bir kaç gün sonrada kanama başladı. Ve bir pıhtı düştü sonrası normal adet kanaması gibiydi ve bitti.
40 lidegerle Kimyasaldir sanirim sanmam。bisey kalacaginiYok kürtaj icin değil de hani parça düştü hocam bu kadar mı oluyor diye sormaya alttan muayene eder muhtemelen ne der bilmiyorum inşallah düşmüş ve içinde parça kalmamış derbu kadarcık bi değer için kürtaj olursam çok üzülürüm
İnşallah canım normal adet gibi değil ki kanama da çok az anlamadım40 lidegerle Kimyasaldir sanirim sanmam。bisey kalacagini
rahat ol
Bildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor ben yaşamadımAynen canım doktor kimyasal demişti adetle düşer demişti çünkü tüp bebek benimki hani haftalar aylar falan olmadı ama yine de perşembe kanama olup cuma olmayıp bugün azıcık kanama olması yine normal değil bence ya
Evet aynen kimyasal gebelik işte merak ettiğim kanama niye aralıklı böyle iki parmak bitişiği kalınlığında bi parça düştü başka hiç bir pıhtı vs yok bugün de azıcık kanama var bu kadar mı oluyor
Ben o parçayı düşürdüm o zaman bu şekilde olması normal bi çok ilaçlar falan kullandık biliyorsun kesmiştir belki kanamayı bu kadar oluyordurinşallah bitmiştir
Özel hastane evet özel numarasını vermiyorlar sosyal medyadan yazdım bakalım dönüş yapar mı sağol canım ne demekBildiğim kadarıyla adet kanamasiyla atılıyor ben yaşamadım
Özelde mi yaptırdın hastaneyi arasan vermezler mi numarayı veya şuan neredeyse bütün doktorların sosyal medyası var ordan istesen
Valla bende aklıma gelenleri söylüyorum ama
İnşallah dönüş sağlar canım geçmiş olsun tekrardan bir an önce atlatırsın umarımÖzel hastane evet özel numarasını vermiyorlar sosyal medyadan yazdım bakalım dönüş yapar mı sağol canım ne demek
Anladım canım tamam doğru diyorsun benim de kalınlaşma 24 olmuştu en fazla aslında evet düşen şeye bakarsam evet o parça gitmiş. Ama sıkıntı adetimin sağlıklı devam etmemesi. İnşallah bi gideyim pazartesi bakalım belki de bu kadar olmuştur benimki ne bilimTek parça düşüyor zaten sonrasında dediğim gibi her zamanki adet kanamam gibiydi benim ki. Normalde nasıl rahim kendini yeniliyorsa onun gibi olur. İlaçlarda tabiki etken bu duruma az yada çok rahim duvarınızın kalınlaşmasına bağlı olarak çok yada az olur.
Amin canım amin hamile kalmaya çalışıyoruz zorluk yaşıyoruz adet olmaya çalışıyoruz zorluk yaşıyoruz cidden hiç bu kadar yıpratacağını düşünmemiştim tüp bebek serüvenininİnşallah dönüş sağlar canım geçmiş olsun tekrardan bir an önce atlatırsın umarım❤
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?