arkadaslar ben tup bebek tedavimden yaklasik bir sene once biraktim. 15 sene icmistim biraktigimda, gunde 12-15 adet arasi iciyordum. Sigarayi birakmaya karar verdigim zamanlar tup bebek yaptirmamiz gerektiginden haberim yoktu, normal yolla deniyorduk ama kendimi cok kotu hissediyordum. bir hafta kadar gecikme yasadim, aklim cikti, pat diye biraktim. Yanlis alarmmis, hamile degilmisim ama tekrar baslamadim, tup bebek tedavisinde haliyle hic icmedim, ama ilk negatifimden sonra tekrar baslamamak cok zorladi, yine baslamadim, gecen gun ruyamda sigaranin insanligi kurtaran birsey oldugunu gordum, artik nasil ozlediysem:)))
Su an tedavimin sonundayim yarin kan testim var ama iki gun arayla iki idrar testi yaptim ikisi de pozitif, sanirim hamileyim, bir sene de boyle gecer, bir sene de bebek ile aklima bile gelmez de bu illetten kurtulali 3 yil olmus olur diye dusunuyorum. Sizler de en kisa zamanda birakin arkadaslar inanin zor ama imkansiz degil, ben sigarayi biraktigimda 92 kiloydum, bir sene sonra tup bebege basladigimda 97 simdi ise 100 kiloyum, kilo bile beni yildirmadi sigarayi birakmak konusunda, kilonun bana zarari var o da olsun ne yapayim diye dusundum ama sigaranin bebege cok zarari var inanin, hele ilk zamanlarinda, bundan iyi vesile olmaz kizlar hadi bir gayret...