Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Evet canım bazen öyle düşünüyorum bende başka çaremiz yok diye Ne kdr bıksakta tükensekte maddiyat oldukça devam edecek bakalım gittiği yere kadar

Evet Cem Çelik’i bende takip ediyorum çok iyi gibi ama mesafe olduğu için zor uzakta gidip işlem yaptıranlar nasıl yaptırıyorlar kaç gün kalıyorlar orada acaba

Valla öyleyse çok iyiymiş canım ben hiç bilmiyorum rapor işlerini Nasıl oluyor ama yapan kişinin baya iyi olmuş. Rapor çıkartmak için şartlar ne canım kaç kere denemiş olman gerekiyor

Kızlar merhaba,
Trombofili (pıhtılaşma) testlerini nerede yaptırdınız? Özel sağlık sigortam var diye özel hastaneye gittim ama 4800tl fatura çıkardılar hiçbirini karşılamıyormuş. Üniversite hastanesine gidip istesem yaparlar mı? Kadın doğum mu bakar tüp bebek bölümü mü ?
Bilgi verenlere şimdiden teşekkür ederim

Yaşım ileri amh düşük..kalitesiz yum cıktı.. donor kıbrıs yada avrupa ülkelerinde yapılıyor. Yani başka birinin yumurtasını kullanıyorsunuz genç bir kadının.kimliginiz gizli tutuluyor . dna olarak size ait deil dlfakat karnımız da büyüyor yasal olarak sizin çocuğunuz oluyor tabi bu son çare.

Bnde öylegebe görünce sinirlerim bozuluyo niye benim yok diye.geçengrip oldum hastaneye kbbdoktoruna gittim wcde kadinin teki gelmiş sırıtarak göbeğini tutuyor sağa sola gülümsüyor gözgöze gelince hayırdır der gibi baktım kadın bana ayyy gebeymişim şimdi öğrendim 3.çocuğum dedii icim çiZzz etti tabi onun adına s4vindim de kendi adima böyle şeyler görünce kötü etkiliyor sana da aynı oluyormu

3. Tüp bebek denemem bugün itibariyle 7. Haftada klinik gebelik yani boş gebelikle kanamayla beraber son buldu. 5. 6. Haftalarda kese vardı ama embriyo yoktu. Bugün doktorum 8. Haftayı bekleyelim dedi. Benim umudum olmadığı için beklemek istemem. İlaçlarımı kesmemle beraber kanamam başladı. Kanamayla umarım atarım yoksa kuretaj. 2. Tüp dememde dış gebelikti. Pes etmeden 4. Denemem için bunu atlattıktan sonra başlamayı düşünüyorum.

Çok fazlaymış yaaa fiyat benim doktorumda demişti fiyatlar yüksek diye

Aaa anladım canım DNA da başka birine ait oluyor sperm eşinizden mi alınıyor

Olmazmı canım oluyor çok kötü hissediyorum kendimi bu farklı birşey yani kimseyi kıskanmıyorum ama içim cız ediyor benimde neden olmuyor diye kendimi eksik hissediyorum birde hamilelerde bazılarında bir şımarıklık bir kendini tepeden görme çocuğu olanlardada öyle okdr düşüncesizler ki çocuklarını insanın gözünün içine soka soka seviyorlar nispet yapar gibi en yakınındakiler bile bunu yapıyor insana yanında konuşup duruyorlar hamileliklerini çocuklarını yazık böylelerin bu sınavımda notunu verdim böyle düşüncesiz vicdan sahibi olmayan insanlarıda görmüş oldum hayatımdan çıkardım bundan sonra bende onlara birşey olsa umursamam en hassas dönemimde düşüncesizce davrananlara hep ukte içimde bigün hamile kalırsam kimsenin önünde gerine gerine gezmicem dışarda çocuğumu kimsenin gözüne soka soka sevmicem çocuğu olmayan evlilere çocuk yokmu diyebzaten sormuyorum asla da sormam belki olmuyordur dye çünkü kendim yaşadım bunları ve bıktım Allah bizi halden anlayan düşünceli vicdanlı insanlarla karşılaştırsın

Hadi ya canım benim hayırlısı buymuş eminim ulaşıp kaybetmek çok ama çok zordur Bunu hiç araştırdıklarım neden böyle oluyormuş olma ihtimalleri nelermiş diye ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…