- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
3. tedavimin başarısız sonuçlandığını az önce ögrendim. şu süreçte tecrübe edindiğim en önemli şey bununla başa çıkabilmek için ne arkadaş ne aileye tek kelime etmemek gerektiği.
Amin cnm.bol bol meryem süresi okuyorum. Sende oku ..Tesbih çekiyorum.elimizden geleni yapıyoruz Allaha bırakıyorum gerisini vitamin hormon herseyi yapiyoruz en iyi profesore gidiorum napiyim dahainşallah isteyen herkese bebek versin RabbimAynen öyle Allah hayırlısını versin görüyoruz tv lerde ama ne kötü kalpli insanlar var kardeşim hamile smdi 1 ay sonra doğum yapacak cok seviniyorum annem babam torun görecek inşallah diye. onlara bile baskı yapıyolar. Bizim torun var sizin yok gibi sadece onların çocukları torun veriyor gibisine . Allah yardimcimiz olsun yuzumuz3 baksin
Saçmalamışlar valla aramasan ne olcak . Ne kadar gaddarlar ya haber versinler diye saatlerce bekleiyolar karşılarındakini de kendileri saniyolarKızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki transfere bile sevinemedim
Gerçekten öyle. İçime şüphe de düştü. Acaba yaşayan yok da transfer yaptık diye beni mi kekleyecekler. Üniv hastanesi inşallah olmaz öyle birşeySaçmalamışlar valla aramasan ne olcak . Ne kadar gaddarlar ya haber versinler diye saatlerce bekleiyolar karşılarındakini de kendileri saniyolar
Cook geçmiş olsun canım Allah açını azaltsin. Bencede en fazla 1. Derece yakınlar bilmeli ben ilk denememde oyl2 yapmıştım.neden başarısız olmuş tedavin
Çok haklısın cok üzücü ama gelişme gstermis yumurtaların en azından. Inşallah bidahaki sefere canım sıkma canını desemd3 biliyorumcok teşekkür ederim.sebebi erken menopoz dolayısıyla yumurta kalitesizliği. 2 olgun yumurtam toplanıp 2 si de döllendi ama biri 3. güne çıkamadı. digeri 5. güne geldi ama tam blastosist gelişimi gösterememiş. çok kalitesiz oldugu için iptal edildi
ilk tedavimde hiç yumurtam oluşmadı. 2. de 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı. bu da yine transfere gidemeden iptal oldu.
her seferinde aynı hayal kırıklığını yaşamak çok yoruyor.
Sanmam oyle bir şey olacağını canımGerçekten öyle. İçime şüphe de düştü. Acaba yaşayan yok da transfer yaptık diye beni mi kekleyecekler. Üniv hastanesi inşallah olmaz öyle birşey
Ay inşallah ya. Hakkımda hayırlısı olsunSanmam oyle bir şey olacağını canım
Transferden sonra ben uzanmıştım bi kaç gün iş yapmamıştım yürüyüş yapmstim. Gözün aydın inşallah guz3l haberlerini alırız guzel düşün yarin hamilesin oyle düşün ")
Ay aynen ya canım kendilerini çok akıllı sanıyor bunlar ya bizi de saf salak sanıyorlar ezmeye çalışıyorlar aklı sıra kendileri doğurmuş diye çok kıymetli görüyorlar kendilerini tüp tedavisi gördüğümüzü bilenler bile yanımızda hamilelik konuları açar şu hamile kalmış bu ikinciye kalmış ya banane diycen bigün bildikleri halde insan utanır yanımda bahsetmeye 2.yi yapayım mı diyen mi ararsın ne ararsan var böylelerini Allah’a havale ettim Allah görsün utanmazlar insanlık namına birşey kalmamış bunlarda canımBenimde evlilik yildonumumuzde eşimle bir foto paylaşmıştım. Ta uni.den arkadaşım yazmaz yazmaz canım benim kiz dedi ki aa ne kadar güzel çift çocukları yok mu anne demiş güya arkadaşıma
Saymış saymış engellemiştim salağı. Ufacık çocuğun işi gücü yok benim çocuğumu mu soracak. Kocasıyla mutsuz çocuğuyla vurmaya çalışıyo aklinca
Çok doğru bi örnek vermişsin canım ya evet öyle illa söylememiz mi geeekiyor bilenler bile yapıyor bunu habire çocuktan bahsediyorlar tedavi gördüğümüzü bildikleri halde kendi hamileliklerinden bahsediyorlar yok şöyle geçti hamileliğim doğumda yaşadıklarını böyle geçti bilmem ne olmayana bana ne anlatıyon sen ya dimi artık tersliyorum valla çocuk olunca dertleri bitmiş gibi konuşuyorlar kocalarıyla ikili ilişkileri kalmamış evlenip pat çocuk yapmışlar sanki bi o çocuk doğurmuş gibi konuşuyorlar yazık yaniEvt bilerek yapıyorlar tabi yani bugün bacağı hafif çarpık olana sakatsin sen ohhh benim de bacağım ne düzgün.. deniyormu buda aynı şey çocuğuolmayana gelmiş çocuk yap diyor saka gibi gerçi Allahın sopası yokki
Valla aynen de öyle canım verende alanda Allah sanki çocuğu hamurdan kendileri yapmışsa olmuş gibi konuşuyorlar bu süreçte arkadaşlarımında çevremdekilerinde gerçek yüzünü gördüm bu sınavdan hep beraber geçiyoruz onlar bunun farkında olmasada.Bazı kadınlar çocuk olmadığını bilmez etmez samimiyetim yok kolu komşu mesela sanki ben olmuyor demişim tedavi görüyorum demişim gibi ay çocuk yokmu daha aman olmuyo diye üzülme bak benim şuyumun 7 sene olmadı bilmem ne diye konuyu açmazlar mı sırf laf almak için ya böyle insanlarla bir arada yaşıyz işte ne yazık kievt aklı sıra baak benim.çocuğumvar senin yok demeye getirmiş..uff ben neler yaşadım.artıkkadınlarla aynı ortama girmek istemiyorum cocuklulsrla ..yeni biriyle tanisunca da evlimisinn ardindan kac çocuk var sorusu ..yok deyince 5 saniye susup tuhaf bir bakış ..alıştım artık. ALLAH herkesi başka birşeyle sinar çocuğu olanlar böyle yapmayın o çocuğu veren de alamda Allah bizim gibilerinüstüne gelmeyin Allah bize biranda çocuk verir sizinkini de hasta eder elinizden alır kimseyi hor görmeyin. Sadece düşüncemi paylaştım
Ah canım benim3. tedavimin başarısız sonuçlandığını az önce ögrendim. şu süreçte tecrübe edindiğim en önemli şey bununla başa çıkabilmek için ne arkadaş ne aileye tek kelime etmemek gerektiği.
O torun mevzusunda ayrı bir dert canım çocuğu olmayan insanın yanında yok torun sevgisi şöyle güzel yok torun başka koca koca kadınların ailelelerimizin yanında ettikleri laflar bunlar bilerek laf sokar gibi birşey diyemiyoruz diye yapıyorlar bunuAynen öyle Allah hayırlısını versin görüyoruz tv lerde ama ne kötü kalpli insanlar var kardeşim hamile smdi 1 ay sonra doğum yapacak cok seviniyorum annem babam torun görecek inşallah diye. onlara bile baskı yapıyolar. Bizim torun var sizin yok gibi sadece onların çocukları torun veriyor gibisine . Allah yardimcimiz olsun yuzumuz3 baksin
Yani tuhaf bir durum canım bilemedim ki arasalar ne zaman arayacaklarmış aramayı düşünüyorlarmış acabaKızlar bugün dayanamadım hastaneyi aradım onlardan ses çıkmayınca. Size dönüş yapılacak dediler 4 e kadar bekledim ses çıkmadı. Eşim aradı bir de, embriyo yaşıyor yarın gelin transfer olacak demişler. Böyle birşey olur mu ya. Aramasak ne olacaktı acaba? O kadar kızgınım ki transfere bile sevinemedim
Yumurta geliştirici ilaçlardan kullanmışsınız zaten canım da en etkililerini bir araştır istersen bazı arkadaşlar yazıyorlar bazen isimlerini bide bazen aktarlarda bazı karışımlar geliyor onlarda iyi geliyormuş olacak olduktan sonra herşekilde oluyor olmayacaksa dünya kadar yumurta da döllense olmuyor canım canını çok sıkmamaya çalış ne kdr zor olsada moralimiz iyi olmaz zorundacok teşekkür ederim.sebebi erken menopoz dolayısıyla yumurta kalitesizliği. 2 olgun yumurtam toplanıp 2 si de döllendi ama biri 3. güne çıkamadı. digeri 5. güne geldi ama tam blastosist gelişimi gösterememiş. çok kalitesiz oldugu için iptal edildi
ilk tedavimde hiç yumurtam oluşmadı. 2. de 2 tane 3.gün embriyosu transfer edildi ama tutmadı. bu da yine transfere gidemeden iptal oldu.
her seferinde aynı hayal kırıklığını yaşamak çok yoruyor.
Canım ben ilkinde okdr çok dikkat ettim ki robot gibi hareket ediyordum ananas havuç kabak çekirdeği falan yedim herşeye çok dikkat ettim ama olmadı bsfer rahat olacam nasıl denk gelirse öyle davranıcam diyorum kendimeKızlar transferden sonra tutunması için nelere dikkat edeyim.
Kesinlikle doğru teşhis canımKadının kadına şiddeti işte bu
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?