Test istemedi canım onları yapsamda bu ilaçları gene içeceksin Kan iğnelerini de dedi kan testi için Çizik atıldığında rahimden parça alıp gönderdi temiz çıktı serum da tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bide onu yaparız dedi on saat alınıyormuş bakalım onu ne zaman olcam transferden öncemi sonramı bilmiom adetten sonra başlıcaz canımÇizik atılmadı canım sadece genetiğe gitti sağlıklı olan embriyo transfer edildi...şimdi de bağışıklık sistemime bakacaklarmış seninde söylediğin serum tedavisi sanırım nasıl bişey o? Test yapılacak mı sana?
Hayırlısı olsun canım inşallah bu denemen başarılı olur başka zorluklar yaşamazsın...Test istemedi canım onları yapsamda bu ilaçları gene içeceksin Kan iğnelerini de dedi kan testi için Çizik atıldığında rahimden parça alıp gönderdi temiz çıktı serum da tutunmasını kolaylaştırıyormuş canım bide onu yaparız dedi on saat alınıyormuş bakalım onu ne zaman olcam transferden öncemi sonramı bilmiom adetten sonra başlıcaz canım
Benim 5.gün embriyosuydu. Doktorum embriyonun kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi. Rahim kalınlığıda çok iyi gebelik oluşur bu embriyodan dedi. Ama ben hiç içimde hissetmedim öyle bi rahatlığı. Transferden sonraki 7.gündü sanırım bıçak saplanıyo gibi oldu belime hareket edemedim hatta o an. Rengim filan bembeyaz oldu. Erken gebelik testi almıştım onu yaptım negatif çıktı tabi. Yinede bekledim kan vermek için 10.günü. Tutmadığını bile bile devam ettim iğnelere ilaçlara. Ne o test negatif çıkınca ağladım, ne hcg 0 çıkınca ağladım. Garip oldum, hissizleştim sanki.Evet canım benimde ilkinde olmayacak bu dyordum 3.gün tek embryoydu hiç içime sinmemişti 6.günde bir ateş basması ateşim çıktı yarım saatte geçti ilaçlardan o an sanki birşey gitti içimden kesin tutmadığını anladım evde test yaptım negatifi görünce ağladım sabah erkenden ertesi gün kana gittik bldğim için hiç ağlamadım bundada umutsuzum böyle bide sinirliyim neye olduğunu bilmiyorum canım
Ben ilkinde çok ağladım hatta eşimle birlikte karşılıklı ağladık ama 2. Sinde bişey hissedemedim tepkisizdim inşallah 3. Ve son olur rabbim kucaklarımızı boş çevirmezBenim 5.gün embriyosuydu. Doktorum embriyonun kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi. Rahim kalınlığıda çok iyi gebelik oluşur bu embriyodan dedi. Ama ben hiç içimde hissetmedim öyle bi rahatlığı. Transferden sonraki 7.gündü sanırım bıçak saplanıyo gibi oldu belime hareket edemedim hatta o an. Rengim filan bembeyaz oldu. Erken gebelik testi almıştım onu yaptım negatif çıktı tabi. Yinede bekledim kan vermek için 10.günü. Tutmadığını bile bile devam ettim iğnelere ilaçlara. Ne o test negatif çıkınca ağladım, ne hcg 0 çıkınca ağladım. Garip oldum, hissizleştim sanki.
Evet canım ya çok bazıları bir kaç sefer almış hem nasıl olcak bakalım bende bilmiom inşAllah bu Seder hepimiz için son olur inşAllah canımHayırlısı olsun canım inşallah bu denemen başarılı olur başka zorluklar yaşamazsın...
Serum yoğun bakım hastalarına veriliyormuş diye duymuştum bağışıklık kazansın diye 10 saatte çokmuş ya
Yaa canım benim bence o yaşadığımız bir tramva ağlamamakta bir tepki aslında bende ilkinde olmazsa ne olurum bdaha yapmam hemen dyodum hemen başladım yine araştırmalara falan ama ikincide olmazsa sahada zorlanacak gibime geliyor ilkinde olmaması normal çok ümitlenmeyin diyorlar ikincide üçüncüde şans daha yüksek diyorlar ama bilmiyorum çok deneyenlerde var olmayınca olmuyor napcaz böyle bilmiyorumBenim 5.gün embriyosuydu. Doktorum embriyonun kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi. Rahim kalınlığıda çok iyi gebelik oluşur bu embriyodan dedi. Ama ben hiç içimde hissetmedim öyle bi rahatlığı. Transferden sonraki 7.gündü sanırım bıçak saplanıyo gibi oldu belime hareket edemedim hatta o an. Rengim filan bembeyaz oldu. Erken gebelik testi almıştım onu yaptım negatif çıktı tabi. Yinede bekledim kan vermek için 10.günü. Tutmadığını bile bile devam ettim iğnelere ilaçlara. Ne o test negatif çıkınca ağladım, ne hcg 0 çıkınca ağladım. Garip oldum, hissizleştim sanki.
Ben de senin gibi her seferinde sil baştan başlıyorum benim de hiç embriyom oluşmuyorMerhaba ,
bende 10 kez denedim. bazen nasıl dayandım diye gecıyor ıcımde
2016 dan beri
iki kez sekiz haftalık kaybettım kürtaj oldum
her seferınde tedavıye sıfırdan başlıyoruz cunku dondurulacak kadar embrıyom olmuyor
her seferınde ığneler kontroller toplama anestzi transfer tarifini edemıyorum acımın
insanlardan bende kaçar oldum
arkadaşlarım ıkıncı turda
ben senelerdir evliyim bazı hadsız densizler burdan yaralamaya bile çalısıyor
eee hadı eee ne zaman
yada biçok başka bıseyle
kıskanclıklarını o sekılde yaralayarak beni hazmetmeye calısıyorlar
ama dimdik ayakta savaşmaya devam edecegım ne zaman vazgececegım bılmıyorum ama sabır ve dua ile şimdilik yolum hala bu
ama zor arkadaslar
aldıgın nefesı haram eden eksiklik o iç güdü o yetememek
ayakta kalmaya calısmak cok zor
o odalarda beklemek cok zor
bunu yasamadan kımse anlayamaz
biri ikisi ucuncu denemesi de zor on kez denemeside zor
Şimdi bazı testler falan yapılacak canım. 3. Denemeden önce istedi doktor. Görüşmeye gideceğiz. Bu dondurulmuşlar başarısız olunca, ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor acaba?Çoooook doğru diyorsun canım benim mücadeleye devam tıkandığımız yerler olsada napalım başka çaremizde yok..☺ İkincide değişik birşeyler yapmışlarmıydı canım benim Rahime çizik atıldı bakalım faydası olucak mıçocuk olsada zor olmasada bazı insanlar bunu düşünebiliyor hemen yapmayın diyor bazılarıda aaaa çocuk yokmu diye hiç düşünmeden soruyorlar insana sanki çocuk oyuncağı gibi hemen peş peşe çocuk evlilik sadece çocuktan ibaret değil ama insanlar anlamıyor bunu geç olsun güç olmasın demişler bakalım bizimde bir gün kapımızı çalar inşAllah ☺
Ahhhh kızlar içimden geçenleri yaşadıklarımı birebir yazmışsınız, ilk 2 deneme negatif öyle çok korkuorum ki, 2 tane dondurulmusum kaldi nasipse şubatta transfer olcak, aralık sonunda genetik test sonuclari cikacak, hamilelik haberi aldıkça içim cız ediyo, hatta buraya bile girmiyim etkileniorum diorum ama girmeden de olmuyotutmaması için hiç bir sorun yok denilip umut besliyoruz ya nefret ediorum sebepsiz infertiliteden, Allahım hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin bize de, her gördüğüm rüya tabirini bebeğe yormaktan delircem galiba
Ayyy evet canım benimde öyle artık iyice ağır basmaya başlıyor denemeler denemeler oldukça heryer hamile doldukça insan kafayı yiyorrrrAhhhh kızlar içimden geçenleri yaşadıklarımı birebir yazmışsınız, ilk 2 deneme negatif öyle çok korkuorum ki, 2 tane dondurulmusum kaldi nasipse şubatta transfer olcak, aralık sonunda genetik test sonuclari cikacak, hamilelik haberi aldıkça içim cız ediyo, hatta buraya bile girmiyim etkileniorum diorum ama girmeden de olmuyotutmaması için hiç bir sorun yok denilip umut besliyoruz ya nefret ediorum sebepsiz infertiliteden, Allahım hayırlısıyla anne olmayı nasip etsin bize de, her gördüğüm rüya tabirini bebeğe yormaktan delircem galiba
Merhaba bende 4. Denemeye baslayacagim Allah kismet ederse sorununuz neydi acaba genetige gönderdiniz benim 3 denememde sadece 1 tane saglikli geldi.oda.tutmadi4 bitti 5 e geçicem
3 e kadar çok ağladım hasta oldum kendimi yıprattım 4 de herşey normal geldi 5 i bilmiyorum yaşayıp görücem genetiğe gitti ve olsada olmasada SON
Ayyy canım benim yaaa okadar iyi anlıyorum ki sen bu durumları oldu çok yaşadım ki.. kimseyle görüşüp konuşmak istemiyorum çocuğu olan bebeği olan hamile yeni doğum yapan bende hep kaçıyorum bu tip şeylerden inanılmaz etkileniyorum çok kötü oluyorum yaa anlatamam dayanılmayacak bir hal alıyor artık.. nolur bugün senin ilk günün umutsuz düşünmemeye çalış inşallah olacak bu sefer tutunacak bebişlerin inşAllah bende iki hafta sonra falan olurum bendede aynı düşünceler var hiç umudum yok diyorum sürekli olumlu düşünmeye çalıştıkça olmadıkça bi bakıyorum ardşlarım ikinciye üçüncüye hamile ya çok zor bi durum ya Allah yardımcımız olsun canımKızlar benimde 3. Transferım 5. Gun embrıyo ıkı adet transfer edıldı.bugun 5. Günüm oyle degısık hıssedıyorum kı bı yanım bu defa olucak dıyor bır yanımda sakın umıtlenme negatıf olursa cok yıkılırsın dıyo rabbıme dua edıyorum hergun her saat yalvarıyorum ınsallah rabbım bu defa yuzumuzu guldur dıye kızlar cok korkuyorum yıne olmassa nasıl toparlanırım dıye en yakın arkdsım dıger dusugumle aynı gun hamıle kaldı karnı burnunda gordukce ıcım kırılıyo okdr zorlanıyorumki gordukce ılgılenmek konusmak dahı gelmıyo ıcımden acı cekıyorum yarın bı gun dogumuda gelıcek nasıl bakıcam bebegıne bilmiyorum hep yaşasaydı benım benegımle aynı gun dogucakdı dıye dusunucem ılgılenmessem en ykın arkdsm belkı darılıcak of ınslh gecer bu hıssımcok zorlanıyorum cunku ..kızlar bırbırımıze duacı olalım olurmu ınsllh dıye belkı bırımızın duası sayesınde kabul olur bızımde evladımız olur
Merhaba ,
2016 dan beri
her seferınde tedavıye sıfırdan başlıyoruz cunku dondurulacak kadar embrıyom olmuyor
her seferınde ığneler kontroller toplama anestzi transfer tarifini edemıyorum acımın
eee hadı eee ne zaman
yada biçok başka bıseyle
ama dimdik ayakta savaşmaya devam edecegım ne zaman vazgececegım bılmıyorum ama sabır ve dua ile şimdilik yolum hala bu
ama zor arkadaslar
Yaaa canım yorumunu okurken gözyaşlarıma hakim olamadımMerhaba ,
2016 dan beri
eee hadı eee ne zaman
yada biçok başka bıseyle
ama zor arkadaslar
Canım ilaçalardan sonra hemen o hafta falan oluyorsun galiba tam emin değilim ama karıştırıyorum hepsini ben şimdi negatiften sonra bir kez adet oldum ikinciside 21 günlük bi hap var onla oldum bu adetimde gidicez başlıycaz ikinci için bide Rahime çizik atıldı önceki adetimden hemen sonra bakalım faydası olucak mıŞimdi bazı testler falan yapılacak canım. 3. Denemeden önce istedi doktor. Görüşmeye gideceğiz. Bu dondurulmuşlar başarısız olunca, ilaçları bıraktıktan ne kadar süre sonra adet olunuyor acaba?
Amin canım hep birlikte alalım bu sonuçlarında feraha kavuşalım artık bitsin bu çilemizGerçekten yazdıklarınızı okudukça korkuyorum bende ama alamiyorumda kendimi. Inşallah hepimizin olur bitane bile olsa bikere bile olsa yaşarız o duyguyu. Bende tup bebeğe başlayacam ama daha önceki düşüklerden başarısız tedavilerden dolayı şuan kendimi toparlama surecindeyim. Inşallah güzel sonuçlar alırsınız bizide umutlandirirsiniz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?