Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

canım Rahime çizik artıların hiç benim bu seferkinde atıldı

Canım histeroskopi oldun mu hiç Rahime çizik atıldımı bu süreçlerde benim bsfr atıldı bakalım faydası olacak mı

Rabbim bu yıl bebeğine sağlıkla kavuşturur inşallah bizi bizden başkası anlamıyor zor bi süreç psikolojik savaş iki negatifden sonra neden neden diye sordum durdum acaba yeteri kadar istemiyormuyum yeteri kadar dua etmiyormuyum diye hep kendimi suçladım ama sınavımız böyleymiş

Merhaba bende 4. Denemeye baslayacagim Allah kismet ederse sorununuz neydi acaba genetige gönderdiniz benim 3 denememde sadece 1 tane saglikli geldi.oda.tutmadi
Canım inşallah bu son olur
Ben 1. Denemede hamile kaldım 16 haftalıkken kaybettim (18 trizomi) çıkmıştı 2. 8 haftalık boş gebelik 3,4 ... bu gibi sorunlardan...
genetiğe gidipte sağlıklı gelen embriyo niye tutmuyor anlamıyorum sana açıklama yaptılar mı?

Amin insallah zaten benim 1.ve 3.tedavimde saglikli hic gelmedi 2.de 1 emriyo geldi tutmayincada sans diyolar kaliteli 5.gun embriyosuydu ama nasip olmadi bendeki sanssizlikmidir bilemedim saglikli gelmiyo normalde 8de 1 saglikli gelmesi bekleniyo ama olmuyo iste..insallah bu tedavide saglikliyi buluruz

İnşallah faydası olur canım. Bende doktorun istediğine göre ilerleyeceğim. İnşallah bu kez hepimizinki tutar. Stresle baş etmek çok zor. Çalışırken işyerinde unutuyorum yoğunluktan. Boş kalmamak kendimizi dinlememek lazım.

Merhaba benimde 2.deneme de merak ettim rahme çizik atma ve serum olayı nedir

Daha geçen gün yakın! arkadaşlarımızla oturuyoruz durumumuzu biliyorlar tabi henüz çocukları yok ama durumu bildikleri halde arkadaşımın eşi çocuksuz da hayatın anlamı olmaz ki ya dedi arkadaşım da çok mahcup oldu kocasının yaptığına nasıl toparlayacağını şaşırdı pes etmeyin anlamında diyor diye toplamaya çalıştı..sonra hamile kalamayacak mıyım korkusuyla bana yazıp moral verdiğim pek çok kişiden biri gebe kaldı Doğum yaptıktan iki ay sonra korunmadan seviştik ay hamile kalmam inşallah dua et bana nolur diye mesaj atıyor düşüncesiz insan dolu her yer ... sonra bilmeyen çevremde insanlar yanımda ay şu da gebe kalamıyormuş çocuk olmayınca evliliğe de gerek yok ki diye muhabbet ediyorlar .. ve tabi Her gün iş yerimde yakın çevremde biri hamile valla çıldıracağım

İnşallah iyi düşünelim iyi olsun...

Evet canım düşünmemek lazım ama aklına getirmesen bile insanlar sağolsun saçma sapan sorularıyla getiriyorlar Allah yardımcımız olsun

Histeroskopi zor birşey mi? Hsg gibi mi
Aynı onun gibi oldu benimki anesteziyle oldum uyandığımda kanamam vardı hsg’den biraz daha fazlaydı bi kaç gün sürdü kasık ağrım oldu bi kaç gün içeriye bakıyorlar kamerayla bir sorun varmı diye

Merhaba benimde 2.deneme de merak ettim rahme çizik atma ve serum olayı nedir
Benimde 2.deneme bu sefer histeroskopi oldum kamerayla içeri bakıyorlar bi problem varmı diye et parçası alınıp patalojiye gönderildi birde o sırada çizik atıyorlar içeri tutunma kolaylaşsın dye serumda bağışıklık sistemini güçlendiriyormuş kolay tutunsun dye

Ayyyy canım varya bunlara benzer olayları bende yaşadım süreklide yaşıyorum yok ikinci çocuğu yapayım mı diye sormalar arkdşlarımdaki yok şu hamile kaldı bu doğum yaptı dye yanımda düşüncesizce konuşmalar bildikleri halde yanımda hamile birini görünce ay nasıl gidio hamilelik cinsyt muhabbeti yapmalar çocuklarını insanın gözünün içine soka soka sevmeler ay çocuk şöyle oldu ay böyle oldu dye anlatmalar bilenler bunları yapıyor ya bilmeyenlerin yapması normal yani her gittiğim yerde daha çocuk yokmu sizin yapın artık demeler herkes patır patır hamile kalıyor her gün bir hamile haberi bıktım artık canım bende halimiz çok zor hani şu fiziken çektiğimiz ağrıları geçtimde beni yoran bitiren delirten insanların bu düşüncesizliği mahvediyor insanı yazık ellerinde olanla bize hava atıyorlar resmen Ama Allah büyüktür canım

6. denememe başlayacam. Psikoloji var mı yok mu bilmiyorum. Ama artık olsun istiyorum. 7 yıl oldu evlenelim hala çocuğumuz yok
Ahhh canım inşAllah bu sefer olur her seferinde bu sefer son bu tedaviler diyoruz ama tekrar başlıyoruz nolcak bu halimiz böyle bakalım

Zaten tepkisizlik bi travma bencede. Opu çok zordu, hemen peşinden transfer, sıvı birikmiş, karnım şiş, sancı çektim ilk günler hep. Üstüne bide negatif. Son tedavimiz olur inşallah.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…