Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Canım nasıl gidiyo kac gun war kan testine nasıl hissediyosun

Canım nasıl gidiyo kac gun war kan testine nasıl hissediyosun
Canım ya 7.günüm cuma günü testim ama hiç birşey hissetmiyorum dün çok kötü bi baş ağrısı yaşadım acaba adet olacam ondan mı dye korktum 2gün var adetime doktoruma sordum minoset içebilirsin dedi içtim geçti ama dün bütün gün çektim o ağrıyı mafoldum

Canım kasik özellikle bu vajinayla bacağın birleşimi benim ince ince sızlamıştı oralarda bir şey var mı. Ama uzulme herkeste aynı olcak die bir şey yok bir şey hissetmeyenlerde hamile olabiliyo. Erken gebelik testi falan yaptırma gününü bekle strese gIrme canim

Canım ikinci üçüncü gün sadece sol kasıkta oldu biraz biraz geçti bugün biraz oldu gene kısa süreli sadece solda oluyor hep olduğunda geçti ilkinde çok vardı oda negatif oldu bunda birşeyde hissetmeyince sanki transfer olan ben değilim gibiyim test yapmıcam canım ilkinde yaptımda ağlamaktan helak oldum bunda beklicem bakalım canım ne olacak

Bende de hep soldaydi agri canim hamileydim. Az kalmis son 2 gun ha gayret olacak bu sefer inanıyorum sen de stres yapma. Gun icin de dışarı cok 10 dkkada olsa kendini rahatlat benimde kan pihtilasmasi testim çıkmadı daha 1.5 Ay oldu. Sonuçlarım çıksada dr a göstersem bende hemen başlamak istiyorum

Ay başkanı kuzum inşalllah inşalllahhh benimde öyle olur Rabbim bu sefer yüzümüze baksın hepimizin süreklimi olmuştu senin canım benimki gibi aralıklımı ? Ayaklandım canım evin içinde geziniyorum hafif işlerimi yapıyorum arada yoksa kötü hissediyorum Ay çıksında bir an önce başla canım beklemek ayrı bir stres yaratıyo zaten inşAllah tertemiz çıksın sonuç nerde yaptırmıştın pıhtı testini bide genetik test yaptırdın mı canım

Genetik temiz cıktı ama daha eşiminki çıkmadı.ikisini de tepecik araştırmanın bornova binasında yaptırdım canım. Bende smdi hamile olan bi grup var oraya yazacağım 2.3.4. Defada hamile kalan arkadaşlar gelsinler anlatsınlar bu hamileliklerinde diğerlerinden farklı neler yapıldı hamile kaldılar vs diye canım umutlanalım biraz

Aynen canım yazsınlar valla ne düşünceğinizi şaşırdık bizler Ücretlimi yaptırdınız canım

Aynen canım yazsınlar valla ne düşünceğinizi şaşırdık bizler Ücretlimi yaptırdınız canım
Yazdım canım bakalım belkide oraya yazarlar takip edelim. Yok canım ücretsiz. Doktor bir şey demedi biz kendimiz yaptıralım dedik. Sadece biraz uzun suruyo. Doktorun da istediği testler vardı onları da orda yaptrdim.

Yazdım canım bakalım belkide oraya yazarlar takip edelim. Yok canım ücretsiz. Doktor bir şey demedi biz kendimiz yaptıralım dedik. Sadece biraz uzun suruyo. Doktorun da istediği testler vardı onları da orda yaptrdim.
Bizim doktora söyledik canım gerek görmedi aklımda olsun lazım olursa yaptırırız sıramı Alman gerekiyor canım ordan

Pıhtılaşma testi yaptırmış miydin canım iğne falan vuruluyo muSun bunun icin
Bi arkadaş yorum yapmış
Yok canım yaptırmadık doktor pıhtılaşma olsa bile gene bu iğneleri vercem sana mecbur gerek yok boş yere masraf yapmayın dedi iğne vuruluyorum hergün kan sulandırıcı canım

Yok canım yaptırmadık doktor pıhtılaşma olsa bile gene bu iğneleri vercem sana mecbur gerek yok boş yere masraf yapmayın dedi iğne vuruluyorum hergün kan sulandırıcı canım
Iyi canım kan sulandırıcı iyiki vuruluyosun hamile olanlar genelde vurulanlar

Aynen benm de 6.deneme olacak. Her seferinde aynı yöntem faklı yapılan bişey yok. Bu ben de mi böyle yoksa herkeste de aynı şekilde mi yapılıyor. 7 yıldır uğraşıyorum ne yapağımızı bilmiyoruz artık. Yaşımız gidiyor Yumurtalık rezervi çok kötü. Bunun için farklı bir yöntem uygulayan varsa yazsın.

Doktor değiştirdiniz mi hiç ?

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…