- 28 Ocak 2018
- 538
- 711
- 53
Tebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inşCanım şükürler olsun ya pozitifRabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda dualarımdasınız
Çok teşekkür ederim aminTebrik ederim sağlıkla kucağınıza alın inş
Ay inşallah canım çok sağol cok sevindim kaç cıktı betan. Çok güzel günler bekliyor seniCanım şükürler olsun ya pozitifRabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda dualarımdasınız
Ayyy kuzum benim ya inşallahhhAy inşallah canım çok sağol cok sevindim kaç cıktı betan. Çok güzel günler bekliyor seni
Süper maşallah maşallah. Sirada kese ve kalp atışına inşallah canım darisi bizlere insallah amin dua et bize deAyyy kuzum benim ya inşallahhhdarısı başına inşallahhh 173 çıktı canım
Sağolasın canım benimSüper maşallah maşallah. Sirada kese ve kalp atışına inşallah canım darisi bizlere insallah amin dua et bize de
Ne güZel darısı başıma inş. Sağlıkla kucağına alırsın Allah’ın izniyle.Sağolasın canım benimEtmezmiyim her an ediyorum dualarımdasınız olacak senin de güzel haberlerini alıcaz az kaldı
Sağol canım inşAllahNe güZel darısı başıma inş. Sağlıkla kucağına alırsın Allah’ın izniyle.
Iste guzel haber buCanım şükürler olsun ya pozitifRabbim sizlerede nasip etsin en kısa zamanda dualarımdasınız
Kaçıncı denemede oldu?Sağol canım inşAllahdarısı başına en kısa zamanda
Etmezmiyim canım benim her zaman ederim senin içinde en kısa zamanda olacak inşallah dualarım seninleIste guzel haber bu
Insallah saglikla da kucagina alacaksin. Lutfen Benim icin De edebilir misin?
Canım çoook teşekkür ederizHamile kalan arkadaşları tebrik ediyorum25. İnde 3. Kez transfer olacağım ama hiç pozitif düşünemiyorum sizler nasıldınız o kadar negatif gördüm ki kaç yıldır Asla olacak gibi gelmiyor
Canım çoook teşekkür ederizbende öyleydim bi pozitif oluyordum bi negatif ama şükürler olsun Rabbime bu duyguyu yaşadım sakın umutsuz olma öyle bir anda geliyor ki sürpriz oluyor Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh
Belirtilere hiç takılma kuzum benimde öyleydi son zamanlara doğru salmıştım kendimi iyice belirti yok diye büyük sürpriz oldu öğrendiğim gün başladı belirtiler aynı adet ağrısı bel ağrısıyla adet olcam sandım bende az kalmış bol bol dua etAmin benimde 7. Gün bugün. Bi umutluyum bi umutsuz. Bugüne kadar hiç belirti filan yoktu. Bugün ara ara bel ağrısı ve adet sancısı oldu. Bir kaç kere. Onun dışında yine bişey yok. Geçmiyor günler...
Belirtilere hiç takılma kuzum benimde öyleydi son zamanlara doğru salmıştım kendimi iyice belirti yok diye büyük sürpriz oldu öğrendiğim gün başladı belirtiler aynı adet ağrısı bel ağrısıyla adet olcam sandım bende az kalmış bol bol dua et
Of öyle zor ki inşallah bana da süpriz olur her şeyi transfer bitsin de rahat rahat yapayım diye erteliyorum direkt negatifi olucak işlere döneceğim diyeCanım çoook teşekkür ederizbende öyleydim bi pozitif oluyordum bi negatif ama şükürler olsun Rabbime bu duyguyu yaşadım sakın umutsuz olma öyle bir anda geliyor ki sürpriz oluyor Rabbim buradaki bütün arkadaşlarıma isteyen herkese en kısa zamanda nasip etsin inşallahhh
Yok canım hiç öyle düşünme valla bende öyleydim ama bak mucizemi gördümOf öyle zor ki inşallah bana da süpriz olur her şeyi transfer bitsin de rahat rahat yapayım diye erteliyorum direkt negatifi olucak işlere döneceğim diye
Ne güzel yazmışsın canım ya inşallaj sen de çocuğunu kucağına al sağlıkla sıhhatle unut bugünleriYok canım hiç öyle düşünme valla bende öyleydim ama bak mucizemi gördümsende mutlaka göreceksin bir gün öyle düşün bol bol dua et duanın gücü okdr büyük ki Rabbim duyuyor bizi geri çevirmez kullarını vermiyorsa güzelleştiriyordur öyle düşün pes etme sonuna kadar gücünün yettiği yere kadar savaş canım emeklerin boşa çıkmayacak göreceksin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?