Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Geçmiş olsun canım inşallah tez zamanda olur seninde..işte koronadan biraz da cesaretlenemedim girmek istemedim hastaneye hayırlısı artık hakkımızda
Amin canım inşallah hepimiz bian evvel o mutluluğu tadarız haklısn benimde virüsten dolayı kaldı ben devletten raporlu olduğum için tekrar çıkarmaya gittim evrak hazırla eksikler derken temmuz ağustosu bulucak gibii

Evet bizim halimizden ancak biz anlariz.

Kızlar merhaba. Neler yapıyorsunuz, yeni tedavi için bekleme sürecini nasıl geçiriyorsunuz? Yaklasık 2 hafta önce ilk negatifimi aldım ve hala kendimi toparlamaya çalışıyorum. Midemde bir yumru var sanki. Aldığım nefes rahat değil gibi. Sürekli kendimi oyalamaya çalışıyorum ama aklımdan çıkmıyor bebek düşüncesi. Kimse bilmiyor durumumuzu. Çıtlattıklarımda anlamıyorlar zatenelimden tek gelen dua etmek ama onu da beceremiyorum sanki. Ne desem doğru dilemiş istemiş olurum bilemiyorum artık.Çok korkuyorum ama çok. Hep bir yanım eksik gibi. Kimseyle konuşmak görüşmek istemiyorum konu hep çocuğa geliyor ya da kendi çocuklarına. Sizler de durum ne?

Ben de bu ara acaba yanlış mi dua ediyorum diye sorguluyorum kendimi 3 gündür ağlıyorum gözlerim şişti ağlamaktan bu ara çöktüğüm zamanlar 10 gün sonra doktora gideceğim ben de bakalım ne diyecek doktorum hemen tüp bebek taraftarı değil kendisi 3 kez denediğimi öğrenince

İnşallah kahkahayla güleceğin günler yakın canım benim.önce moral önemli.stres yapma nolur.Bizim en büyük düşmanımız stres.

Kızlar ben de kendimi çok kötü hissediyorum elimden hiçbişey gelmiyor. Şuan adetimle 6. denemeye başlayacam. O kadar yorgun çaresizim ki anlatamam. Derdimi anlayan yok. Etrafımdaki herkes çoluklu çocuklu. Ne yapacağımı nasıl davranacağımı bilemiyorum. İnsalalhh rabbim bize de hayırlısıyla nasip eder. Ne olur bana da dua edin. 8 yıl ol oldu

Canım çok zor ama Allah büyüktür herşey nasip bak o kadar uğraşıyorsun Rabbim verecektir inşAllah mükafatını.. bu durum öyle ki çok sabır istiyor maalesef ama ümidini kaybetme bol bol dua et duanın açmıycağı kapı yok

Duadan başka sarılacak bişeyimiz yok ki canm. Etrafımda beni anlayan biri kişi bile yok. Şöyle oturup dertleşebileceğim. Bugün o kadar canm sıkıldı ki rehbere bakıyorum ama içimi dökebileceğim bir kişi yok. İyice psikolojim bozuldu. Canm bana da dua et olur mu hamilelerin duası kabul olur

Canım benim okdr çok iyi anlıyorum ki seni.. bu durumda kimse seni anlamıyor anlatsan bile 2 gün sonra burnundan getiriyorlar pişman oluyorsun anlattığına ne dost dediğin kalıyor ne arkadaş hepsinin ne kadar umursamaz olduğunu görüyorsun insanları tanıyorsun böylelikle herşey bir sınav buda bizlerin sınavıymış.İstedğin zaman yaz buraya buradaki herkes seni anlar hepimiz aynı yollardan geçtik geçiyoruz.. tabikide her zaman ediyorum her an dualarımdasınız Rabbim en kısa zamanda sağlıklı gebelikler, hayırlı evlatlar nasip etsin canım

Amin canm benm insallahhheşim de ben de çok yıprandık. Çok zor bir sınav gerçekten. İnsalalhhh rabbim bekleyen herkese ve bize de nasip eder

Amin canm benm insallahhheşim de ben de çok yıprandık. Çok zor bir sınav gerçekten. İnsalalhhh rabbim bekleyen herkese ve bize de nasip eder
Emin olun sizi çok iyi anlayan birileri var. Bu öyle paylaşılınca yaşamayanın anlayabileceği bir durum değil sanırım. Bazen en yakınım dediklerinin düşünmeden konuşmaları bile öyle acıtıyor ki. Kimseyle paylaşamıyorum ben de. Her yerde çocuk muhabbeti. O kadar zor geliyor ki. Çok çok zor bi sınav. Hele bir de o kadar ugrasmıs ve 0.1 i görmüşken insanların düşünüyoruz dediği gibi hamile kaldığını görünce karmakarışık oluyorum. Bağırmak çığlık atmak rahatlamak istiyorum ancak çare değil. Maddi manevi çok zor ve uzun bir süreç. Dua etmeyi mi beceremiyorum diye sorguluyorum kendimi bazen. Evet Allah bir şeylerden sakınıyor bunu biliyorum. Umudum tükeniyor dediğim anda sönmeyen son bir ışık devam etmemi sağlıyor gibi. Her şerde bir hayır aramaktan başka ümit kapısı yok şu süreçte.
Allah dileyen isteyen emek veren herkese tez zamanda hayırla ve sağlıkla nasip etsin inşallah

Son düzenleme:
Belki de bizi yıptaratan kısım bizi anlayan birilerinin olmaması. Hiç emek harcamadan istediği ve planladığı zaman hamile kalan insanlardan nasihat dinlemek zorunda kalmak. Şu doktor çok iyiymiş bir arkadaş şu doktora gitti hamile kaldı numarasını vereyim bir görüş. Artık patlamak üzereyim. Nefret ediyorum böyle kişilerden. Elimin çocuğunungeririp kocamın kucağına bırakması. Allahımmm ne olur bizim sınavımız da bitsin artık hayırlısıyla. Biz de bu duyguları yaşayabiliriz insallahhh

İnşallah rabbim tez zamanda nasip eder benim de 8 yıl oldu.apartmanda herkesin eli kucağında var,yan komşum hamile,her gün sevinçlerine tanık olmak yaramı hatırlatıyor.insan hakikaten ne yapacağını bilemiyor

İlk denemede o kadar bilmiyordum ki ne olacağını zaten önceliğimiz sperm elde edilmesiydi. Çok şükür bulundu dedik bitti. Ertesi gün aradılar embriyo oluşmadı. O ne demek nasıl oluşmaz çok garip geldi. Dedik tamam elimizde sperm var tekrar yapılır. Bu sefer de sanki embriyo oluşursa tamam bu iş modundaydık. Oluştu evet ama negatif sonucu olduk. Gün ay hesaplamaktan geleceğimizi ertelemekten sürekli hesap kitap yapmaktan yorulduk artık. Şimdi elimizde tek tüp sperm ve önümüzde yeni bir tedavi var. Olumsuzluklar yaşayarakta olsa bu günlere geldik şükür. Kendimi insanların düşüncesiz davranışlarından korumak için sosyal medyamı kapattım. Coronayı bahane edip kimseyle görüşmüyorum artık. Yaptığım bir şey olmamasına rağmen yorgunum. Son bir ümit diğer tedavime kadar iyi gelecek uğraslar arayışındayım. Veren de vermeyen de Allah. Elimizden geleni yapacağız umarım bu kadar yıpranmanın sonu hepsini tebessümle anmak olurhala tedaviler peşinde koşuyorsak o umut var demek ki içimizde. Tabi umuttan çok korku ve çaresizlik var malesef.

Durumumuz benzer,umarım güzel sonuçlar alırız.kacinci denemeniz

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…