Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Kızlar hep dualarımdasınız hep her an, her saniye dualarımdasınız.. çok zor bu yaşanan durumlar sizi o kadar iyi anlıyorum ki.. Rabbimin sınavı sabretmek dayanmak çok zor olsada vazgeçmeyin kendinizden dualarınızdan... nasıl iyi hissediyorsanız bu süreçte öyle davranın en önemli sizsiniz...
 
bende de şöyle bir durum var ablamın kızı 3 yaşında ve aşırı hiperaktif ve huysuz öncelerinde ben yeni evliyken bak çocuk için çok düşün diyordu ona göre vs o zamanlar koymuyordu erken menopoz teşhisi kondu çocuk olmuyor ve hala kendi farkında olmadan diyor ki bak çocuk olayını düşün ona göre yap diye bende diyorum istesemde olmuyor ki zaten tüp bebek denedim olmadı sonuçta susuyor ve diyorum kıymetini bil
 
Merhaba arkadaslar ocak ayında 3.tüp bebek denemem negatif sonuclandıktan sonra forumda bu sayfayla karsılastım. Rabbime binlerce kez şükürler olsun içimdeki buhranlardan üzüntülerden kurtuldum şiddetle hepinize tavsiye ediyorum

İlk sayfadan itibaren bıkmadan usanmadan okuyun notlar alarak ilerleyin. Özellikle 60. Sayfadan sonra cok ama cok degerli bilgiler var. Konuda bir arkadaş var bizim gibi yıllarca bekletikten sonra bebegine hamile kalıp kucagına almış.

İsteklerinizi daha cabuk hayata geçirmek, çevrenizdeki insanların size olan bakıs acısını degiştirmek için cok etkili bilgiler var.

 
Arkadaşlar biliyorum cok zor bir süreç ama inanın şu hayatta en degerli sey sağlık. Sizin ve ailenizin saglıgı. Evlat sahibi olamamak cok acı bir duygu deriz ya aslında değilmiş malesef ben bunu acı bir tecrubeyle ogrenmiş oldum. Abim genc yasta kanse oldu. İki aydır ailemiz perişan durumda üç küçük cocugu var. Tek abim iyi olsun birsey istemiyorum diyorum kendimce. Sevdiklerinizle veya kendi canınızla sınamasın Rabbim gerisi kolay. Aldığımız her nefes oyle degerli ki hergün şükür edin. Temiz suyunuza, yediğiniz yemeklere basınızı soktugunuz evinize herseye şükür edin.
Ben eğee bu konuyla karsılasmasaydım hem bebek hemde abimle ilgili sıkıntım için ruhen cok güçlü olamazdım.
İşin özü şu arkadaşlar. Basımıza gelen her negatif olay bilinçaltındaki blokajlardan korkulardan dolayı kaynaklanıyor. İsteklerimizi hayata gecirmek için imajinasyon yapmak sanki şimdiden olmus gibi şükrünü yapıp kontrol etmeyi bırakmak gerekiyor . Hayatın akısında Allahın o istediginiz sey için en uygun zamanı belirlediğine inanmak.
Şükür enerjisini aktive etmek ki bu cok onemli sukur etmek nimetleri artırıyor.
İmrenmek baskası için sevinmek, istediğiniz seyle aynı frekansa girip aynı sevinci kendine çekiyorsun. Nefret kıskanclık gibi duygular ise istedigimizden uzaklaştırıyor bizi..
Çok ayrıntı var bu yazdıklarım yüzde biri değil
Kendinizi ve hayatınızı cok sevin. Siz değerlisiniz değerli olduğunuz için bu dünyadasınız. Bizler tam ve mükemmeliz
Bebek olup olmaması bizim degerimizi azaltmaz. Kendinize bakıs acınız değişirse insanlarında size bakısı degişir. Size acımak yerine imrenek bakar.
❤❤❤
 
Seni çok sevdim.Allah şifa versin.
 
Seni çok sevdim.Allah şifa versin.
Amin tesekkur ederim

Sevgi en buyuk şifa kaynagımız sevgiden hiç uzaklasmayınBirseyi inanarak cok istersek mutlaka ama mutlaka olur. Gelecekteki bebeklerimize şimdiden sevgi gonderelim o da bizlere gelmek için can atacak

Bu arada dua topiğimede beklerim kızlar

 
2 kez tup bebek yaptırdım negatif sonuçlar aldim.2 kez dogal yoldan hamile kaldim kalp atışları durdu kurtaj oldum geçen yıl 3 temmuzda.kurtajdan sonra uzun zaman âdetlerim düzene girmedi hep bir sorun cikti.tup bebeğe baslayamadik.tam artık normal herşey istanbula gidebilirsin dedi doktor ama virüs cikti il dışı yasak geldi gidemedik.bu ay yasak kalktı dedik sevindik adet yolu gözledim bu ay da doktor tek yumurta çatlamamış başlayamayız tedaviye dedi.koca bir yıldır tedavinin ilk adımını bile atamadık.vardir bir hayır deyip teselliler veriyorum kendime ama şu göz yaşımi dindiremiyorum.kalbimin ağrısına çözüm bulamıyorum.rabbim hepimizin dileğini gerçek etsin.
 
Benimde bugün 3.denemen negatifle sonuclandi. Hep rahimden kaynaklanan problemlerle 1 sene transver için bekledik ama negatif.zaten rahim sıkıntılı bu aşamaya zor geldim birdaha kimbilir nezaman transver olur.cok üzgünüm.
 
Ne desem bilemiyorum böyle durumlarda Allah büyüktür inşAllah en kısa zamanda nasip olsun sağlıklı hamilelikler, hayırlı evlatlar kalp atışları kaçıncı haftalarda duruyordu kan pıhtılaşması testi yaptırmışmıydınız
 
1.gebeliğim kalp atisi duyamadık 9.haftada kurtaj oldum mol gebelik diye bir sonuç geldi. bu gebelikten sonra sorunlarım oldugunu öğrendik.2.gebeliğim negatif sonuçlanan tup bebek tedavisinin hemen arkasından ilk ay tesadüf hamile kaldim.10.hafta da kalp atışını dinledikten sonra durdu.kalp atışını dinlemek sonra kaybetmek çok zor geldi.patoloji sonucu kromozom bozukluğu cikti.esimle kromozom analizi yaptırdım benim kromozomda bozukluk cikti.bu sebepten kalbi durmus.pihtilasma baktirdik pıhtılaşma yok
 
Canim cok gecmis olsun yasadiklarin cok zor..cok zor sureclerden geciyoruz..allah sabirlar versin bizlere..ama hamile kalabilmissin dogal yolla..bu guzel bisey..doktorlar genelllikle bunu vurguluyolar..yani dogal yolla gebelik yasayanlarda gebe kalma sansi daha fazla..kromozon bozuklugunun tedavisi oluyosaa..bi sekilde vardir.. hic canini sıkma kuzum benim..
 
teşekkür ederim iyi dilekleriniz için.rabbimden umut kesilmiyor.nasip etmek isterse nasip olur.insallah isteyen herkese evlat kismet olur
Tüp bebekle pgt yöntemini deneyin hangi kromozomda sıkıntı varse ona göre seçilir embriyolar .
 
Merhaba, benim de 3 denemem var hepsinde iki embriyo konuldu. Sonuncuda rahim dinlendirilmesi ve ngs yapıldı sağlam iki embriyo konuldu. İlk defa pozitifi gördüm sonra değerim yükselmedi. Kalbim o kadar kırık ki acı çekiyorum eşim dışında bi iki erkek arkadaşımla paylaştım. Kadınlar acımasız olabiliyor. Şimdi diğer reglimle başlayacağız ama dondurulacağı için bi aksilik olmazsa eylülde transfer olur. Yaşadığım şeyin ağırlığı altında eziliyorum. Her yerde hamileler, bebekler buna nasıl dayanıcam bilemiyorum artık. 3. Denemeye kadar hep heyecanlı umutluymuşum. Şu an korku, endişe, panik, hayal kırıklığı... artık tek ettiğim dua, kötü sonuçlanırsa dayanma gücü, hepsi bu.
 
Bende 3.denenem negatif .senin en azından tutunmuş.bidahikinede umut var oyuzden. Bir kaç gün sonra atlatacaksin duyguların hafiflicek bende negatifi alınca yikildim zaman herseyin ilacı.
 
Bende 3.denenem negatif .senin en azından tutunmuş.bidahikinede umut var oyuzden. Bir kaç gün sonra atlatacaksin duyguların hafiflicek bende negatifi alınca yikildim zaman herseyin ilacı.
Ben son denememi şubatta yapmıştım. Ama 3. Sefer bambaşka bi drama sürükledi beni. Zaman hiçbi şeye ilaç olmadı malesef. Evet bi pozitif görmek iyi gelmişti ama elim boş kalınca bi anlamı kalmadı gibi.. şimdi 3 haftaya başlayacağız tedaviye ondan panik doluyum.. inşallah hepimizin yüzü gülsün Size de nasip olsun bir yavrucak
 
Ne kadar süredir tedavi oluyorsun canım, tedavi sebebi ne? Seni çok iyi anlıyorum ben de üç yıldır mücadele ediyorum. Sabrımın son demlerindeyim artık
 
Canim ayni korkular endiseler bendede var..eylulde benimde transferim..bazen eylul hic gelmesin istiyorum.en azindan diyorum suan bir umudum var...bazende bir an once gelsin..onume bakiyim istiyorum beklemek cok zor..negatiflerden aonra ozellikle..bazen umudunu kaybediyo insan..bazende umutlu oluyo..yumurta toplama surecleride cok acili gecti benim hep 1 yumurta oldugu icin..anestesizisiz alindi hep..canim aciya aciya..ignelerden biktimm..yani tekrar..baslanacak..ama eger birgun cocugum olursaa..ne acilar cektim senin icin diceminsallah hersey guzel olucak..
 
Hayatımda ilk defa bir platforma yazıyorum. Bugün 3. tüp bebek gebelik testim negatif geldi. Hala ağlıyorum, kendime gelemiyorum, normal hayatıma dönemiyorum.
 
Beni asıl ümitsizliğe düşüren, eşimin spermleri mikrotese ameliyatı ile alınmıştı. 4 tüp vardı. Üçü gitti, bir kaldi. 4. Denememi nasıl bir psikoloji ile yapacağımı bilmiyorum
 
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…