Katılıyorum sana ne iyi gelir neyimiz var kendimiz daha iyi anlıyoruz sanırım bilgi birikimleri sayesinde araştırmalarımız sayesinde. Yıllar önce Lorenzo nun yağı diye bi film izlemiştik gerçek hayattan alınmış filmdi. Bı çocuk vardı kas hastalığı bı rahatsızlığı vardı yürüyen çocuk yürüyemez falan oldu yatalak oldu vs drlar tıpta çaresi yok dendi anne babaya. Daha sonra anne Baba kendileri araştırma yaptılar kütüphane nerede ne bilgi varsa daha sonra çocuğuna iyi gelecek yağı buldular . Yani diyeceğim şu drlarin bilmediği şeyi araştırmaları sonucunda çocuğun babası annesi buldu. Eşime hep o filmi hatırlatıyorum bizde kendimizin çaresini bulacaz bi gün diyeBana da öyle dediler. Valla biz bulalım bizim neyimiz eksik o kadar insanız burada. Bizden daha çok yanma ihtimalleri var mı?
not: yanlış anlaşılmasın doktorları suçlamak değil derdim, hastanın, hastalığın tedavisindeki etkisini hatırlatmak.
canim benim ameliyattan once kist cok buyuktu agrim vardi onun icin girmistim 3 aylik menapoza olmadi sonra tuplerin kapali oldugun ogrendim ameliyat olup doktor yine 3 aylik menapoz verdi sonra transfer oldum yine olmadi benim kilom 62 su an 56 kiloyla basladim 2018de hormon yemekten sistim kiloyla baglantisi oldugunu cok dusunmuyorum ama beslenme etkili oluyormus cikolata kistine yumurta kalitesine gelince kullanmadigim macun vitamin kalmadi impryde kullandim kac ay son transferden once sekeri kesip beslenmeyi duzenledim yine olmadi ben artik cok inanmiyorum nasipte varsa her turlu oluyor benceMelo2039
Canım ben hiç geçici menopoza girmedim. Hamile kalırsan hastalık azalacak dediler. Yaşımda 41 korkuyorum menopozdan çıkamamaktan. Tabi çikolata kisti bir çeşit huzursuz ortam oluşturuyor rahim içinde. Embriyo oluşsa bile kanamaya hazır küçük rahim alanlarI var. Kilon kaç bilmiyorum ama ben kiloluyum bu ay 86 dan 78e düştüm. İki yumurtayı ona bağlıyorum biraz da. Beslenme çok önemli hem pcosta hem de çikolata kistinde. Benim tecrübem bunlar canım
Evet canım sıkıntı şu kafayı yemesek bariKatılıyorum sana ne iyi gelir neyimiz var kendimiz daha iyi anlıyoruz sanırım bilgi birikimleri sayesinde araştırmalarımız sayesinde. Yıllar önce Lorenzo nun yağı diye bi film izlemiştik gerçek hayattan alınmış filmdi. Bı çocuk vardı kas hastalığı bı rahatsızlığı vardı yürüyen çocuk yürüyemez falan oldu yatalak oldu vs drlar tıpta çaresi yok dendi anne babaya. Daha sonra anne Baba kendileri araştırma yaptılar kütüphane nerede ne bilgi varsa daha sonra çocuğuna iyi gelecek yağı buldular . Yani diyeceğim şu drlarin bilmediği şeyi araştırmaları sonucunda çocuğun babası annesi buldu. Eşime hep o filmi hatırlatıyorum bizde kendimizin çaresini bulacaz bi gün diye
Evet canım sıkıntı şu kafayı yemesek bari
bu saatte kadar yemedik elbet bu saatten sonra yemeyiz
Hastaneye göre değişir canım o bı de ilk tüp Bebek denemesi değilse iki tane konuyor. Ben 33 yaşındayım iki tane koydular 4. Denemem olduğu için ama 26 yaşımda ilk denememde iki tane koymuşlardı Dr a kalmış bişey yanıMerhabalar bende bisey sorabilirmiyim yarın yumurta toplama işlemim olacak acaba ondan sonraki işlem ne merak ediyorum ve eğer iyiyse kaç tane yerleştirme yapıyorlar 32 yaşındayım yasa göre değişiyormuş doğru mu 2 yada 3 35 yaş altı 1 yapılıyormuş bilgisi olsan varmı?
Açıkçası ban. sanki denek istiyorlarmış gibi de geldi. Bu zamana kadar hep spermde sıkıntı biliyorduk ama eşimin doktoru da kendi doktorum da inceledi hatta kendi doktoruma defalarca sordum görüntüsü nasıldı kalitede bir problem var mıydı diye hayır sorunumuz sperm dedi. Eşimden microtese ile sperm buldular onlar da hareketsizmiş. Hareketsiz olunca canlı mı değil mi bilinmiyormuş. Bilinebilmesi için aslında bir test varmış ancak bizim durumumuzda bu testin yapılması imkansız çünkü elimizdeki sperm sınırlı. Zaten cok zor bir vakayız. Semra hanım da sürekli yumurtada da sıkıntı varmış ortamı oluşturdu. Moralim daha da bozuldu. önce gen için olan testi yaptırsanız iyi olur dedi sonra bunu da yapalım dedi. Bu durumun bana bir faydası olmayacaksa bilmemin de bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle sordum tedaviye etkisi ne olacak diye. Bir etkisi yok. Açıkçası bu durum beni huzursuz etti. Benim doktorum Erbil Yağmur canım.Evet canım hatırladım seni maalesef olmadı. Açıkçası çoğu kişiye gen de sıkıntı var demeleri beni biraz düşündürdu çünkü birinci günden 5. Güne kadar nerdeyse embiryoyu yumurta taşıyor dediler, sperm için misafir o dediler falan memoiral aynı zamanda genetik merkez biraz denek olarak araştırma yapmak için mi diyorlar anlamadım gerçekten.. kiminle konuşsam gen dediler diyorlar herkesin mı geninde sorun var anlamadım m ama bende senin gibi düşünüyorum eğer sıkıntı varsa test yapıp öğrenmek istemiyorum ömür boyu onu bilerek yaşayacağıma bu şekilde ihtimal olarak düşünmek en azından daha iyi yani. Rabbin büyük canım inşaallah vakti gelmediği için olmuyordur, nasibimizde vardırsenin Dr un kim canım sperm değerleri nasıl eşinin?
Canım sadece çikolata kistiyle hamile kalanlar çok aslında. Organik beslenmeye yöneldim ben de. Bu yaz peynir yaptım, turşu kurdum, evde sucuk bile yaptım. Ama yanında birşey daha engel oluyor sanırım. Psikolojik yönünü bile düşünüyorum. Of ofcanim benim ameliyattan once kist cok buyuktu agrim vardi onun icin girmistim 3 aylik menapoza olmadi sonra tuplerin kapali oldugun ogrendim ameliyat olup doktor yine 3 aylik menapoz verdi sonra transfer oldum yine olmadi benim kilom 62 su an 56 kiloyla basladim 2018de hormon yemekten sistim kiloyla baglantisi oldugunu cok dusunmuyorum ama beslenme etkili oluyormus cikolata kistine yumurta kalitesine gelince kullanmadigim macun vitamin kalmadi impryde kullandim kac ay son transferden once sekeri kesip beslenmeyi duzenledim yine olmadi ben artik cok inanmiyorum nasipte varsa her turlu oluyor bence
Bizim bir tedavimizde embriyo oluştu. Onlar da tutunmadı. Testin adını söylediler ama hatırlamıyorumMerhaba canım embriyo oluşuyor ama tutunamıyor diye düşünüyorum ben hep yumurtanın geninde mutasyon olsa nasıl embriyo oluşur ki? Acaba mitokondrisin de mi? Tam anlamadım. Testin adını söylediler mi sana?
Canım aydan aya değişiyor demişti doktor..Amin canım, Ortak olan sağ tüp sanırım. Benim de sağ yumurtalığım yok. Ben bu sefer yumurta takibi yaptırdım. Amh düşük olmasına rağmen iki yumurta oluşmuştu ilaçsız. Tüp bebek ilaçlarıyla en fazla üç embriyo oluşmuştu. Bu çok garip değil mi
Evet isterim çok iyii olurArı sütü propolis tavsiye ederim bende 3 aydır kullanıyorum güvenilir marka internetten sipariş verdim... istersen özel den atayım...
Evet canım spermi sorumlu görmüyor Memorial sürekli kimle konuşsam gende sıkıntı var deniyor. Bı arkadaş var oradan tanışıp konuştuğum eşinin sperm sayısı 3 5 tane hala yum kaynaklı diyorlar. Nasıl oluyor o anlamadım vallahi . Evet çaresi Yok bize de faydası yok o zaman niye yaptıracam, sorunun kimde olduğunun önemi yok açıkçası kimde sorun var o ortaya çıkmış olacak sadece. Çaresi Olan Bişey olsa zaten yaptırır öğreniriz çaresi olmayan bişey için denek olursak 4 bin, denek olmassak 7 Bin TL dediler. Kimi aileler öğrenmek istiyormuş yurtdışına donasyon almak için falan. Hiç onları düşünen biri olmadığımız için yaptırmayacam yanıAçıkçası ban. sanki denek istiyorlarmış gibi de geldi. Bu zamana kadar hep spermde sıkıntı biliyorduk ama eşimin doktoru da kendi doktorum da inceledi hatta kendi doktoruma defalarca sordum görüntüsü nasıldı kalitede bir problem var mıydı diye hayır sorunumuz sperm dedi. Eşimden microtese ile sperm buldular onlar da hareketsizmiş. Hareketsiz olunca canlı mı değil mi bilinmiyormuş. Bilinebilmesi için aslında bir test varmış ancak bizim durumumuzda bu testin yapılması imkansız çünkü elimizdeki sperm sınırlı. Zaten cok zor bir vakayız. Semra hanım da sürekli yumurtada da sıkıntı varmış ortamı oluşturdu. Moralim daha da bozuldu. önce gen için olan testi yaptırsanız iyi olur dedi sonra bunu da yapalım dedi. Bu durumun bana bir faydası olmayacaksa bilmemin de bir anlamı olduğunu düşünmüyorum. Özellikle sordum tedaviye etkisi ne olacak diye. Bir etkisi yok. Açıkçası bu durum beni huzursuz etti. Benim doktorum Erbil Yağmur canım.
Piskolojik yönüne bir önerim var bana çok iyi geldi ve burdada çok arkadaşıma tavsiye ettim.. evrim balıkçı... Tüp bebek tedavisine gören ve hamile kalmak isteyen kişiler için MEDİTASYON ... 21 gün hiç bırakmayacaksın lütfen canım dene çok iyi geliyor...Canım sadece çikolata kistiyle hamile kalanlar çok aslında. Organik beslenmeye yöneldim ben de. Bu yaz peynir yaptım, turşu kurdum, evde sucuk bile yaptım. Ama yanında birşey daha engel oluyor sanırım. Psikolojik yönünü bile düşünüyorum. Of of
Canım üzmeyin kendinizi aç bakayım yüzünüBizim bir tedavimizde embriyo oluştu. Onlar da tutunmadı. Testin adını söylediler ama hatırlamıyorum
Bak bu çok iyiymiş ama ben almanyadayım nasıl yapılıyor, internetten meditasyon videoları mı izlesem acabaPiskolojik yönüne bir önerim var bana çok iyi geldi ve burdada çok arkadaşıma tavsiye ettim.. evrim balıkçı... Tüp bebek tedavisine gören ve hamile kalmak isteyen kişiler için MEDİTASYON ... 21 gün hiç bırakmayacaksın lütfen canım dene çok iyi geliyor...
Ben size youtube dan yollayacağım onu izleyin olur mu... ama lütfen 21 gün bırakmadan dinle gece yatmadan önce..Bak bu çok iyiymiş ama ben almanyadayım nasıl yapılıyor, internetten meditasyon videoları mı izlesem acaba
Canım şaşkınlığım en yüksek doz ilaçla üç, ilaçsız iki tane oluşması. İlaçlar yüzünden Alınan kilolar, şişkinlikler, depresyon bunlar üzüyor beniCanım aydan aya değişiyor demişti doktor..
Bazı aylar 2 yumurta oluşurken bir başka ay 6 tane oluşur dedi.. Sen sordun mu bu konuyu doktora.. Benim 6 yumurta vardı 5 tanesi 5. Güne gitti ve sonuç sıfır... tekrardan iğnelere başlayacağım eylül de..
Issızz biliyor musun ben de eski Türk filmi izliyorum bir de Çalıkuşu TRT’nin bana çok iyi geliyor. Acılar çeken kadınların onca zorluğa rağmen direnmesi çok etkileyici. Resmen güç veriyor.Ben size youtube dan yollayacağım onu izleyin olur mu... ama lütfen 21 gün bırakmadan dinle gece yatmadan önce..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?