Hiç konuşma şunlarla canım.Ben artık anında lafı yapıştırıyorum.cahille uğraşması zor.Bir gün Hz İsayı bir oraya bir buraya kaçarken görüyorlar.tepelere doğru koşuyor.Gören soruyor hayrola isa aslan mı kovalıyor kaplan mı kovalıyor.Hayır diyor cahillerden kaçıyorum onlara ne yaparsan yap cahilliklerinden vazgecmiyorlar diyor.Bizimki de o hesap gördü mü kaçacaksın hee siz iyi biliyorsunuz ben bilmiyorum diyeceksiniz evet ya çocuk olmuyor bak görüyor musun ne yapacağız şimdi diyeceksin.Biliyorum canım senin aileni çok da kızıyorumbenim ablam da 6.denemede buldu canım çok şükür dikkatli davranıyor seni en iyi anlayan benim der hep bana bazen kardeş grubumuzdan diğer ablam soru soruyor nasıl gidiyor hamilelik falan diye doktora gittiğini falan anlatır sonra konuyu değiştirir o konuda iyiyim hatta ilk zmanlar beni üzülecek dye anlatmadı bana kendimi suçlu hissediyorum falan dedi ben de böyşe yaparsan ben kendimi kötü hissederim dedim öylelik konuşmaya başladı hamileliğini.kendi ailem bir kez olsun konuyu açmaz benim başımın belası eşimin cahil ailesi kardeş ve eltiler işte cahil diyorum çünkü gerçekten cahiller
Bu duayı biliyorum yıllardır.yer gök duayla tabi.allah hepimize nasip etsinArkadaşlar muharrem ayinda cocuk icin okunan bi duaymis bu.. Medinede bir hoca tarafindan soylenmiş, bende okuyacagim.. Yer gök dua uzerine. İns kabul olsun.Eki Görüntüle 2680124
Artık ben de söylüyorum canım çok düştüler gözümden zaten az gidiyorum eşimin ailesine ama yine de illallah.hz isanin da dediği gibi kaçmak lazım bunlardan ne kadar uzak o kadar iyi. Sen nasılsın canım düşünmeye başladım mi bebek işini ne güzel sizi kimsenin tanımadığı yerdesiniz eşim de diyor bizi kimsenin tanımadığı uzak bir yere gitsek kimse bir şey sormasa diye :)Hiç konuşma şunlarla canım.Ben artık anında lafı yapıştırıyorum.cahille uğraşması zor.Bir gün Hz İsayı bir oraya bir buraya kaçarken görüyorlar.tepelere doğru koşuyor.Gören soruyor hayrola isa aslan mı kovalıyor kaplan mı kovalıyor.Hayır diyor cahillerden kaçıyorum onlara ne yaparsan yap cahilliklerinden vazgecmiyorlar diyor.Bizimki de o hesap gördü mü kaçacaksın hee siz iyi biliyorsunuz ben bilmiyorum diyeceksiniz evet ya çocuk olmuyor bak görüyor musun ne yapacağız şimdi diyeceksin.
Biliyorum canım senin aileni çok da kızıyorumbenim ablam da 6.denemede buldu canım çok şükür dikkatli davranıyor seni en iyi anlayan benim der hep bana bazen kardeş grubumuzdan diğer ablam soru soruyor nasıl gidiyor hamilelik falan diye doktora gittiğini falan anlatır sonra konuyu değiştirir o konuda iyiyim hatta ilk zmanlar beni üzülecek dye anlatmadı bana kendimi suçlu hissediyorum falan dedi ben de böyşe yaparsan ben kendimi kötü hissederim dedim öylelik konuşmaya başladı hamileliğini.kendi ailem bir kez olsun konuyu açmaz benim başımın belası eşimin cahil ailesi kardeş ve eltiler işte cahil diyorum çünkü gerçekten cahiller
2 sene önce yapmıştım bunu yine yaparım inşallahArkadaşlar muharrem ayinda cocuk icin okunan bi duaymis bu.. Medinede bir hoca tarafindan soylenmiş, bende okuyacagim.. Yer gök dua uzerine. İns kabul olsun.Eki Görüntüle 2680124
Canım 6 yıldır 3 tedaviyi hiç bilmiyorlar daha doğrusu hiçbir şeyi bilmiyorlar bir gün dayanamadı eşim annesine olmuyor yeter sorma cahil değiliz kaç yaşındayız her şeyi biliyoruz dedi o günden beri doktora gidiyor musunuz gidin ihmal etmeyin tüp bebek yapın onlara göre tüp bebek kesin hiç susmuyorlar geçen akşam eşimle birbirimize girdik bu yüzden o da kızıyor ben de üstüne gittim biraz tabi Allah'tan o beni anlıyor. Kaynanam beni hee görüşünde şu şu hocaya gitmiş olmuş şu başka hocaya gitmiş hemen olmuş ben de o böyle yaptıkça uzak duruyorum böyle şeylerden ona da diyor ki sen böyle yaptığından olmuyor hacıya hocaya gitsem olacakmışTabi ablan da bu yollardan geçtiği için çok iyi anlıyor bizi.. Benim kardeşim normal yolla hamile kaldı ve yeni evli sayılır zaten.. zaten yaşamayan anlamaz bizi..
Eşinin ailesi baskı mi yapıyor canım.. keşke onlara tedavilerden bahsetmesen.. biz eylül de yeniden tedaviye başlayacağız nasipse ve ailelerimiz bilmeyecek bu kez...
Ablamda demişti ki söyleyin ki dua edelim allahın duası olsun ne diyeyim....
Evet canım en güzeli çok az görüşmek hatta hiç görüşmemek bi bahane bulup kavga etmekArtık ben de söylüyorum canım çok düştüler gözümden zaten az gidiyorum eşimin ailesine ama yine de illallah.hz isanin da dediği gibi kaçmak lazım bunlardan ne kadar uzak o kadar iyi. Sen nasılsın canım düşünmeye başladım mi bebek işini ne güzel sizi kimsenin tanımadığı yerdesiniz eşim de diyor bizi kimsenin tanımadığı uzak bir yere gitsek kimse bir şey sormasa diye :)
Söyleme canım söylesen de sevinen az olur :) ayy hadi inşallah canım bu kez sağlıklı olsuuuun inşallah. Ayy menopoz uzak olsun canım uzaksa da o kadar uğraştırmasın bizi valla ne nazlı velet çıktılar bizimkiler :)Evet canım en güzeli çok az görüşmek hatta hiç görüşmemek bi bahane bulup kavga etmeksiz de gelin bu taraflara.ikinci balayı gibi oluyor.evet düşünüyorum her an herşey olabilir.beni biliyosun benim oluyor ama devamı gelmiyor korkuyorum ama korkuyla da olmuyor.menapoz olana kadar hepimiz deneyeceğiz bırakmayacağız bırakanı döverim ben şimdi diyorum zaten eğer olursa 9 ay olana kadar unutup sağlıklı doğarsa o zaman herkese söylerim diyorum akıllandım artık.
Amiiin amiin tüm kalbimleDenemekten zarar gelmez.Duanin anlami,rabbim beni çoluksuz cocuksuz tek birakma,sen varislerinin en hayirlisisin demekmiş..Dua kapilari açik, mubarek bi aydayiz. Abdestli okunulacakmiş ve okurke tv telefon konusma filan yapilmadan,isteginize odakli kalpten okuyun diyolar.. İns hepimizin duasi kabul olur ve rabbim dileyen herkese guzel,saglikli,ahlakli hayirli evlatlar nasip eder...
Canım 6 yıldır 3 tedaviyi hiç bilmiyorlar daha doğrusu hiçbir şeyi bilmiyorlar bir gün dayanamadı eşim annesine olmuyor yeter sorma cahil değiliz kaç yaşındayız her şeyi biliyoruz dedi o günden beri doktora gidiyor musunuz gidin ihmal etmeyin tüp bebek yapın onlara göre tüp bebek kesin hiç susmuyorlar geçen akşam eşimle birbirimize girdik bu yüzden o da kızıyor ben de üstüne gittim biraz tabi Allah'tan o beni anlıyor. Kaynanam beni hee görüşünde şu şu hocaya gitmiş olmuş şu başka hocaya gitmiş hemen olmuş ben de o böyle yaptıkça uzak duruyorum böyle şeylerden ona da diyor ki sen böyle yaptığından olmuyor hacıya hocaya gitsem olacakmış
Aynı şeyleri duyuyoruz canım iki maaşsınız tüp bebek yapın hadi ya bak biz bunu düşünemedikTövbe tövbe bizim derdimiz yetmiyor gibi bide bunlarla uğraş.. zor olan durumu iyice zorlastiriyorlar yazık gerçekten.. ablam da dediki iki kişi çalışıyorsunuz paranız var tüp bebek yapsanıza sanki tüp bebek 100 de 100 çocuğu oluyor insanın ne cahilce yaa..
Bu 3. Tüp bebek tedavisine başlayacağız ya olur ya olmaz yine keşke para ile olabilecek bişey olsa insanların binlerce parası gidiyor sonuç yok cahillik başka bişey işte napcan..
Yasayacak iliklerine kadar hissedecek ki o acıyı bilsin insanlar... Allah hepimizin yardımcısı olsun inşallah ınsanların dilinden kurtarsın hepimizi...
Ben de günde 100 kez okumaya çalısıyordum. Bir peygamberin çocuk için okuduğu dua olarak görmüştüm ben de nette.2 sene önce yapmıştım bunu yine yaparım inşallah
Amin canım ben de bu ara yaşın ve meryem süresi okuyorum cuma gününe bunu ekleyeyim ben deKızlar ben de her cuma Ali imran suresi okumaya başladım o da çok etkili.inşallah peşpeşe gebelik yaşayalım.
Allah kucağına almayı nasip etsin canım doğumun yaklaşmış doğumda aklına gelirse bizlere de dua et olur mu:)Ben de günde 100 kez okumaya çalısıyordum. Bir peygamberin çocuk için okuduğu dua olarak görmüştüm ben de nette.
Bana da arkadaşlarım hep diyordu paran gidecek diye korkma tüp yaptır diyorlardı halbuki iki kere yaptırdım transfer bile olamadım haberleri yoktu.hatta tüp bebekli olanlara abuk subuk bakanlar vardı bi ara.şu çocuk tüp bebek bu normal diye.sanki tüp olunca çocuk üç boyutlu yapay birşey mi oluyor anlamadım.insanların kafa yapıları çok farklı.okuyanı da okumayanı da cahil ne yazık ki bizim toplumumuzda.benim bu süreçte herşey o kadar zoruma gitti.eğer allah bana birgün evlat nasip ederse ne sosyal medyaya ne bir yerlere asla paylaşım yapmayacağım hatta hakkında yorum bile yapmayacağım.bu süreçte bir çok kişi canımı acıttı 5 aylık bebeğimi kaybettim diye derdimi paylaşıp ağladığım arkadaşım o zamana kadar çocuğunu bir kere bile instağramda paylaşmamıştı benden yarım saat sonra paylaşıp sen en kıymetli şeysin şu hayatta yazmıştı.bunları asla unutmam.Aynı şeyleri duyuyoruz canım iki maaşsınız tüp bebek yapın hadi ya bak biz bunu düşünemedik
Biz ev aldık 3+1Aynı şeyleri duyuyoruz canım iki maaşsınız tüp bebek yapın hadi ya bak biz bunu düşünemedik
Tüp bebekte başkasının çocuğunu alıyoruz zannediyorlar tövbe ya. Tüüü öyle arkadaşın suratına canım tükürmek bile yetmez ona rezil hadi senden utanmıyor kendinden de mi utanmamış.benim kaynım da öyle canı oğlum her şey sensin dünyada oğlum diye paylaşır ki 6 sene sonra tüp bebekle oldu o da düşün reziller yaBana da arkadaşlarım hep diyordu paran gidecek diye korkma tüp yaptır diyorlardı halbuki iki kere yaptırdım transfer bile olamadım haberleri yoktu.hatta tüp bebekli olanlara abuk subuk bakanlar vardı bi ara.şu çocuk tüp bebek bu normal diye.sanki tüp olunca çocuk üç boyutlu yapay birşey mi oluyor anlamadım.insanların kafa yapıları çok farklı.okuyanı da okumayanı da cahil ne yazık ki bizim toplumumuzda.benim bu süreçte herşey o kadar zoruma gitti.eğer allah bana birgün evlat nasip ederse ne sosyal medyaya ne bir yerlere asla paylaşım yapmayacağım hatta hakkında yorum bile yapmayacağım.bu süreçte bir çok kişi canımı acıttı 5 aylık bebeğimi kaybettim diye derdimi paylaşıp ağladığım arkadaşım o zamana kadar çocuğunu bir kere bile instağramda paylaşmamıştı benden yarım saat sonra paylaşıp sen en kıymetli şeysin şu hayatta yazmıştı.bunları asla unutmam.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?