Her zaman dua ediyorum.namazlarımdan sonra mutlaka.çünkü ben de aynı yollardan geçtim ne kadar zor olduğunu biliyorum.ama geçiyor .dua ile.inşallah sizlerde güzel haberler alırsınızAllah kucağına almayı nasip etsin canım doğumun yaklaşmış doğumda aklına gelirse bizlere de dua et olur mu:)
Amin canım.densizler her noktadan vuruyor eşimin ailesi sizde çocuk yok masraf yok diyor ben de dedim siz kendinize bakmıyorsanız sizin eksikliğiniz biz ot yemiyoruz siz gibi dedim kaldılar kalsınlar hepsinin ağzına etmek lazımBiz ev aldık 3+1
Bir akraba dediki satın bu evi siz zaten iki kişi kalacaksınız... O kadar üzüldüm ki yüreğim yandı... allaha havale ediyorum artık insanları..
O alır o verir o görüyor halimizi.. elbet vardır onunda bir planı... Allah kimsenin merhametsiz diline düşürmesin...
Oyy Allah razı olsun canım inşallah aminHer zaman dua ediyorum.namazlarımdan sonra mutlaka.çünkü ben de aynı yollardan geçtim ne kadar zor olduğunu biliyorum.ama geçiyor .dua ile.inşallah sizlerde güzel haberler alırsınız
Allah bizi bu konuda çok terbiye etti.ben utanırım bu saatten sonra bebeğimi paylaşmaya.çünkü bir yerlerde benim gibi insanlar vardır da görürse üzülür diye korkarım.Tüp bebekte başkasının çocuğunu alıyoruz zannediyorlar tövbe ya. Tüüü öyle arkadaşın suratına canım tükürmek bile yetmez ona rezil hadi senden utanmıyor kendinden de mi utanmamış.benim kaynım da öyle canı oğlum her şey sensin dünyada oğlum diye paylaşır ki 6 sene sonra tüp bebekle oldu o da düşün reziller ya
Keşke herkes biz gibi düşünebilse canım. Allah onları ıslah etsin bizi de böylelerinden uzak etsinAllah bizi bu konuda çok terbiye etti.ben utanırım bu saatten sonra bebeğimi paylaşmaya.çünkü bir yerlerde benim gibi insanlar vardır da görürse üzülür diye korkarım.
Bu konuda çok yayın okudum f v i normal olan insanlara göre kanım 7-10 kat daha fazla pıhtılaşmaya meyilli. onlar kesmedi f v olan kadınların takıldığı yabancı gruplarda takıldım. İki tür yaklaşım var perinatologlar önermiyorlar ancak kadın dpgumcular kullandırıyorlarmış. Yani bir standardı yok. Üç farklı perinatologla görüştüm ilki ile kaybım çpk yeni iken görüştüm ona sormayı unuttum, ikincisi gerek yok kullanmana rağmen kaybetmişsin demek ki korumamış dedi. Son gittiğim perinatolog ise kullanman lazım ama taşıdığın mutasyondan değil kötü obstetrik öykünden dedi. Beni endişelendiren rahim yapım çünkü bunun çözümü yok ve okuduğuma göre düşük dış gebelik vs riskim daha fazla.Ben de onu takmamaya çalışıyorum. Prolaktin normal. Faktör v heterozigotsa çok sıkıntı değil diye biliyorum. Benim pai protein heterozigot. Ama hamile kalmadan coraspin dışında iğne vermiyorlar. Sağ yumurtalık ilginç oldu ama üç kişi olduk
kaç yaşındasın canım çok aşırı bozuklukta düzeltiyorlar sanırsam, yaşın gençse önce zaman ver kendine, sonuçta normal Rahmi olanlarda dış gebelik geçiriyorlar. Şimdi biz bebeğimiz olmadığı için çok araştırdık ve bir sürü hastalık söylediler bizlere. Bazı arkadaşlarımıza da herşey normal dediler. Hangisi daha iyi bilemedim hastalık adı söylemeleri mi söylememeleri mi. Biz milyonda bir şansın var deşeler bile annelik iç güdüsü içimize yerleşmişevaz geçemiyoruz ki.Bu konuda çok yayın okudum f v i normal olan insanlara göre kanım 7-10 kat daha fazla pıhtılaşmaya meyilli. onlar kesmedi f v olan kadınların takıldığı yabancı gruplarda takıldım. İki tür yaklaşım var perinatologlar önermiyorlar ancak kadın dpgumcular kullandırıyorlarmış. Yani bir standardı yok. Üç farklı perinatologla görüştüm ilki ile kaybım çpk yeni iken görüştüm ona sormayı unuttum, ikincisi gerek yok kullanmana rağmen kaybetmişsin demek ki korumamış dedi. Son gittiğim perinatolog ise kullanman lazım ama taşıdığın mutasyondan değil kötü obstetrik öykünden dedi. Beni endişelendiren rahim yapım çünkü bunun çözümü yok ve okuduğuma göre düşük dış gebelik vs riskim daha fazla.
37 yim. Ben bu rahmimle bebeği 37. Haftaya kadar taşıdım ama kalbi durdu malesef. Asla vazgeçmem denemeye devam.kaç yaşındasın canım çok aşırı bozuklukta düzeltiyorlar sanırsam, yaşın gençse önce zaman ver kendine, sonuçta normal Rahmi olanlarda dış gebelik geçiriyorlar. Şimdi biz bebeğimiz olmadığı için çok araştırdık ve bir sürü hastalık söylediler bizlere. Bazı arkadaşlarımıza da herşey normal dediler. Hangisi daha iyi bilemedim hastalık adı söylemeleri mi söylememeleri mi. Biz milyonda bir şansın var deşeler bile annelik iç güdüsü içimize yerleşmişevaz geçemiyoruz ki.
Herkesin bir zaafı dönem dönem hassas olduğu şeyler vardır belki ablanın da var. Onun hasaas olduğu şeye sen de dikine dikine gitsen nasıl hisseder acaba? Asla ailen de olsa tartışma ciddiye alma açıklama yapma pandemiyi de bahane et uzaklaş bi süreKızlar aynı konuyu ben ablamla konuştum ben olsam paylaşmam dedim ve dediki insanlar mutluluğunu paylaşıyor başkasının mutlulugundan mutsuz mu oluyorsun sen.. yok vallaha yaşamayan anlamıyor.. ben boş yere her tarafa bizi bizden başkası anlamaz demiyorum yaa.. benimde yeminim var hiç bir yerde paylaşım yapmayacağım...
Herkesin bir zaafı dönem dönem hassas olduğu şeyler vardır belki ablanın da var. Onun hasaas olduğu şeye sen de dikine dikine gitsen nasıl hisseder acaba? Asla ailen de olsa tartışma ciddiye alma açıklama yapma pandemiyi de bahane et uzaklaş bi süre
Seninkiler yine insaflı çıkmış bizde durumlar daha fena:)) hala farkında bile değiller ve bizim şimdiye kadar aramızda hiç bir sorun olmamıştı iyiydik. Diyorum ki bu iyilik biz kaynaklıymış azıcık kötü olduk ayağımız tökezledi ve sonuç buZaten uzaklaştım what up grubundanda çıktım.. anlamıyor insanlar.. ben düşük yaptım çok üzgünüm ağlarken onların paylaşımı bitmedi ve siz merhametsiz ve empati yoksunusunuz dedim çıktım gruptan...
Özür dilediler ama ben girmeyeceğim gruba uzak dursunlar benden.. zaten birbirimizi anlamıyoruz.. yaşamayan anlamaz zaten...
Seninkiler yine insaflı çıkmış bizde durumlar daha fena:)) hala farkında bile değiller ve bizim şimdiye kadar aramızda hiç bir sorun olmamıştı iyiydik. Diyorum ki bu iyilik biz kaynaklıymış azıcık kötü olduk ayağımız tökezledi ve sonuç bu
Mthrf 677 heterozigot yazıyor evt tek gen galibaTek bir gende mi sıkıntı var.
Mthfr 677 heterozigot sadece canımhangileri canım
Benim kendi ailem değil eşimin ailesi bdv deki konunda biraz anlatmıştım. Ben daha kolay mesafemi koydum.Sizinkiler neler yapıyor canım daha fenasını düşünemiyorum buna bile aşırı üzüldüm.. insan iyi gündense kötü günde daha ihtiyaç duyuyor ailesine.. şuan kendimi kimsesiz hissediyorum eşim ve allah'tan başka kimsem yok gibi...
Bu gen bölgesi pıhtılaşmadan ziyade folik asit metabolizması ile ilgili döngüde yer alıyor. Bana perinatologlar yüksek doz folik asit kullanmamı önermişlerdi.Mthrf 677 heterozigot yazıyor evt tek gen galiba
Mthfr 677 heterozigot sadece canım
arkadaşlar bir de Folik asitin aktif Metil formunu kullanınBu gen bölgesi pıhtılaşmadan ziyade folik asit metabolizması ile ilgili döngüde yer alıyor. Bana perinatologlar yüksek doz folik asit kullanmamı önermişlerdi.
Bana folbiol dedi o 5 mg lık. Aktif form folikler 400 mikrogram. Daha yükseği yok piyasada. Hesaba göre aktif foliklerden günde 12-13 tablet filan almalıyım ki o da çok akıl karı değil. Özellikle bunu da sordum benim durumum için folbiolden devam et dedilerarkadaşlar bir de Folik asitin aktif Metil formunu kullanın
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?