Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bizi anlatmışlar az bile anlatmışlar...
İçim sızladı her cümlesinde. O kadar yaşanmışlık, umut, çöküş hepsini en derinden yaşadım. Hepimiz farklı sebeplerle aynı istekle sabrediyoruz. Allah bundan sonraki süreçlerde olumlu ve hayırlı haberlerle yardımcımız olsun

Canım geçmiş olsun Allah tez zamanda kucağını doldursun inşallah ..
benim de tüplerim varken tüp bebek tedavisine başladık , kendiliğimden gebe kaldım dış gebelik oldu tüpün birini aldılar, sonra 3 transfer oldum ikisi tuttu ama biri düşük biri kürtaj, sonra vazgeçtim tam kendim deneyim derken ikinci kendiliğinden gebelik o da dış gebelik oldu diğer tüpüm de alındı. o tüp alınınca donmuş daha kalitesiz embriyom tuttu. ve şimdilikle sağlıcakla devam ediyor gebeliğim.. Genellikle bir tüpte sorun varsa ikincisinde de olabiliyor diyorlar. Ben hiç istemedim bana önermişlerdi ikinci tüp alınmasını ama çekilen rahim filmlerinde temiz çıktığı için istememiştim, senin diğer tüp neden alındı acaba, belki başka sebep bulamıyorlarsa tüpten akan Sıvı bebeği düşürebiliyormus

Sağ tarafda geçirdiğim ameliyat yüzünden sağ tüp de sorun vardı canım sol tüp temiz o yüzden... apandist yüzünden olmuş yani.. sol tüp ile normal yolla hamile kaldım.. kimyasal gebelik oldu.. değerim geri düştü tutunamadı bebek tüp le ilgisi yoktu yani... RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah...

Canım bu arada baya haftaları devirmissin ne güzel smdiden hayırlı doğumlar. Gebelik takibini de ismail bey mi yapıyor. Bidahaki denemede ismail bey ve ümit hn arasında karar verecegim
Canım bu arada baya haftaları devirmissin ne güzel smdiden hayırlı doğumlar. Gebelik takibini de ismail bey mi yapıyor. Bidahaki denemede ismail bey ve ümit hn arasında karar verecegim
Canım benim çok sağol çok şükür az kaldı gebelik takibimi yaşadığım yerdeki doktorum yapıyor canım oda tüp işlerini İrenbede yapıyor.. ikiside çok iyi doktorlar canım iyi olur senin içinde inşAllah en son prp yaptıracaktın galiba ne oldu ?

Prp yaptrdim canım ama sonuç alamadım. Başka doktorlara sordum daha sonra prp gereksiz dediler. Nitekim sonuç negatif oldu bu sefer hiç tutmadi

Arkadaslr meraba benim 2inci denemem olacak bu ay histereskpi yapıldı çizik atildi eylül adetimle başlıycam heycanla bekliyoruz çizik atılan oldumu faydası varmı

Prp yaptrdim canım ama sonuç alamadım. Başka doktorlara sordum daha sonra prp gereksiz dediler. Nitekim sonuç negatif oldu bu sefer hiç tutmadi
Anladım canım direk tüp denemek daha mı iyiymiş peki ne zaman başlıyacaksın bidaha

Merhaba bana da ardısık trasfer yapılcak. Size de yapılmıs sanırım. Bana anlatırmısınız ben ılk defa duydum

Merhaba bana da ardısık trasfer yapılcak. Size de yapılmıs sanırım. Bana anlatırmısınız ben ılk defa duydum
Merhaba canım adetin 21 ve 23.gunlerinde ilk 3. Gün 48 saat snra da 5.gun embriyosu transfer edildi çok şükür onlarla ikizlerime hamileyim normal iki kez transfer oluyosun sadece.
Allah yardımcın olsun bana uğurlu geldi sana da gelir inşallah.Doktorunuz kim?

Amın canım ben endıse ettım cunku embrıyolarımın gelişimi iyi. Neden 3 diye doktorunuza güvenın dendı.
Adana baskent unv hast. Tayfun çok

Bizi anlatmışlar az bile anlatmışlar...
Bnce okumayalm boyle seyler..insan bu tarz seyler okudukca haline acir,trajik bi tablo olusur kafasinda,daha cok uzulur..bazen icmdeki derdi anlatrkn oyle bi anlatyorm ki kendime aciyorum daha cok dertlenyorum. Bence okumayalm,dusunmeyelim boyle yazilari,cumleleri..icmzde hissettgmz aciyi bi de okumak bi de kendi sesmzle tekrar duymak inanin ic bosaltmak degil daha da işleri fenalastran bsey..

Amın canım ben endıse ettım cunku embrıyolarımın gelişimi iyi. Neden 3 diye doktorunuza güvenın dendı.
Adana baskent unv hast. Tayfun çok
canım benimde 6 tane 3.gün 6 tane 5. gün embriyosu vrdı dondurulmus.Rahimin bebeği kabul etme vaktini tutturmak için ardışık transfer yapıyolar.İmplantasyon penceresi açık olduğu vakti yani.BENİ DİĞER 3 DENEMEM kaliteleri çok aman aman iyi olmayan 5 ve 3. gün embriyolarıydı hiçbiri tutmadı.Bu kez hepsi 1.kalite olunca 3.günde 5. günde tuttu allaha binlerce şükür.Bu şekilde hamile kalan benim doktorumun hastası çok var.Lütfen doktoruna inan ne derse uy mutlaka

Insallah rabbım bizede nasıp eder. Bebeklerınız hayırlı ugurlu olsun tamamına erdırsın ınsallah. Bizede ugurlu gelsın ınsallahhh

Insallah rabbım bizede nasıp eder. Bebeklerınız hayırlı ugurlu olsun tamamına erdırsın ınsallah. Bizede ugurlu gelsın ınsallahhh
İnşallah canım.heran dua ediyorum tanıdığımtanımadığım tüm kardeşlerime rabbim nasip etsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…