Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Anladım canım inşAllah çiziksizde tutar seninkide inşAllah faydası olur canım genetik test falan yaptıklar mı canım embriyolara benim dr istemedi nitel histeroskopi oldum
Canım valla genetik testi ben istedim çok sıcak bakmadı doktorum ben de vazgeçtim. Şimdi keşke gönderseydim diyorum belki de ikidir testten geçemeyecek nitelikteki embriyoları boşuna bekledim. Zaten içime sinmeyen çok şey oldu tedavilerimde, şimdiden yeni biyer arıyorum. Sıfırdan başlıycam büyük olasılıkla başka yerde.

Rabbim yardımcın olsun....

Ne güzel senin adına çok sevindim...

Okurken bunu acaba ben mı yazdım dıye okudum bende ıkıncıye baslıcam ama ıcımde umut kalmadı suan bunu okuyan 2.3.4.5. Kez deneyenler cok erken dıyebılır ama aslında bu duygunun onunla alakası yok sadece ıcımdekı umut bıttı ve demekkı hıc olmayabılır trıbıne gırdım ve malesef cıkamıyorum bundan,hakkımızda hayırlısı olsun

Dün lucrin iğne yaptım dondurulmuş transfer öncesi. Yaklaşık 1 hafta sonra adet olucam. Ve içimde hiç heyecan yok. Ne zaman heyecan gelecek, hiç mi gelmeyecek bilmiyorum. Ve ben böyle umutsuzken olacak mı bilmiyorum. Çok erken, peste etmedim aslında. Ama heyecanım kalmadı, hevesim kırıldı. Rabbim hayırlısını versin.

Evet 4. Gün bugun zaman geçmiyor hiç bi farklılık hissetmiyorum sadece kasıklarda ağrı oluyor zaman zaman buda beni korkutuyor günler geçse biran önce güzel haberleri versek birbirmize

Bunları doktora sen mi fikir olarak sundun ya özellikle serum var kafamda kesinlikle konuş cam ister,dinlesin ister dinlemiş gibi yapsın.. ikna galibiyetim tam tekmil hazır..
Canım hem ben dedim hem o dedi gibi birşey oldu o da hiç demese ben dycektim zaten hepsini düşünüp gittim farklı brşeyler uygulansın dye Sende hazırlıklı git ve konuş

Oyyyyy kutlamam canım benim gerçekten çok zor oluşta avuçlarının içinden kayıp gitmesi daha da bir zordur ama İnşAllah bu seferki denemen son olucak ve olacak Allah’ın izniyle. Çok zor sınavdan geçiyoruz hepimiz ve sabır denen birşey kalmıyor bazen insanda karmaşık duygular yaşıyoruz bir öyle bir böyle.Napacağımızı bilemiyoruz bilsekte uygulayamıyoruz Allah yardımcımız olsun güç kuvvet versin bize

Evet 4. Gün bugun zaman geçmiyor hiç bi farklılık hissetmiyorum sadece kasıklarda ağrı oluyor zaman zaman buda beni korkutuyor günler geçse biran önce güzel haberleri versek birbirmize
O günleri beklemek en zoru zaten canım insanı korkutan transferden sonraki on gün gerçekten hamile gibi geziyorsun ortalıkta ağır hareketler gece uyku yok uyuduğunda bin bir türlü rüya en zorudur tedavinin o süreci

Merhaba canım öncelikle benim en kzıdığım konulardan biri doktorların bir kasına anne adayına direk yok senin çocuğun olmaz yok yaşın var yok şuyun var demesi okdr yanlışki ve okdr çok duydum ki senin çocuğun olmaz denip çocukları olan kadınları herşeyin çözümü var tek yumurtayla 50 yaşında bile hamile kalanları duyuyoruz oyüzden hiç canınızı sıkmayın yumurtaları güçlendirecek kürler yitirecekler tüketebilirsiniz iyice araştırıp. Türkiye’deki doktorlar da kişisine göre değişiyor kimi iyi anlayışlı kimide dinlemiyor ama başka bir doktorlada bir görüşsen iyi olur belki o daha farklı birşey söyleyebilir

Anladım canı benimkide genetik testi istemedi ben söyledim ama hepsi başlı başına bir ücret dedi gerek yok dedi gene bu ilaçları içeceksin falan dedi embryolar hakkında hiç bilgimiz yok bakalm neler yaşıycaz canım bu seferde olmazsa başka yere bak bakalım bi

Tedavi icin adetken gidiliyor ya gittim onden gelisen bir yumurta varmis 18mm lik. onumuzdeki aya erteledik.
Basina boyle Bi sey gelen oldu mu?

Amin canım benim amin rabbim kimseyi Dr Dr gezdirmesin hep iyilerle karşılaştırsın rabbim hepimizin yar ve yardımcısı olsun çekmeyen gerçekten anlayamaz her aşaması o kadar zor ki kimse bilemez hep bı Umut hep bı Umut rabbim hepimizin kucağını doldursun inşallah çok yorucu çok yıpratıcı çok stresli bir yol rabbim sonunda feraha çıkarsın inşallah

Ben de 5. Denemeye başlayacağım . Çok şey yaşadım şu süreç içerisinde . Ama yine de umut baki . Bazen öylesine dipte hissediyorum ki kendimi ..anne olamamak ..o duygunun yoksunluğunu tüm bedenimde hissediyorum ama bazen de umut kaplıyor yeniden. Normal yoldan olmayacağına göre denemekten başka çarem yok. Düşüp düşüp yeniden ayağa kalkacağım bazen çok zor da olsa..

Aminnnnnn canım aminnnnnn bu yolculuğu sağ Salim güzel haberlerle bitirelim inşAllah hep birlikte dertleşe dertleşe üstesinden gelicez inşAllah bizi anlayanlarla birlikte burasıda olmasa içimizi nereye dökecektik rabbim bizimle olsun mucizelerimizi en yakın zamanda alalım kucağımıza kızlar 2020’den temennimiz bu

Aynen canım her defasında yıkılıp yeniden ayağa kalkabilmek bizimkisi çok ama çok zor anne olmak istemek ah bir bebeğim olsa ona nasıl bakardım demek bir avmye gittiğinde çocuklu karı kocaları izlemek e bebek gibi yerlerin önünden trans geçmek çok zor rabbim bu duygudan inşAllah mahrum etmez bizi

Algıda seçicilik her yer gebe her yer bebek. Dün avm ye gittim o kapılardan geçmedim güvenlik görevlisi kadın siz de mi bebek bekliyorsunuz dedi evet diye ylalan söyledim. Bi kızardım huzursuz oldum yalan söyleidm diye sonra nasılsa potansiyel gebeyim diye kendimi avuttum.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…