Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Ben her şeyimi bunu düşünerek planlıyorum gerçi daha önceki 4 denememde ağzımın payını aldığımı düşünüyordum ama yine plan yapıyorum yine olmuyor of
Diyorlar ki akışına bırakın kafaya takmayın olmadık bir zamanda gelir bekliyorsun bekliyorsun gelmiyor tedavi oluyorsun gelmiyor ne zor şeymiş çocuk yapmak bunu öğrenmiş olduk

Canım tüm bunları hiç olmamışcana unutmaya razıyım ama ah bebeğimi bir kucağıma alabilsem. Hergün ayrı bir ateş oluyor yakıyor beni.
Ahhh canım benim inşAllah inşAllah alıcaz bu günleri geride bırakıcaz bu yangınımız dinsin

Ahhh canım benim inşAllah inşAllah alıcaz bu günleri geride bırakıcaz bu yangınımız dinsin
Arkadaşım dayanamadım test yaptım bugün transfer hariç altıncı gün. Sonuç 2.2 çıktı. Anlamadım negatif mi yğkselir mi. Çok kötüyüm şuan. Dua et nolur.

İlk denemede transfere kadar çok heyecanlı geçti. Sonra bi duruldum. Şimdi bilmiyorum iğne filan yok diye mi bu sakinliğim.

Bugun transfer hariç 5 günüm sanki ikinci cizgi varmı
Arkadaşım hayırlı olsun pozitifin. Değerim erken mi daha artar mı diyordum ama galiba pozitif olsaydı benimki de çıkardı kanda. Negatif olduğunu kabullenmeliyim. İnşallah kan değerlerin de güzel gelir.

Arkadaşım hayırlı olsun pozitifin. Değerim erken mi daha artar mı diyordum ama galiba pozitif olsaydı benimki de çıkardı kanda. Negatif olduğunu kabullenmeliyim. İnşallah kan değerlerin de güzel gelir.
Rabbim en yakın zamanda size nasip etsin canım benim inşallah değerim yükselir kanda yaptırmadım cuma günü yaptırcam inşAllah

Ah canım ne güzel bir mucize ne güzel sabrın sonu selametmiş.. rabbim uzun ömürler versin İnşAllah o sırada ilaçlara devam ediyormuyun canım tüp bebekle ilgili

Çok doğru canım olacaksa her şekilde oluyor banada hep kafaya takma dyorlar ama elimde değil ama bademe brazdaha rahatım benimde tshı istedikleri seviyeye getirmeye çalışıyor doktor aslında normal ama onlara göre 2,5 olması gerekiyormuş onla uğraştırın bu ay kaldı önümüzdeki aya canım

Arkadaşım dayanamadım test yaptım bugün transfer hariç altıncı gün. Sonuç 2.2 çıktı. Anlamadım negatif mi yğkselir mi. Çok kötüyüm şuan. Dua et nolur.
Canımm benimm dualarım seninleeee inşAllah yükselecek sonradan tutunabilir canım çok var öyle olanlar daha çok erken ben ilkinde 9.günde yaptığımda da aynı böyleydi yükselebilir 12.13.gün dediler seninki yükselicek inşAllah salma kendini hemen canımmm dua ediyorum senin içinnnnnn üzme kendini olmazsa da olacak elinde sonunda pes etmek yokkkkkkk aslaaaaaa olacak canımm

Saol canım benim. Benimde dualarım seninle çok teşekkür ederim. Sıfıra çok hazırlamıştım kendimi. 2 görünce şok oldum. Allah kimseyi beliresizlikte bırakmasın. Çok kötü oldum dün. Bugün iyiyim. Olmazsa daha iyi bir yerde sıfırdan başlıycam, hazırım. Rabbim sana da yardım etsin. Kalbinin güzelliğinin mükafatı en kısa sürede çok sağlıklı bebek veya bebeklerle ödüllendirsin inşallah.

Aynen öyle canım benim pes etmek yok asla benimde çok pes ettiğim oluyor ama elinde sonunda silkeleniyorum bundan başka çaremiz yok çünkü canım çok teşekkür ederim o güzel duaların için Benimde bu ayki ertelendi canım diğer aya kaldı tsh 2,5olması lazımmış benimki 3,5 aslında normal ama istedikleri 2,5 falanmış geçen ayda çizik atılmıştı inşAllah önümüzdeki aya geçmez etkisi doktorum geçmez dedi ama ilk ayda olsa daha iyiydi gibi geldi bana bakalım hayırlısı canım illa canımızı sıkacak birşey çıkıyor bu işte.. ama sana üzülmek yok olacak ben inanıyorum canım o değerde yükselebilir kendini hep pozitif tut canım benim

Herkese Merhabalar,
Benimde hikayem o kadar uzun ki o yüzden tüm detayları yazıp sizi sıkmak istemiyorum 5 başarısız deneme sayısız ameliyatlar 1 evre rahim ca hastalığı her tedavinde bu son diyordum ki son tedavimi 2017 yaptırmıştım şimdi nasipse 14 şubatta 6. Denememe başlayacağım diğerlerinde hep kendim için gitmiştim ama bu sefer başka kemoterapi gören anneme sürpriz yapmak istediğim için kimseye haber vermeden başlayacağız rabbim hepimizin yar ve yardımcısı unutmayın zafere giden yolda çekilen çile kutsaldır rabbim emeklerimizin karşılığını verir inşallah

Merhabalar öncelikle anneciğinize sağlık diliyorum inşAllah tedavisi başarıyla sonuçlanır her geçen tedavi insanı dahada yıpratıyor inşAllah bu tedaviniz olumlu olur ve öyle olacakmış gibi hissettim sizin için rabbim yardımcımız olsun Ca hastalığı ne oluyor acaba ?

Canım ertelemeler insanı mutsuz ediyor ama belki vakti bu ay değildi. Eskiden daha çocuğum olmadı diyen evli arkadaşlarıma ‘ çocuk geleceği zamanı kendi seçermiş’ derdim. Tabi aynı duruma düşünce insan kendine söyleyemiyormuş o ayrı. Ben inanıyorum senin bebiş öbür ayı seçmiş

Canım annene çok çok geçmiş olsun. Allah şifa versin. Hikayeni anlatmasan bile 5 başarısız deneme yetti. Ama 6da 7de 8de muradına eren çok. Allah yardımcın olsun. Yürekten dua ediyorum, 6. Denemen pozitif olsun.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…