Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bende ekimde 3.gub embrıyosu 2 tane transfer edildi olmadı adet olup tekrar gıttım 1 ay dogum kontrol hapı ve vitamin kullandım kasımda adet oldum ve basladık yenıden. 8 aralıkta transfer oldum. Bu sefer gerı kalan embrıyolar 5. Gune gıtmıstı onlardan 2 adet transfer oldu. 1 tanesı devam etti ve kuzum. Benimle. Bol bol kivi yedım. Kabız olma demıslerdı. C vıtamını onemlı. 5. Gun embrıyosu ıdı. Farklı bısey yapmadım. Ama insan korkuyo yıne mı olamıcak dıye.. Rabbım nasıp etti ise oldu dıye dusun. Moral ver kendıne. Ben ilkinde test yaptım negatif ıdı ikinci de 12 gun yerıne 10.gub kanda baktırdım cokk sukur Rabbıme. Beyıme de supriz yaptım. Normalde dedı beraber gidelim olumsuz ıse destek olalım. Cunku yıkılıyor insan ılk an. Sonra toparlıyo. Ben 10. Gun banyo ettım sacımı masaladım. Giyindim. Korka korka Bı yandan da nasıpse tekrar deneriz vs dıye dıye gıttım. Tahlıl verdım. 1 gun sonra sonuç cıktı nasıl agladım var ya. Tuttu tuttu dıye. Rabbım nasıp etsın isteyen herkeseee
Ayy canım ne güzel rabbim bağışladın evladını 🙏🥰 bizlerede nasip olur inşAllah çok ama çok zor bir süreç hele o olumsuzdan sonra ikincisine inancı kalmıyor insanın sanki hep olmayacakmış gibi geliyor yada tamamen hissizleşiyorsun çok zor ikincide şans daha yüksek ilkine göre diyorlar ama bakalım umarım öyle olur hepimiz için 🙏🙏🙏

35 yaşındayım kızlar. İlk tüp bebek denemem. 7 yumurta toplandı. Hayırlısı inşallah. Sanırım taze transfer yapacaklar. 5. Gün mü olur. Niyeyse ilk olmasına rağmen umutlu değilim. İnşallah hepimiz kavuşuruz yavrularımıza
Umutsuzluk hep oluyor canım hep bi karamsarlık sarıyor insanı ne yazık ki ..🤦‍♀️ Ne zaman olacak transfer bellimi kaçıncı güne kdr gittiler embriyolar bende hem 3.gün hem 5.gün vardı ilki 3.gündü olmadı bakalım ikincide ne olacak

Umutsuzluk hep oluyor canım hep bi karamsarlık sarıyor insanı ne yazık ki ..🤦‍♀️ Ne zaman olacak transfer bellimi kaçıncı güne kdr gittiler embriyolar bende hem 3.gün hem 5.gün vardı ilki 3.gündü olmadı bakalım ikincide ne olacak
Henüz bilgi vermediler canım. Sanırım yarın haber verecekler. Sadece 5.gün transfer dediler. Tabi yaşamayan olursa muhtemelen iptal olur.

Canim rahme çizik atıldıktan sonra haber verir misin zor oluyor mu nasıl yapiliyor
Anestezi altında oluyorsun kısa bir işlem 20 25 dakka falan en fazla yarım saat olablr belki uyandığında hafif kasıklarda sızlama oluyor bir kaç gün kanama oluyor bir kaç gün sonra lekelenme olup bitiyor yumurta toplamadan daha kolay geçti benim ki

Henüz bilgi vermediler canım. Sanırım yarın haber verecekler. Sadece 5.gün transfer dediler. Tabi yaşamayan olursa muhtemelen iptal olur.
Anladım canım evet bazıları yaşamıyor gidenleri en iyilerini donduruyolar ilk sonra 5.güne gidenleri bazılarında 4.günde doldurabiliyorlar yada ikinci günde hangi gün toplanmıştı yumurtalar

Canim rahme çizik atıldıktan sonra haber verir misin zor oluyor mu nasıl yapiliyor
Canım çizikten sonra ne zaman transfer olacaksın belli mi
Bugün sabah rahime çizik atıldı kızlar. Çok basit bir işlem zaten genel anestezi altında yapılıyor. İçerde ufak sallanan böyle dokular vardı dedi doktor, onları temizlemiş. Tam olarak yapışıklık gibi değildi dedi. Anestezinin etkisi geçince adet ağrısı gibi ağrı yapıyor. Ona da ağrı kesici içtim geçti. Bütün gün dinlendim kendime geldim. Hiç zor bir işlem değil. Tüp bebek yumurta toplama sonrası daha çok ağrım olmuştu. Bunda rahattım. Anesteziyi verince bir uyumuşum bir uyumuşum odama geçişimi bile rüya gibi hatırlıyorum. 😊
Bir sonraki adetimde gideceğiz, yeniden dondurulmuş embriyo transferine hazırlanacağız. Doktorum altyapı hazırlığı tamam bu sefer tutacak Allahın izniyle diyor

Kizlar ben 1 kere yaptırdım psikolojim.feci bozuldu 2.yi yaptırırmiyim bilmem artık beni iğneler yumurta varmı yokmu kaç cm vs çok negat9f etkiledi .bizim merkezde 10.denemesi yaptıran var ne azim şaşırdım bünyeye de yazık okadar hormon bnce

Ben de 6. deneme için cesaretimi topladım insallah adetimle başlayacaz. 4 negatif bir tane pozitif ancak 6. hafta düşüğüm var. Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum. Son ikisi denememi orda yaptım. Bu üçüncü deneme olacak orda. Tüplerim kapalı amh 0.53. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.

Bugün sabah rahime çizik atıldı kızlar. Çok basit bir işlem zaten genel anestezi altında yapılıyor. İçerde ufak sallanan böyle dokular vardı dedi doktor, onları temizlemiş. Tam olarak yapışıklık gibi değildi dedi. Anestezinin etkisi geçince adet ağrısı gibi ağrı yapıyor. Ona da ağrı kesici içtim geçti. Bütün gün dinlendim kendime geldim. Hiç zor bir işlem değil. Tüp bebek yumurta toplama sonrası daha çok ağrım olmuştu. Bunda rahattım. Anesteziyi verince bir uyumuşum bir uyumuşum odama geçişimi bile rüya gibi hatırlıyorum. 😊
Bir sonraki adetimde gideceğiz, yeniden dondurulmuş embriyo transferine hazırlanacağız. Doktorum altyapı hazırlığı tamam bu sefer tutacak Allahın izniyle diyor
Süper canım benimde aynı öyle oldu geçen ay ki adetimde olacaktım tsh değerim biraz yükselmil yapmadı doktor bakalım bu sefer ki sonuçlarıma göre olacakmıyım belli olacak rahim çizdiğinden sonraki ikinci adetimde olmuş olacam 2.ayımda yani eğer olursam umarım faydası olur canım yaaa

Kizlar ben 1 kere yaptırdım psikolojim.feci bozuldu 2.yi yaptırırmiyim bilmem artık beni iğneler yumurta varmı yokmu kaç cm vs çok negat9f etkiledi .bizim merkezde 10.denemesi yaptıran var ne azim şaşırdım bünyeye de yazık okadar hormon bnce
Bende aynı öyle oldum canım pskoloji kalmadı ilki ekimdeydi negatif aldıktan sonra acayip takıntılı oldum kafayı bozdum yani anlayışsız insanlardan nefret ettim ikinciye hazırlanıyorum ama pskoloji bitik durumda 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️

Ben de 6. deneme için cesaretimi topladım insallah adetimle başlayacaz. 4 negatif bir tane pozitif ancak 6. hafta düşüğüm var. Diyarbakır bahçeci de tedavi oluyorum. Son ikisi denememi orda yaptım. Bu üçüncü deneme olacak orda. Tüplerim kapalı amh 0.53. RABBİM hepimizin yardımcısı olsun.
Aminnn canım aminnn 🙏 işimiz zor gerçekten 😑 Maddi manevi çok zorluyor bu tedaviler insanı ger birime hazırlanmak tekrardan ayağa kalkmak en zoru bakalım hepimiz için son olsun inşAllah 🙏🙏🙏

Canım varmış embriyoların inşallah onlardan biri sana evlat olur.
kaç başarısız oldu da sana Era testi istediler. Bir de bu test nasıl yapıldı kan testi gibi mi yoksa rahimden parça alarak mı
İki tane üçüncü gün, iki tane de blast tutmadı 6. Gündüler yani üçüncü denemem canım..aslında doktorum yine olmaZsa era yaparız demişti ama ben yaptırmak istedim.parça alınarak yapılıyor canım biraz uğraştırıcı iki ay erteleniyor transfer

Oraya ne kadar ödediniz canım. Rabbim yardımcın olsun inşallah. Umarım bu kez mutlu sonuca ulaşırsın🙏

Bende aynı öyle oldum canım pskoloji kalmadı ilki ekimdeydi negatif aldıktan sonra acayip takıntılı oldum kafayı bozdum yani anlayışsız insanlardan nefret ettim ikinciye hazırlanıyorum ama pskoloji bitik durumda 🤦‍♀️🤦‍♀️🤦‍♀️
Benimde 2. Olcak geçen ay kürtaj oldum maalesef. 2. Denemen icin yaptırdığım test aldigin önlem falan oldu mu. tuttu mu bebegin yoksa hiç tutmadı mi

Katılıyorum ama sanırım söyle oluyor artık neden olmuyor bu sefer oldu olacak derken 7 8 e kadar gidiyor benim ilki düşük oldu. 2. De korkuyorum ya bisey olursa diye tekrar bide dediğin gibi hormonlar ilaçlar da artisi. Hele ki erkekte sorun varsa kadınlar boşuna ağrı hormon alma vs ama ne yapacaksın umut dunyasi

Back
X