Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

İki tane üçüncü gün, iki tane de blast tutmadı 6. Gündüler yani üçüncü denemem canım..aslında doktorum yine olmaZsa era yaparız demişti ama ben yaptırmak istedim.parça alınarak yapılıyor canım biraz uğraştırıcı iki ay erteleniyor transfer
Canım histeroskopi Rahime çizik olmuşmuydun hiç olmamasıiçin bir neden varmı belli olan

Benimde 2. Olcak geçen ay kürtaj oldum maalesef. 2. Denemen icin yaptırdığım test aldigin önlem falan oldu mu. tuttu mu bebegin yoksa hiç tutmadı mi
Hiç tutmadı iyimi kötümü bilmiyorum ama hiç tutmadı 🤦‍♀️ 2.denemem için histeroskopi oldum Rahime çizik atıldı daha transfer olmadım ne zaman olacağım belli değil değerler her ay değişiyor doktorun istediği gibi olunca olacam Allah’ın izniyle başka test falan istemedi doktorum gerek yok dedi başkada hiç birşeye dikkat etmiyorum iklimdeki gibi ilkinde çok aşırı dikkat ettim yememe içmeme ama olmadı şimdi hiç etmiyorum 🤦‍♀️ Senin ne zaman olacak ikinci kürtaj niye oldu 😑

Hiç tutmadı iyimi kötümü bilmiyorum ama hiç tutmadı 🤦‍♀️ 2.denemem için histeroskopi oldum Rahime çizik atıldı daha transfer olmadım ne zaman olacağım belli değil değerler her ay değişiyor doktorun istediği gibi olunca olacam Allah’ın izniyle başka test falan istemedi doktorum gerek yok dedi başkada hiç birşeye dikkat etmiyorum iklimdeki gibi ilkinde çok aşırı dikkat ettim yememe içmeme ama olmadı şimdi hiç etmiyorum 🤦‍♀️ Senin ne zaman olacak ikinci kürtaj niye oldu 😑
Kalbi durdu o yüzden canım. Dr ne zaman isterseniz olur dedi genetik ve kan pıhtılaşma testi yaptırdık sonuç bekliyoruz . Bi yanım istiyor hemen bi yanım istemiyor cok tuhaf canım

Katılıyorum ama sanırım söyle oluyor artık neden olmuyor bu sefer oldu olacak derken 7 8 e kadar gidiyor benim ilki düşük oldu. 2. De korkuyorum ya bisey olursa diye tekrar bide dediğin gibi hormonlar ilaçlar da artisi. Hele ki erkekte sorun varsa kadınlar boşuna ağrı hormon alma vs ama ne yapacaksın umut dunyasi
Ben yaptırmambidaha olursa kaderde varsa olur canıma yazık ya amaan bıkkınlık geldi olmiycaksada hayırlı deil demektir bide çok acayip isteyince de olmuyo zaten salmak lazim

O da swnin dusuncen canim ama bebek istiyosan denemen lazım burda 9.denemesinde bebek sahibi olanlar var
Canım.okadar hormonun vücuda zarar verd8gini düşünüyorum.tabii saygım var herkesin kendi gurusu. Ben şahsen 2. Belki yaptırırım.ona bile kararsizim...daha da uğraşmam psikolojimi mahvediyor .Herkes kaldıramaz bu süreci. En kötü donor alırım. Onunla bebek yaparım çok istersem diye düşünüyorum. Yanisaldım umursamıyorum pek

Kalbi durdu o yüzden canım. Dr ne zaman isterseniz olur dedi genetik ve kan pıhtılaşma testi yaptırdık sonuç bekliyoruz . Bi yanım istiyor hemen bi yanım istemiyor cok tuhaf canım
Anladım canım inşAllah bu seferki olur sımsıkı tutunur sağ Salim doğar 🤲 bende aynı ya çok korku var bsferkinde ilkindeki heyecanım yok

Canım.okadar hormonun vücuda zarar verd8gini düşünüyorum.tabii saygım var herkesin kendi gurusu. Ben şahsen 2. Belki yaptırırım.ona bile kararsizim...daha da uğraşmam psikolojimi mahvediyor .Herkes kaldıramaz bu süreci. En kötü donor alırım. Onunla bebek yaparım çok istersem diye düşünüyorum. Yanisaldım umursamıyorum pek
İlk negatiften sonra insanın bir kaç ay hiç yapası gelmiyor canı sıkılıyor pskoloji çok bozuluyor bebek hamile görmek istemiyor bende aynıyım ikinciyi yapmak içimden gelmiyordu ilk başlarda çok soğumuştum tedaviden ama başka çaremizde yok Allah sabır versin bizlere 🤲 sizin sorun neydi bellimi yada bizim ki sebepsiz infertilite. Donörle Nasıl oluyormuş canım

5 kez tup bebek yaptırmış olmamış ne zaman amaan çocuk istemiyorum artık demiş hamile kalmış. Gulhaningalaksi rehberini sunan kız. Gülhan şen. Sallayın valla çok takmayınca oluyor bebek
Takmayınca oluyor evet vazgeçince oluyor diyorlar oda son raddede olur heralde 🤦‍♀️

Anladım canım inşAllah bu seferki olur sımsıkı tutunur sağ Salim doğar 🤲 bende aynı ya çok korku var bsferkinde ilkindeki heyecanım yok
Benimde yok canım dr ların da ağzından lafları cımbızla alıyoruz testleri düşükte n sonra kendimiz yaptırıyoruz dr a kalsa gerek yok bilemedim walla

Canım histeroskopi Rahime çizik olmuşmuydun hiç olmamasıiçin bir neden varmı belli olan
Canım bi tek onu olmadım ya benim de aklımda kaldı açıkcası olsaydım keşke diye.direkt bi neden bulamadılar yeni doktorum üçüncüyü deneyeceğim yani adenomiyozis var dedi geçici menapoza soktu bi de erada tutunma kaymış çıktı ama direkt neden bu diyemedi olabilir dedi
Açıkcası çok umutsuzum ve devam etme gücü bulamıyorum kendimde
Şubatta transfer hazırlığına gideceğim bu aralar akıntım var enfeksiyon gibi onun için bile gitmek gelmiyor içimden öyle bunaldım😢

Ben Fırat Üniv. De ilkini yaptıracağım. Ama ondan sonra yakın illeri mi büyük şehirleri mi düşüneyim kararsızım. Maddi anlamda da çok fark etmiyorsa sanırım İstanbul'u düşüneceğim
Ben de İstanbul düşünüyorum ama çok uzak ve başarısız denemem çok olduğu için ekstra testler yapacaklardır ve süreç çok uzar diye düşünüyorum. O yüzden şimdilik kalsın dedim.

Süper canım benimde aynı öyle oldu geçen ay ki adetimde olacaktım tsh değerim biraz yükselmil yapmadı doktor bakalım bu sefer ki sonuçlarıma göre olacakmıyım belli olacak rahim çizdiğinden sonraki ikinci adetimde olmuş olacam 2.ayımda yani eğer olursam umarım faydası olur canım yaaa
İlk negatiften sonra insanın bir kaç ay hiç yapası gelmiyor canı sıkılıyor pskoloji çok bozuluyor bebek hamile görmek istemiyor bende aynıyım ikinciyi yapmak içimden gelmiyordu ilk başlarda çok soğumuştum tedaviden ama başka çaremizde yok Allah sabır versin bizlere 🤲 sizin sorun neydi bellimi yada bizim ki sebepsiz infertilite. Donörle Nasıl oluyormuş canım
CANIm inşallah faydasını görürüz. Benim 3. Denemem olacak. Vazgeçmek yok olana tutana kadar uğraşacağız. Hem maddi hem manevi çok zor bir süreç ama yapacak birşey yok. Bu da bizlerin sınavı. Sınavı geçene kadar pes etmeyelim

Ben de İstanbul düşünüyorum ama çok uzak ve başarısız denemem çok olduğu için ekstra testler yapacaklardır ve süreç çok uzar diye düşünüyorum. O yüzden şimdilik kalsın dedim.
Ben de inan ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kafam karmakarışık. Eşim de maşallah çok rahat, benim uykularım kaçarken mışıl mışıl uyuyor. İstanbul'da kalma yeri süresi zorlayacak gibi. Bakayım yaza kadar olmazsa yaz tatilinde oraya gideceğim

Ben de inan ne düşüneceğimi bilmiyorum. Kafam karmakarışık. Eşim de maşallah çok rahat, benim uykularım kaçarken mışıl mışıl uyuyor. İstanbul'da kalma yeri süresi zorlayacak gibi. Bakayım yaza kadar olmazsa yaz tatilinde oraya gideceğim
Aslında diyarbakırda bahçeciye gidiyorum ama İstanbul'daki şubeleri daha iyi gibi. Özellikle Cem çeliki takip ediyorum. Çok başarılı. Diyarbakırda bir deneme daha yapacam insallaahhh tutar eğer negatif olursa yazın mecburen istanbulda deneyecem

kızlar size birşey sormak istiyorum. ben devletten raporla 1. tedavimi yaptırdım. rapor çıkartmak için yaklaşık 2 ay belki 10 kereden fazla hastaneye gittim tahliller muayeneler vs vs..
hafta sonu biriyle tanıştım tüp bebek raporunu özel bir hastaneden aldığını 100 TL ye kısa süre içerisinde çıkardığını söyledi. ilaçlarını da devlet bu rapora istinaden karşılamış özelde tedavisi görmesine rağmen indirimden de yararlanmış. ee ben şimdi aylarca boşuna mı uğraştım hemde en az 400 TL harcamışımdır heyet parası yol parası.. :110: aranıza özelden rapor alan var mı?

Benimde yok canım dr ların da ağzından lafları cımbızla alıyoruz testleri düşükte n sonra kendimiz yaptırıyoruz dr a kalsa gerek yok bilemedim walla
Gerçekten de öyle canım ya bu süreçte en önemli şey doktor ama dediğin gibi ağzından lafları cımbızla alıyoruz bizde nerden bilelim neye gerek var neye yok ne derlerse yapıyoz doğru olanı bilmeden 🤦‍♀️

Canım bi tek onu olmadım ya benim de aklımda kaldı açıkcası olsaydım keşke diye.direkt bi neden bulamadılar yeni doktorum üçüncüyü deneyeceğim yani adenomiyozis var dedi geçici menapoza soktu bi de erada tutunma kaymış çıktı ama direkt neden bu diyemedi olabilir dedi
Açıkcası çok umutsuzum ve devam etme gücü bulamıyorum kendimde
Şubatta transfer hazırlığına gideceğim bu aralar akıntım var enfeksiyon gibi onun için bile gitmek gelmiyor içimden öyle bunaldım😢
Ah canım ya gerçekten o isteksizlik bendede hat safhada 🤦‍♀️ Hiç içimden gelmez oldu korkudan umutsuzluktan valla bezdim 🤦‍♀️ Bizimkide sebepsiz infertilite canım ondan dedim benim bu ikincide bitek o yapıldı histeroskopiyle Rahime çizik atıldı birde serum alacam herlde alırsam başka bir test falan istemedi doktor. Böyle umutsuz olupta pozitifi gören varmı acaba 😑😑

Back
X