- 2 Ekim 2017
- 1.660
- 738
- 123
- 39
2 Ay sonra dediler benim 1 ay da eşimin 1.5 Ay oldu çıkmadı daha canimO ne kadar sürede çıkıyor kuzum
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
2 Ay sonra dediler benim 1 ay da eşimin 1.5 Ay oldu çıkmadı daha canimO ne kadar sürede çıkıyor kuzum
Haziran temmuzda doğum yapacak tüp bebek anneleri grubuna gel canım yazmislarAynen benm de 6.deneme olacak. Her seferinde aynı yöntem faklı yapılan bişey yok. Bu ben de mi böyle yoksa herkeste de aynı şekilde mi yapılıyor. 7 yıldır uğraşıyorum ne yapağımızı bilmiyoruz artık. Yaşımız gidiyor Yumurtalık rezervi çok kötü. Bunun için farklı bir yöntem uygulayan varsa yazsın.
Yok olmaz canım pıhtılaşma cok önemliymiş önlem amaclı iyiki başlatmış doktorunEvet canım vuruluyom pıhtılaşma olmaz herlde![]()
Evet kuzum başından beri yapıyorumYok olmaz canım pıhtılaşma cok önemliymiş önlem amaclı iyiki başlatmış doktorun
İlk üç denemeden sonra değiştirdim. Yeni Doktorumda ilk deneme pozitif ancak düşük oldu ikinci deneme negatif üçüncü denemeye başlayacazDoktor değiştirdiniz mi hiç ?
Belli bir sebep varmı olmaması için sebepsiz miİlk üç denemeden sonra değiştirdim. Yeni Doktorumda ilk deneme pozitif ancak düşük oldu ikinci deneme negatif üçüncü denemeye başlayacaz
Her iki tüpüm de kapalı amh 0,14 maalesefBelli bir sebep varmı olmaması için sebepsiz mi
Anladım inşallah düzelir bir an önceHer iki tüpüm de kapalı amh 0,14 maalesef
Tüp bebekte tüpe gerek yok ki. Sağlam Güzel bir yumurta olsun yakışıklı da bir sperm oldu bitti. Amh evet düşük ama bu değere spontane gebe kalanlar bile oluyormuş. Sen güzel beslen vücuduna ruhuna iyi bak güzel düşün güzelliklerle karşılaşırsın umarım.Her iki tüpüm de kapalı amh 0,14 maalesef
Kalbim sizinle inşallah her şey istedğiniz gibi ilerler ne güzel düşünüyorsunuz her şeye olumlu bakıyorsunuz. Transfer taze mi olacakBugün yumurta toplama oldu bende de. Benim için anlamlı bir gündü geçen sene bugün gebelik haberimi almıştım bu sene de opu. İnşallah seneye bugün de kucağımda sağlıklı bir bebeğim olacak.
6 tane folikül vardı bir tane önden giden büyük vardı onu pas geçeriz diğerlerini toplarız diyorduk 3 tanesini toplayabilmiş doktorum ve onlardan birisi de pas geçeriz dediğimiz folikül olmuş. Biraz Canım sıkıldı bu duruma ama dedim olsun bir tur daha toplarız belki de o gözden çıkardığımız yumurta bana embriyo ve sağlıklı bir bebek olacak.
Moral bozmak yok, Olumlu olmak zorundayım aksi bana zarar veriyor :)Kalbim sizinle inşallah her şey istedğiniz gibi ilerler ne güzel düşünüyorsunuz her şeye olumlu bakıyorsunuz. Transfer taze mi olacak
İnsallahh canm yaa. Az önce forumlarda okuyordum birisi yorum yapmış. Amh ölçtürmüştüm 0,17 çıktı birkaç ay sonra da 0,70 çıkmış. Yani değişkenlik gösteriyormuş. Bakalım artık insallahh olurTüp bebekte tüpe gerek yok ki. Sağlam Güzel bir yumurta olsun yakışıklı da bir sperm oldu bitti. Amh evet düşük ama bu değere spontane gebe kalanlar bile oluyormuş. Sen güzel beslen vücuduna ruhuna iyi bak güzel düşün güzelliklerle karşılaşırsın umarım.
Benim 2018 aralıkta 0.3 idi 2020 ocakta 0.2 olmuş istikrarlıyımİnsallahh canm yaa. Az önce forumlarda okuyordum birisi yorum yapmış. Amh ölçtürmüştüm 0,17 çıktı birkaç ay sonra da 0,70 çıkmış. Yani değişkenlik gösteriyormuş. Bakalım artık insallahh olur
Haklısın canmmBenim 2018 aralıkta 0.3 idi 2020 ocakta 0.2 olmuş istikrarlıyım. Ben ona takılmıyorum zaten önemli olan iyi bir yumurtam olsun.
Bi tur daha toplama icin tekrar iğne vuruluyo musun peki süreç yeni bastan mi basliyorMoral bozmak yok, Olumlu olmak zorundayım aksi bana zarar veriyor :)
Ben 4 ay önce Doğum yaptım şimdi transfer olmaz beklemem gereken asgari süre var. Ayrıca genetiğe gidecek onun için de beşinci güne gitmesi lazım. Her halükarda dondurulacak.
Bu arada haber geldi bir tanesi döllenebilmiş diğerlerine işlem yapılamamış. Bir tur daha toplama yaparız diyor doktorum.
Doktorumla daha önceki görüşmelerimizde havuz yapabileceğimizi söylemişti. Yani tekrar adetin 2-3. Günü usg la bakp eğer kandaki e2 değerim de uygunsa ilaç planlaması yapacağız.Bi tur daha toplama icin tekrar iğne vuruluyo musun peki süreç yeni bastan mi basliyor
Inşallah her şey istedğin gibi olurDoktorumla daha önceki görüşmelerimizde havuz yapabileceğimizi söylemişti. Yani tekrar adetin 2-3. Günü usg la bakp eğer kandaki e2 değerim de uygunsa ilaç planlaması yapacağız.
Canım haberdar et sonuçlardan bizi :)Belli bir sebep varmı olmaması için sebepsiz mi
Canım şükürler olsun ya pozitifCanım haberdar et sonuçlardan bizi :)