Sen bide benim keseleri gorsen agzin acik kalirAnladım ne tuhaf birşey bu rahim hemen leke kanama oluyor
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Sen bide benim keseleri gorsen agzin acik kalirAnladım ne tuhaf birşey bu rahim hemen leke kanama oluyor
Allahdan umudunu kesme canim. Rabbim en kisa zamanda gonlunden ne geciosa hepsini hayirlisiyla nasip etsin insaallahamin inşallah. ŞU pandemi sürecini atlatalım bir hasarsızca. Yine elimden geleni yapacağım.
Nasıl canım keseler ikiz değildi dimi alla alla şekilmi değiştiriyorSen bide benim keseleri gorsen agzin acik kalir
Ikiz deil canim ozelden bana mailini yaz ben sana atayim.fotolari sakincasi olmazsaNasıl canım keseler ikiz değildi dimi alla alla şekilmi değiştiriyor
Umut her zaman var. Asla kesemem ki. Biz aslında ocak adetimde tekrar tedaviye başladık (rezerv sorunum da var çünkü) asgari süreci embriyo dondurarak geçirelim diye ama embriyomuz gelişmedi şubat adetimde de kist çıkınca mart a ertelemiştik. Mart ta da pandemi çıktı. Kesinlikle var bunda da bir hayır. Kişinin kendisine ettiği duadan ziyade başkasının ettiği dua yaradan katında daha çok kabul olurmuş derler. Bu platformda hiç tanımadığım insanların duasını almak bile bana çok iyi geliyor. seni ve burdaki tüm arkadaşları da asla germek strese sokmak istemem ancak lütfen tek doktorla kalmayın mutlaka B-C planı doktorlarınız da olsun.Allahdan umudunu kesme canim. Rabbim en kisa zamanda gonlunden ne geciosa hepsini hayirlisiyla nasip etsin insaallah
yarım rahimde asla çift embriyo transferi olmamalıymış mesela. Bana yaşımdan dolayı çift embriyo transfer edilmişti. tabi rahim yapım bilinmiyordu o zaman. Teki tuttu. Sonradan gittiğim perinatolog dedi ki ikisi tutsaydı ağır anomalisi olan iki bebeğin de olabilridi.Nasıl canım keseler ikiz değildi dimi alla alla şekilmi değiştiriyor
Canım mail hiç kullanmadığım için bilmiyorumIkiz deil canim ozelden bana mailini yaz ben sana atayim.fotolari sakincasi olmazsa
Hadi ya ah canım valla Allah korumuş doktorlarda ilk başta neden bakmıyorlarsa herşeye Allah korusun zor durumlar bunlar insanın başına ne geleceği belli olmaz kiyarım rahimde asla çift embriyo transferi olmamalıymış mesela. Bana yaşımdan dolayı çift embriyo transfer edilmişti. tabi rahim yapım bilinmiyordu o zaman. Teki tuttu. Sonradan gittiğim perinatolog dedi ki ikisi tutsaydı ağır anomalisi olan iki bebeğin de olabilridi.
Ben yarim Rahimliyim uc kez dogal Yoldan bir kez De ivf le Gebe kalabildim. Sezaryen sirasinda Rahim yapimi gormus doktorumYarım rahim olan ve tüp bebekle veya normal.yoldan hamile kalan var mı
Adetleriniz düzenli mi pekiBen yarim Rahimliyim uc kez dogal Yoldan bir kez De ivf le Gebe kalabildim. Sezaryen sirasinda Rahim yapimi gormus doktorum
Adetleriniz düzenli mi peki
Evet duzenlidir.Adetleriniz düzenli mi peki
Ben bir tane kimyasal gebelik yaşadım sonra rahim filmi çekince rahim yarım olduğunu öğrendim 6 yıldır da tüp bebekle uğraşıyorum olmadı şimdi rahimde yapışıklık var vs sıkıntı çok yaniEvet duzenlidir.
Bu anomali dogustan gelen bir durum ve perde septa gibi duzeltilebilecek bir sey degil. Sadece Rahim agzi olculuyor kisa oldugunda Rahim agzina serklaj uyguluyorlarmis. Ben gebeligimde hic farketmedim ve bebegimi 37. Haftaya kadar tasiyabildim. Ancak Kalbi durdu bebegimin.Ben bir tane kimyasal gebelik yaşadım sonra rahim filmi çekince rahim yarım olduğunu öğrendim 6 yıldır da tüp bebekle uğraşıyorum olmadı şimdi rahimde yapışıklık var vs sıkıntı çok yani![]()
Çok üzüldüm basin sagolsun. Tekrardan hamile kalabilirsin o zaman serklaj yaptır mutlaka.ayrica yarım rahimde genetik sorunda olabiliyormuş genetik tahlillerin yaptır eşin ve sen.pihtilasmayada baktır mutlaka.ben hamile de kalamiyorumBu anomali dogustan gelen bir durum ve perde septa gibi duzeltilebilecek bir sey degil. Sadece Rahim agzi olculuyor kisa oldugunda Rahim agzina serklaj uyguluyorlarmis. Ben gebeligimde hic farketmedim ve bebegimi 37. Haftaya kadar tasiyabildim. Ancak Kalbi durdu bebegimin.
Serklaj icin Rahim agzinda kritik degeri gecmem gerekirmis onermiyorlar. Rahim agzi uzunlugu normal iken mudahele De basli Basina risk dediler. O testlerimizi Ikinci gebeligimde yaptirmistim Pihtilasma sorunum oldugu icin zaten Kan sulandirici kullaniyordum. Yarim Rahimde Baska ne gibi Genetik sorun oluyor?Çok üzüldüm basin sagolsun. Tekrardan hamile kalabilirsin o zaman serklaj yaptır mutlaka.ayrica yarım rahimde genetik sorunda olabiliyormuş genetik tahlillerin yaptır eşin ve sen.pihtilasmayada baktır mutlaka.ben hamile de kalamiyorum
Yarım rahim değil hepsi için geçerli başka bir sıkıntı genetik problem sen ve eşinin gen tahlilleri yapılacak xy kromozonlara bakılacak eğer bir sıkıntı çıkarsa seni tüp bebeğe yönlendiriyorlar.saglikli bebek için emriyonun da genetiği ne bskiliyor. Ben genetik tahlili için Dr kapısında beklerken bir çift vardı sürekli karnında bebegi vefat ediyormuş onun için gelmişlerdi ordan hatırlıyorum yine de doktorlarımız daha iyi bilir ama genetik tahlil yaptırın derimSerklaj icin Rahim agzinda kritik degeri gecmem gerekirmis onermiyorlar. Rahim agzi uzunlugu normal iken mudahele De basli Basina risk dediler. O testlerimizi Ikinci gebeligimde yaptirmistim Pihtilasma sorunum oldugu icin zaten Kan sulandirici kullaniyordum. Yarim Rahimde Baska ne gibi Genetik sorun oluyor?
İkincide olur inşAllahİyi geceler
Benimde ilk denemem tutmadı malesef.......
ikinci deneme için tedavilerin açılmasını bekliyoruz allah herkese tattırsın çok zor bir durum