Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

😭😭 Allah hepimize sabır versin, güç kuvvet versin inşallah. Sesli ya da içimden hiç isyan etmedim ama kalbim isyan etmiştir hiç istemeden, elimde olmadan, o anki acının şiddeti ile. Dualarımın kabul olacağına dair inancımı bir ara yitirdim. Bir sürü de hormon yükleniyoruz, psikolojik olarak çok zor. Allah yardımcımız olsun, dayanma gücü versin.
Amin inşallah🙏Size de ümit olmak isterdim ama olmadı. Nasip değilmiş. Kalan spermler yine dondurulmuş elimizde yine var ne kadar var bilmiyoruz ama en azından var buna da şükür. Bu konuda dua ederken çok yoruluyorum artık.Dua ederken rahat hissederim yaşadıklarımdan sebep mi bu durum bilmiyorum .Ne söylesem nasıl söylesem olmuyor gibi geliyor.6. Hissim kuvvetlidir. Kendim için olmuyor hissetsem de olmuyor. İsyan etmek istemiyorum ama etmişimdir çok canım yandı ama şükür sabrını verdi Allah. Son bir yıldır tek umudum isteğim sürecin artık uzamaması yakın zamanda kucaklarımızın dolması. Ama hep uzuyor malesef. Bu sefer ilk ikisi kadar hırpalanmadım sanırım bünye alıştı. En rahat geçirdiğim tedavimdi ama sonuç için bir şey değişmedi.

slm kızlar bende 4.denemeye başlıcam ama ne istek ne heves ne umut var yaş 36 ilk deneme tuttu kaybettim çikolata kistinden iki tüpümü de kaybettim artık tüp bebekten başka şansım da yok son donmuş embryo için başlıcam ama hiç içimden gelmiyor😢
Su an ayni hissiyattayim canim seninle. 1. Ve 2 tedavide olacak umuduyla başliyosun. Sonralari olumsuz sonuc aldikca umudunda kiriliyo inancinda.. 3 negatifim var ama yinede denemeye devam edecegim, insan yaş aldigini dusundukcede strese giriyor.. Ama pes etmemek lazim, Elinden geleni yapip Allaha birakmak lazim. Herkes nasibini yaşar, sabirli olmak lazim.. Allah bu ugurda ugrasan herkesin kalbine göre versin, ve ins yolun sonunda hüsran yaşatmasin🙏🏼💞

Su an ayni hissiyattayim canim seninle. 1. Ve 2 tedavide olacak umuduyla başliyosun. Sonralari olumsuz sonuc aldikca umudunda kiriliyo inancinda.. 3 negatifim var ama yinede denemeye devam edecegim, insan yaş aldigini dusundukcede strese giriyor.. Ama pes etmemek lazim, Elinden geleni yapip Allaha birakmak lazim. Herkes nasibini yaşar, sabirli olmak lazim.. Allah bu ugurda ugrasan herkesin kalbine göre versin, ve ins yolun sonunda hüsran yaşatmasin🙏🏼💞
haklısın canım kısmette varsa oluyor 4.denemem kimyasalla sonuçlandı geride donmuş yok yaşım 36 ve çikolata kistim var yeniden başlamam lazım toparlanmam lazım ama ne umudum ne hevesim kaldı bilmiyorum sil baştan nasıl başlıcam

haklısın canım kısmette varsa oluyor 4.denemem kimyasalla sonuçlandı geride donmuş yok yaşım 36 ve çikolata kistim var yeniden başlamam lazım toparlanmam lazım ama ne umudum ne hevesim kaldı bilmiyorum sil baştan nasıl başlıcam
Bende bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim. Benim 6. Denememdi. Olmuyor😞 çok moralim bozuldu😞 Amh ım düşük, Sağlıklı embriyo bulamıyoruz 😞 ilk defa bulmuştuk ama dış gebelik oldu bu da😞 baştan başlamam gerekiyor ama inancım gücüm yok. Kafama takmadım olmadı, taktım olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum... kendiliğinden hamile kalanlar, o iğneleri, o umutları yaşanmadan anne olabilenler ne şanslı...

Canim çikolata kisti icin embriyolari dondurup, gecici menopoz uygulayip, kisti etkisiz hale getiren tedavi yontemleri var. Sonrasindada transfer yapiyolar,kist tamamen yokolduktan sonra. Normal tup bebek mi yaptirdin sen?

Bende bugün dış gebelik yaşadığımı öğrendim. Benim 6. Denememdi. Olmuyor😞 çok moralim bozuldu😞 Amh ım düşük, Sağlıklı embriyo bulamıyoruz 😞 ilk defa bulmuştuk ama dış gebelik oldu bu da😞 baştan başlamam gerekiyor ama inancım gücüm yok. Kafama takmadım olmadı, taktım olmadı. Ne yapacağım bilmiyorum... kendiliğinden hamile kalanlar, o iğneleri, o umutları yaşanmadan anne olabilenler ne şanslı...
ahh çok geçmiş olsun tüplerim alındı benim de:( aynen beslenmeyi düzelttim sigarayı bıraktım içsemde olmuyor içmesem de elimizden gelen herşeyi denedik ama olmayınca olmuyor ağlamaktan yoruldum çevre baskısı bir taraftan biz çocuk düşünüyoruz diyip ertesi ay hamile kalan insanlar var o kadar özeniyorumki aynen canım bu duyguları yaşamayan bilemez maalesef

Canim çikolata kisti icin embriyolari dondurup, gecici menopoz uygulayip, kisti etkisiz hale getiren tedavi yontemleri var. Sonrasindada transfer yapiyolar,kist tamamen yokolduktan sonra. Normal tup bebek mi yaptirdin sen?
her yolu denedim canım önce menapoza girdim transfer oldum olmadı sonra toplandı yine ameliyat oldum tüpler ve kistin bir kısmı alındı sonra yine menapoza girdim 3 ay sonra transfer oldum yine olmadı kısmet olmayınca olmuyor maalesef...artık donmuş kalmadığı için sil baştan başlancak

ahh çok geçmiş olsun tüplerim alındı benim de:KK43: aynen beslenmeyi düzelttim sigarayı bıraktım içsemde olmuyor içmesem de elimizden gelen herşeyi denedik ama olmayınca olmuyor ağlamaktan yoruldum çevre baskısı bir taraftan biz çocuk düşünüyoruz diyip ertesi ay hamile kalan insanlar var o kadar özeniyorumki aynen canım bu duyguları yaşamayan bilemez maalesef
Çevre baskısı ayrı zaten... Siz çocuk düşünmüyor musunuz?, bebek yok mu bebek sorularından kaçıyorum. Söylemek de istemiyorum. Kimsenin acınası gözlerle ban bakmasını istemiyorum. Zor süreçler. Rabbim inşallah en kısa sürede bize de nasip eder. 🙏

Çok geçmiş olsun. Çok üzüldüm inanın. Burda her bir olumsuz tedavide eminim okuyan herkes aynı duyguları paylaşıyor. Hepimizin farklı farklı sorunları var ama içimizin acısı aynı. Her bir olumsuzdan sonra yıkılıyoruz. Ama birkaç gün ya da hafta sonra yenisinin planlanması heyecanı sarıyor. Her tedavide yaklaşımımız ayrı ama istek hep baki. Umarım bundan sonrakine başlayacak gücü bulduğunuzda evladınız size gelir🙏

her yolu denedim canım önce menapoza girdim transfer oldum olmadı sonra toplandı yine ameliyat oldum tüpler ve kistin bir kısmı alındı sonra yine menapoza girdim 3 ay sonra transfer oldum yine olmadı kısmet olmayınca olmuyor maalesef...artık donmuş kalmadığı için sil baştan başlancak
Canim yinede pozitif dusunmemuz lazim,yola devam etmek lazim. Allaha tevekkul edecegiz ve elimizden geleni yapcagiz. Nasibe ve zamana birakacagiz. İnan cok skntili ve caresiz insanlar var. Tedaviyi borc alip,yada evini arabasini satip karsilayan, ve hic imkani olmayipta hastaneye gidemeyen insanlarda var.. Hersey imtihan bu dünyada.. bizim imtihanimizda bu. Allah baska dert vermesin,beterin beteri var

Canim yinede pozitif dusunmemuz lazim,yola devam etmek lazim. Allaha tevekkul edecegiz ve elimizden geleni yapcagiz. Nasibe ve zamana birakacagiz. İnan cok skntili ve caresiz insanlar var. Tedaviyi borc alip,yada evini arabasini satip karsilayan, ve hic imkani olmayipta hastaneye gidemeyen insanlarda var.. Hersey imtihan bu dünyada.. bizim imtihanimizda bu. Allah baska dert vermesin,beterin beteri var
Tedaviye başladığımdan beri söylüyorum çok şükür yapabiliyoruz bir şekilde. Ya hiç olmasaydı. Allah gücü olmayana böyle bir dert vermesin🙏manevi olduğu kadar maddi olarakta çok büyük bir güç istiyor

Çevre baskısı ayrı zaten... Siz çocuk düşünmüyor musunuz?, bebek yok mu bebek sorularından kaçıyorum. Söylemek de istemiyorum. Kimsenin acınası gözlerle ban bakmasını istemiyorum. Zor süreçler. Rabbim inşallah en kısa sürede bize de nasip eder. 🙏
Canim öyle malesef.. Ne yasadigimizi nasil bi mucadelede oldugumuzu bilen yok. Disardan akil veren cok ama bizim ne kadar ugrastigimizi bilen yok.ve ne hissettigimizide.. Bak su dr iyi, bak sunu yapan biri soyle hamile kaldi, bak bide bunu dene.. Bence hic umursamayin,kim ne derse desin gerekeni yapiyosunuz zaten.. Alah vermeyince olmaz,bu kesinlikle nasip işi.. Zaten bu pandemi dönemindede zor. Allah herseyin hayirlisini versin,bizim şer bildigimiz belki bizim icin en hayirlisi...

Canim öyle malesef.. Ne yasadigimizi nasil bi mucadelede oldugumuzu bilen yok. Disardan akil veren cok ama bizim ne kadar ugrastigimizi bilen yok.ve ne hissettigimizide.. Bak su dr iyi, bak sunu yapan biri soyle hamile kaldi, bak bide bunu dene.. Bence hic umursamayin,kim ne derse desin gerekeni yapiyosunuz zaten.. Alah vermeyince olmaz,bu kesinlikle nasip işi.. Zaten bu pandemi dönemindede zor. Allah herseyin hayirlisini versin,bizim şer bildigimiz belki bizim icin en hayirlisi...
evet canım artık bende o gözle bakmaya başladım hep allahtan hayırlısını diliyoruz vardırcelbet bir hayır

Çok doğru söylüyorsun canım. Herkesin de bu durumda söylediği bir şeyler oluyor. Yok şu doktor, yok şunu iç, bak bilmem kimin kaç yıldır çocuğu olmuyormuş olmuş, falan filan... Oysaki bunlar daha çok can yakıyor. Umutlandırmıyor. Dediğin gibi nasipte varsa olur, yoksa nafile. Kontrol edemediğimiz, değiştirmediğimiz şeyler. Rabbim ne derse o. Hepimiz için dua edeceğim bu akşam🙏🙏🙏

Bu stresle başa çıkmak gerçekten zor.Benim ikinci denemem olacak ama hiç ümidim falan yok böyle düşünüp pozitifi gören varmı ?
Canım zor bir süreçtir illa ki. Hamileliğin ayrı sorunları oluyor. Olmayınca ayrı. Allah inşallah nasip eder. Hamilelere ve kalmak isteyenlere moral çok lazım. Ne kadar üzülsen de kendi kendinin doktoru olman lazım umudunu yitirme Allah nasip eder inşallah

Benim 5.gün embriyosuydu. Doktorum embriyonun kalitesinin çok iyi olduğunu söyledi. Rahim kalınlığıda çok iyi gebelik oluşur bu embriyodan dedi. Ama ben hiç içimde hissetmedim öyle bi rahatlığı. Transferden sonraki 7.gündü sanırım bıçak saplanıyo gibi oldu belime hareket edemedim hatta o an. Rengim filan bembeyaz oldu. Erken gebelik testi almıştım onu yaptım negatif çıktı tabi. Yinede bekledim kan vermek için 10.günü. Tutmadığını bile bile devam ettim iğnelere ilaçlara. Ne o test negatif çıkınca ağladım, ne hcg 0 çıkınca ağladım. Garip oldum, hissizleştim sanki.
Canım negatif cıkan Kacıncı denemendi. Şimdi hamilesin ekstra ne yapıldı acaba. Benimde 4.tedavi 5.transfer olacak. 4.tuttu ama 6. Hafta kese kan dolmuş düşük oldu kötü günlerdi

Canım negatif cıkan Kacıncı denemendi. Şimdi hamilesin ekstra ne yapıldı acaba. Benimde 4.tedavi 5.transfer olacak. 4.tuttu ama 6. Hafta kese kan dolmuş düşük oldu kötü günlerdi

İlk denemem tutmadı benim. Eylülde yapılmıştı taze transferdi. Rahim dinlendirme yapalım 2 adet sonra transfer edelim dediler. Ocak ayında 2.deneme tuttu çok şükür. Benimde aşılamayla olmuştu ilk gebeliğim, 7.haftada düşük yapmıştım. Tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıklı bi şekilde.

İlk denemem tutmadı benim. Eylülde yapılmıştı taze transferdi. Rahim dinlendirme yapalım 2 adet sonra transfer edelim dediler. Ocak ayında 2.deneme tuttu çok şükür. Benimde aşılamayla olmuştu ilk gebeliğim, 7.haftada düşük yapmıştım. Tekrar hamile kalırsın inşallah sağlıklı bi şekilde.
Anladım ekstra serum genetik vs bişey yapılmamış yani. Amin canım saglıklı şekilde inşalah

Sizinle sanki konuşmuştuk yanlış hatırlamıyorum umarım embriyo ilerleme sorunumu vardı sizde de yanılmışsa kusura bakma canım lütfen 4.tutup düşük olmasına çık üzüldüm rabbim bir daha yaşatmasın o acıyı

Back
X