Tüp bebek yaptıran 2.3.4 vs denemesi olan arkadaşlar moraliniz nasıl bu süreci en hafif şekilde atlatmaya çalışmak için neler yapıyorsunuz ?

Bana folbiol dedi o 5 mg lık. Aktif form folikler 400 mikrogram. Daha yükseği yok piyasada. Hesaba göre aktif foliklerden günde 12-13 tablet filan almalıyım ki o da çok akıl karı değil. Özellikle bunu da sordum benim durumum için folbiolden devam et dediler
Hımmm. Belki aşırı doz almakla aktif formunu kullanmak aynı şeye geliyordur canım tam bilemiyorum. Benim okuduğum bazı insanların folikasiti metillendiremediği direnç olduğu, bu nedenle pıhtılaşma hastalıkları ve homosistein artmasına neden olduğuydu. Daha iyi bilen varsa lütfen yeşillendirsin ortamı. O yüzden 800 lük aldım 5-MTHF ama birkaç gün oldu içmeye başlayalı ben de geç öğrendim canım

Hımmm. Belki aşırı doz almakla aktif formunu kullanmak aynı şeye geliyordur canım tam bilemiyorum. Benim okuduğum bazı insanların folikasiti metillendiremediği direnç olduğu, bu nedenle pıhtılaşma hastalıkları ve homosistein artmasına neden olduğuydu. Daha iyi bilen varsa lütfen yeşillendirsin ortamı. O yüzden 800 lük aldım 5-MTHF ama birkaç gün oldu içmeye başlayalı ben de geç öğrendim canım
Biraz alanımdan dolayı da işlevini yapısını anlayabiliyorum. Ama benim protein c sistein düzeylerim normal aralıkta idi.
800 lük doz çıkmış mı?? Benim bildiğim piyasadaki folatlar hep 400 lükler.

Ben de almanyadayım folik asit almak istiyorum bir haftadır bakıyorum.bende de pıhtılaşma var siz hangi ilacı kullanıyosunuz.normalde türkiyede folbiol kullanıyordum burda yok
Merhaba NuviHealth diye bir marja aldım 800 lük 240 tablette var içinde 19,90 €. Ebay ya da Amazon’da var maalesef resmini ve linkini ekleyemedim site izin vermiyor

Merhaba NuviHealth diye bir marja aldım 800 lük 240 tablette var içinde 19,90 €. Ebay ya da Amazon’da var maalesef resmini ve linkini ekleyemedim site izin vermiyor
Folio ve fermidon diye iki ilaç tavsiye edildi ama pıhtılaşmam olduğu için hangisini alamayım bilemedim.

Çok soru soruyorum ama almanyada nerdesiniz?Ben berlindeyim burda daha yeniyim.doktor bulamadım pıhtılaşmada iyi olan.bi de dil bilmeyince çok zor

Çok soru soruyorum ama almanyada nerdesiniz?Ben berlindeyim burda daha yeniyim.doktor bulamadım pıhtılaşmada iyi olan.bi de dil bilmeyince çok zor
Canım rahat ol ben schwarzwald tarafındayım burası biraz köylük bölge. Berlin’de daha çok imkanın olduğunu sanıyorum. Ben Almancayı öğrenmeme rağmen kültür ve sistem farkı beni çok yoruyor. Türkiye’deki doktorlar olmayınca seninle birlikte üzülüyor. Buradakilerin ş. de değil afedersin. Folik asite gelince üzerinde 5-mthf yazmalı. Dil bilen birinden bir Türk çalıştıran eczaneden sorabilirsin

arkadaşlar bir de Folik asitin aktif Metil formunu kullanın
Peki sizce 3 negatifin sebebi bu olabilir mi çünkü rahim ve embriyolarda bi sıkıntı yok gen testimizde normal sperm dna hasarı normal hormonlar normal en son bunu öğrendik

Evet sordum doktorum doz olarak yüksek doz folbiolden devam et demişti. Keşke türkiye de de aktif formun yüksek dozları olsaydı.
Kızlar folik asiti nezamn kullanmaya başladınız tedaviye başlarken mi yoksa sürekli mi kullanıyorsunuz doktorumu aradım dondurulmuş 2 embriyom kaldı hocam yapmam gereken bişey var mı şimdiden dedim yok dedi folik asit kullanacaksın bide kan sulandırıcı dedi ama şimdiden demedi eylül ayında gidicez ilk defa naturel transfer uygulanacak

Canım rahat ol ben schwarzwald tarafındayım burası biraz köylük bölge. Berlin’de daha çok imkanın olduğunu sanıyorum. Ben Almancayı öğrenmeme rağmen kültür ve sistem farkı beni çok yoruyor. Türkiye’deki doktorlar olmayınca seninle birlikte üzülüyor. Buradakilerin ş. de değil afedersin. Folik asite gelince üzerinde 5-mthf yazmalı. Dil bilen birinden bir Türk çalıştıran eczaneden sorabilirsin
Aynen öyle canım.çok umursamıyorlar.bi kan testi yaptırıyosun 2 3 güne çıkıyor sonucu.bence kimse gelip burası daha gelişmiş demesin kesinlikle bizim sağlık sistemimiz daha hızlı.türkiye de benim doktorum folbiolün yanında benexol de veriyordu b vitamini yani

Kızlar folik asiti nezamn kullanmaya başladınız tedaviye başlarken mi yoksa sürekli mi kullanıyorsunuz doktorumu aradım dondurulmuş 2 embriyom kaldı hocam yapmam gereken bişey var mı şimdiden dedim yok dedi folik asit kullanacaksın bide kan sulandırıcı dedi ama şimdiden demedi eylül ayında gidicez ilk defa naturel transfer uygulanacak
Benim baya uzun dönem oldu. Ama şunu biliyorum doktorlar gebelik planlamadan 3 ay öncesinfe folik aside başlatıyorlar. Çünkü folik asit embriyonel gelişimde elzem.

Benim baya uzun dönem oldu. Ama şunu biliyorum doktorlar gebelik planlamadan 3 ay öncesinfe folik aside başlatıyorlar. Çünkü folik asit embriyonel gelişimde elzem.
folik asiti pıhtılaşma varsa gebelikte sonuna kadar kullanmak mı gerekiyor canım ?

Back
X