Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Deneyimli hanımlar birsey soracağım. Ikinci tup bebek tedavisi olacağım. Her tedavide yumurtalıklar aynı tepkiyi mi verir? Yoksa farkli sayi ve kalitede yumurtalar mi olur. Örnek vererek aciklar misiniz? Çok merak ediyorum.
Aslında kullandım baya o karışımı ama bir faydasi olmadi belkide tets tepti. Ilktedavimde 15 yumurtam toplandi. 6si yari olgun. Kalanı olgun olmayan yumurtaydı. olgun yumurtam yok diye tedavi iptal oldu. Transfer bile yasamadim bilmiyorum nasıl bir duygu adeti beklemek fln. Yani durumum nadir başa gelen durumlardan biri. 2. Tedavide insallah olgun yumurta gelir. Cok sagolun. Prki sizim kaci olgun kaçı olgun degildiHer tedavide farklı olur mesela benim ilk tedavim de 6 yumurta toplandı..
Eylül de tedavim oldu bu kez 10 yumurta toplandı..
Ben tedavi öncesi 3 ay arı sütü propolis kullandım sizede tavsiye ederim...
Aslında kullandım baya o karışımı ama bir faydasi olmadi belkide tets tepti. Ilktedavimde 15 yumurtam toplandi. 6si yari olgun. Kalanı olgun olmayan yumurtaydı. olgun yumurtam yok diye tedavi iptal oldu. Transfer bile yasamadim bilmiyorum nasıl bir duygu adeti beklemek fln. Yani durumum nadir başa gelen durumlardan biri. 2. Tedavide insallah olgun yumurta gelir. Cok sagolun. Prki sizim kaci olgun kaçı olgun degildi
Hayırlı haberler bekliyoruz inşallahIlk tedavide 6 yumurtadan 5 tanesi 5. Güne gitti.. ilk tedaviden 2 negatifim var.. embriyo kaynaklı değil hidrosalpenks vardı yani tüp de sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor..
Ameliyat oldum tüp alındı..
Şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim 10 yumurtadan 8 tanesi döllendi..
Cuma transfer oldum...
Arı sütü propolis in dozu çok önemli çok alırsanız ters tepki gösterir.. ben sabahları aç karnına bir çay kaşığı ile alıyordum.. iğnelere başlayınca bıraktım...
Ben de bir cay kaşığı yiyotfum. Hadi hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini alalım. Cevap verdiğin icin de çok teşekkür ederimIlk tedavide 6 yumurtadan 5 tanesi 5. Güne gitti.. ilk tedaviden 2 negatifim var.. embriyo kaynaklı değil hidrosalpenks vardı yani tüp de sıvı rahime aktığı için embriyoyu öldürüyor..
Ameliyat oldum tüp alındı..
Şuan 3. Tüp bebek tedavisindeyim 10 yumurtadan 8 tanesi döllendi..
Cuma transfer oldum...
Arı sütü propolis in dozu çok önemli çok alırsanız ters tepki gösterir.. ben sabahları aç karnına bir çay kaşığı ile alıyordum.. iğnelere başlayınca bıraktım...
Hayırlı haberler bekliyoruz inşallah![]()
Ben de bir cay kaşığı yiyotfum. Hadi hayirlisi olsun insallah güzel haberlerini alalım. Cevap verdiğin icin de çok teşekkür ederim
Okadar zor ki çekmeyen bilmez. Ocakta 2. Yilima girecegim bende. Allah hepimize kuvvet versin:)Yardımcı olabildiysem ne mutlu.. ALLAH razı olsun canım RABBİM hepimizin yardımcısı olsun inşallah sağlık lı hayırlı evlat versin Inşallah.. 5 yıldır mücadele ediyorum bebek için..
Okadar zor ki çekmeyen bilmez. Ocakta 2. Yilima girecegim bende. Allah hepimize kuvvet versin:)
Canim cok gecmis olsun oncelikle..benimde yeni toplamam oldu ve bekliyorum..bisey sormak isgiyorum canim..sana..benimde yari olgun yumurtam olusmus..1 tanede tam olgun..yari olgun yumurtalarinin hicbiri dollenmedimi..yada dollendide..ilerlememi kaydedemediniz..Aslında kullandım baya o karışımı ama bir faydasi olmadi belkide tets tepti. Ilktedavimde 15 yumurtam toplandi. 6si yari olgun. Kalanı olgun olmayan yumurtaydı. olgun yumurtam yok diye tedavi iptal oldu. Transfer bile yasamadim bilmiyorum nasıl bir duygu adeti beklemek fln. Yani durumum nadir başa gelen durumlardan biri. 2. Tedavide insallah olgun yumurta gelir. Cok sagolun. Prki sizim kaci olgun kaçı olgun degildi
Hacer hanım naptınız bende aynı durumdayım care bulabıldınızmıMerhaba kızlar benim ilk tedavim iptal oldu yumurta toplandı ama 1 tane döllendi o da 2. Gün durdu gelişimi ve iptal et dr. Çok zor bir şeymiş. Benim yumurtalarım kalitesizmiş sanırım yoksa eşimin spermlerinde sıkıntı yok. Kaliteyi arttırabiliyor muyuz? O kadar da dikkat ettim yediklerime içtiklerime. Sigarayı 7 ay oldu içmiyorum. Alkol zaten yok. Deli gibi yok balık yiyim yok ceviz yiyim. Çay kahve içmem. Ama baktım ki hiç bir yararı yok. Napmam lazım bir akıl verin bir yol gösterin nolur. Ne zormuş çocuk sahibi olmak bilsem valla 18im de yapardım
![]()
Nasil geçti? Mesajini yeni gördüm. Benimkiler gelişme göstermemisti. O yüzden tedavi iptal olmustu.Canim cok gecmis olsun oncelikle..benimde yeni toplamam oldu ve bekliyorum..bisey sormak isgiyorum canim..sana..benimde yari olgun yumurtam olusmus..1 tanede tam olgun..yari olgun yumurtalarinin hicbiri dollenmedimi..yada dollendide..ilerlememi kaydedemediniz..
Merhaba canim..benimde 1 embriyom gelisti..transfer oldum..5. Gubdu bugun erken gebelik yaptim malesef negatif..transfere girmeden allaha cok dua etmistim..eger negatif olcaksa..2 side 5. Gune gelmemis olsun..transfer olmiyim diye..ama yasayacigim seyler varmis demekki canim..cok gecmis olsun sanada..kuzum..insallah..tez zamanda allahim kucagina almayi nasip etsin..Nasil geçti? Mesajini yeni gördüm. Benimkiler gelişme göstermemisti. O yüzden tedavi iptal olmustu.
Amin üzüldüm senin adina. Kesinci denemendi? Ben ilac vuruyorum ikinciye basladim. Benim ilkinde olgun yumurtam bile yoktu. En azından öyle bir problemin yok canim. Olacak elbet birgünMerhaba canim..benimde 1 embriyom gelisti..transfer oldum..5. Gubdu bugun erken gebelik yaptim malesef negatif..transfere girmeden allaha cok dua etmistim..eger negatif olcaksa..2 side 5. Gune gelmemis olsun..transfer olmiyim diye..ama yasayacigim seyler varmis demekki canim..cok gecmis olsun sanada..kuzum..insallah..tez zamanda allahim kucagina almayi nasip etsin..
Canim...benim bugun 7. Gundu..oglen normal test yaptim..hayali bisey gordum belli belirsizz..sonra aksam 7-8 gibi hastaneye kan vermeye gittim az once sonuc cikti..29.7..Amin üzüldüm senin adina. Kesinci denemendi? Ben ilac vuruyorum ikinciye basladim. Benim ilkinde olgun yumurtam bile yoktu. En azından öyle bir problemin yok canim. Olacak elbet birgün
Ayy rabbim katlandırsın inş.Seni biliyorum yumurta kalitesi için konuşmuştuk bi ara.inşallah bebeğin tutunsun hiç bırakmasın.Canim...benim bugun 7. Gundu..oglen normal test yaptim..hayali bisey gordum belli belirsizz..sonra aksam 7-8 gibi hastaneye kan vermeye gittim az once sonuc cikti..29.7..sukurlerr olsun..simdibpazartesiyi beklicemmm...katlanacakmi diye sakin pes etme..benim bundan once 1 asilama 2 tuo negatif deneyimim var..ve hep 1 yumurtam olmustu dollenmisti..kaitesizdi...1. Transferim 3. Gun 5 hucreli idi..2. Transferim.3. Gun 8 hicreliydi..3. Dnemem yani bu transferde.3yumurtam toolandi..2 si dollendi.5. Gune 1 tanesi gitti..rabbime sukurler olsun..oda 4ba idi..tek embriyo ttundu..insallah katlanarakta artar..pazartesi dedigim gibi netlesecek..
Öyle sevindim ki. Allah kucagiba almayı nasip etsin. Ilk negatif diyince ckk üzülmüştüm. Bana da morel oldun. Hersey iyi giderse de bilgilendirir bizi yaz buraya:)Canim...benim bugun 7. Gundu..oglen normal test yaptim..hayali bisey gordum belli belirsizz..sonra aksam 7-8 gibi hastaneye kan vermeye gittim az once sonuc cikti..29.7..sukurlerr olsun..simdibpazartesiyi beklicemmm...katlanacakmi diye sakin pes etme..benim bundan once 1 asilama 2 tuo negatif deneyimim var..ve hep 1 yumurtam olmustu dollenmisti..kaitesizdi...1. Transferim 3. Gun 5 hucreli idi..2. Transferim.3. Gun 8 hicreliydi..3. Dnemem yani bu transferde.3yumurtam toolandi..2 si dollendi.5. Gune 1 tanesi gitti..rabbime sukurler olsun..oda 4ba idi..tek embriyo ttundu..insallah katlanarakta artar..pazartesi dedigim gibi netlesecek..