- 1 Haziran 2019
- 152
- 568
- 18
- 37
- Konu Sahibi CigdemErman
-
Ne raporu canımtam olarak bilmiyorum ama biraz uzun bir surecmis 2-3 ayi buluomus raporu almak
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bezmiâlem Hastanesi'nde yaptırdım Pınar Özcan doktorumun ismiNe mutlu size Allah kucaginiza almayi nasip eder insallah bakalim bizde niyetine girdik kismet ettiyse Rabbim insallah bizde pozitif sonuc alicaz hangi hastanede yaptirdiniz siz
Yaklaşık 15 bini buldu 2 3 bin iğneler ilaçlar 8500 transfer yaklaşık olarak 1000 lirada transfer sonrası ilaçlar tuttu ilk denemede pozitif sonuç aldık tabi nasip kısmet işi bu iş allahım ol derse oluyor her konuda sorulara acigim canimArkadaslar ekim ayinda kismetse tüp bebege baslicam yasadiklarinizi we ne kadar fiyat odediniz lutfen bilgi werin
Allah kucaginiza almayi nasip eder insallahİnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bezmiâlem Hastanesi'nde yaptırdım Pınar Özcan doktorumun ismi
Yaklaşık 15 bini buldu 2 3 bin iğneler ilaçlar 8500 transfer yaklaşık olarak 1000 lirada transfer sonrası ilaçlar tuttu ilk denemede pozitif sonuç aldık tabi nasip kısmet işi bu iş allahım ol derse oluyor her konuda sorulara acigim canim
[/QUOTE
suanda hicbisey bilmiorum daha ben istanbul tup bebek merkezinde Aret Kamara yaptrcam kismetse tup bebegi aklima takilan bisey olursa yazarim size
Ya benim nedense bu aşılama dan tüp bebekten korkum var şu yondn hadi karıştırırlaraa sperm yada yumurtayı. Bende klomen kullanıyorum 2.ayım 3 defa kullanıp sonra aşılama diyorlar. Ama içim hiç rahat değilYaklaşık 15 bini buldu 2 3 bin iğneler ilaçlar 8500 transfer yaklaşık olarak 1000 lirada transfer sonrası ilaçlar tuttu ilk denemede pozitif sonuç aldık tabi nasip kısmet işi bu iş allahım ol derse oluyor her konuda sorulara acigim canim
Aşılamada biz başka bir klinikte sperm verdik yikandi falan sonra aldık götürdük zaten hemen barkot yapıştırıyor adın soyadını yazıyor tup bebekte de aynı şekil tabiki karışabilir basit kliniklerde o yüzden insanlar en iyi doktorları arıyor araştırıyorYa benim nedense bu aşılama dan tüp bebekten korkum var şu yondn hadi karıştırırlaraa sperm yada yumurtayı. Bende klomen kullanıyorum 2.ayım 3 defa kullanıp sonra aşılama diyorlar. Ama içim hiç rahat değil
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?