Tüp bebek yaptiranlar ve fiyat hakkinda lutfen bilgi werin

CigdemErman

🤰🤗❤
Kayıtlı Üye
1 Haziran 2019
152
568
18
37
Arkadaslar ekim ayinda kismetse tüp bebege baslicam yasadiklarinizi we ne kadar fiyat odediniz lutfen bilgi werin

Devlette mi özelde mi yaptırdınız devlette yaptırmak için neler gerekiyor bilen var mı ?

Evet çok şükür pozitif sonuç aldım ilk transferimde.
Bizim ki sebepsiz infertilite idi özel hastanede yaptırdım devlette yaptırabilmek için şartlara uymak gerekiyor.
3 yıl evli olana 2 negatif aşılama yaptırana yardım sağlıyorlar sanırım birde yaş sınırı var
Benim önceden aşılamam tekti tekrar yaptırmak istemedim tutmayınca direk tüp bebeğe geçtik.
Doktorunuz size liste veriyor zaten kullanmanız gereken ilaçları düzenli olarak ignelerinizi yapıyorsunuz tabi bu süreçte kontrol altında oluyorsunuz sürekli yumurtalar olgunlaşınca yumurta toplama işlemi yapılıyor sağlam ve kaliteli olan yumurtalar döllendiriliyor biz farklı olarak mikro çip sistemi uyguladık doktorumuz tavsiye etti +800 TL fazla ödedik bu yüzden ama iyi kide yaptırmışız yararsız olan spermleri ayırıyor.
Daha sonra sizi arayıp bilgi veriyorlar döllenme aşamalarını kaçıncı güne kadar geldiğini söylüyorlar ve transfer günü geliyor :)

Ne mutlu size Allah kucaginiza almayi nasip eder insallah bakalim bizde niyetine girdik kismet ettiyse Rabbim insallah bizde pozitif sonuc alicaz hangi hastanede yaptirdiniz siz

Ne mutlu size Allah kucaginiza almayi nasip eder insallah bakalim bizde niyetine girdik kismet ettiyse Rabbim insallah bizde pozitif sonuc alicaz hangi hastanede yaptirdiniz siz
İnşallah hayırlı sonuçlar alırsınız. Bezmiâlem Hastanesi'nde yaptırdım Pınar Özcan doktorumun ismi

Arkadaslar ekim ayinda kismetse tüp bebege baslicam yasadiklarinizi we ne kadar fiyat odediniz lutfen bilgi werin
Yaklaşık 15 bini buldu 2 3 bin iğneler ilaçlar 8500 transfer yaklaşık olarak 1000 lirada transfer sonrası ilaçlar tuttu ilk denemede pozitif sonuç aldık tabi nasip kısmet işi bu iş allahım ol derse oluyor her konuda sorulara acigim canim

Her soruya severek cevap atarım canim yeni basliyacaksan şunu önerebilirim morel motivasyonunu ne olursa olsun yüksek tut çok onemli

Ya benim nedense bu aşılama dan tüp bebekten korkum var şu yondn hadi karıştırırlaraa sperm yada yumurtayı. Bende klomen kullanıyorum 2.ayım 3 defa kullanıp sonra aşılama diyorlar. Ama içim hiç rahat değil

Aşılamada biz başka bir klinikte sperm verdik yikandi falan sonra aldık götürdük zaten hemen barkot yapıştırıyor adın soyadını yazıyor tup bebekte de aynı şekil tabiki karışabilir basit kliniklerde o yüzden insanlar en iyi doktorları arıyor araştırıyor

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…