Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
ben okudum inşallah tedavim başlarsa ben uygularımHimm konu eskiymis tuttu mu acaba transferi merak ettim
neyse yazdiklarim belki baskasinin isine yarar.
Öncelikle tşkler cvp verdiğin için hiç bişey yapmadm hatta yatıp okadar uzun dinlenmedimde ama hamd olsn tuttu tek seferde cok şükür 8 aylık hamileyim :) rabbim tüm isteyenlere nasip etsinHimm konu eskiymis tuttu mu acaba transferi merak ettim
neyse yazdiklarim belki baskasinin isine yarar.
Rabbim nasip etcekse o bişekilde nasip oluyo ...Canim rahat ol. Opu da yumurta toplama isleminde bir sikinti yok. Mumkunse rahat kiyafetlerinle git. Opudan sonra evde bol su ic. Mutlaka biriyle git biraz hafif narkozlu olacaksin. Esinde olacaktir yaninda zaten o da sperm verecek. Rqhat ol stres yapma. Asil is opu dan sonra baslayacak. Senden toplanan yumurtalarin ne kadarinin dollendigini bekleyeceksin artik. Opu icin degil de transfer icin onerilerim var sana.
Transfere gidecegin gun bir tane soyle 1 cm kadar bir ananas dilimi ye. Sadece bir dilim. Ondan sonra da birer dilim olmak uzere sadece 5 gun ye birak. Transfer gunu de dahil hergun bir avuc kabak cekirdegi ye. Bulursan islenmemis tuzsuz olsun. Bademi de duymustum ama kimisi de hayir badem yemeyin dedikleri icin ben badem yemedim. Ama ananasi ihmal etme. Taze transfer gununden baslayip 5 gun boyunca birer dilim ye. Kendini nasil iyi hissediyorsan onlari yap. Sakin illa yatacam diye sartlandirma kendini. Geldikten sonra biraz yat 2 saat filan sonra kalkip evde minik minik yuru gezin. Soyle dusun rahimdeki embriyolarin buyuyebilmesi icin rahme kan gitmesi gerekiyor. Yurumez yada hareket etmezsen bu pek mumkun olmaz. Crinone jel vermisse ki muhtemelen onu verir. Jeli kullaninca da yatma yarim saat kadar yuru etkisini artiryor. Aklima gelenler bunlar. Herseyden onemlisi neyle mutlu olacaksan onlari yap. Cok dusunme olacagini pozitif cikacagini dusun dua et o kadar.
Elhamdulillah ben miniklerimi 10 gun kadar once kucagima aldim. Rabbim hayirlisiyla size de nasib etsin.Rabbim nasip etcekse o bişekilde nasip oluyo ...