Tüp bebek yaptıranlar yardımcı olabilirmiiiiiiii

Gul-Can

Aktif Üye
Kayıtlı Üye
30 Mayıs 2016
1.886
1.675
83
selam arkadaslar tüp bebege başlıcam kısmetse adet olduktan sonra. Bilgili arkadaşlar yardımcı olabilirmi neler yaşadınız. Benim hiçbir sorunum yok sadece yaş dolayısıyla tüp bebek yaptırcam. 2 embriyo koyacagını söyledi doktorum. Aşılama istemiyorum çünkü vakit kaybetmek istemiyorum artık. İlginize ve verdiğiniz cvplar için şimdiden teşekkür ederim

Dilerim tedaviniz başarılı olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Doktorlar artık işi şansa bırakmıyor.Tutması için ekstra iğneler ilaçlar veriyorlar.Önce yumurta geliştiren iğneler ve destek ilaçlarını kullanacaksınız. İğneleri kendinizde yapabilirsiniz. O kadar zararsız ve kolay.Yeterli seviyeye geldiğinde siz uyurken yumurtalarınız küçük bir operasyonla toplanacak ki kolay bir işlem merak etmeyin. Sonra laboratuvar ortamında döllenecek.3 yada 5 gün sürebilir. Sizi her gün laboratuvardan arayıp yumurtanın gelişimi hakkında bilgi verirler. Ve son olarak transfer.Transferde kolay bir işlem.Siz olabildiğiniz kadar rahat ve umutlu olun yeter. Eşinizin desteği çok önemli.Size yürek dolusu sevgiler.

Dilerim tedaviniz başarılı olur ve bebeğinizi kucağınıza alırsınız. Doktorlar artık işi şansa bırakmıyor.Tutması için ekstra iğneler ilaçlar veriyorlar.Önce yumurta geliştiren iğneler ve destek ilaçlarını kullanacaksınız. İğneleri kendinizde yapabilirsiniz. O kadar zararsız ve kolay.Yeterli seviyeye geldiğinde siz uyurken yumurtalarınız küçük bir operasyonla toplanacak ki kolay bir işlem merak etmeyin. Sonra laboratuvar ortamında döllenecek.3 yada 5 gün sürebilir. Sizi her gün laboratuvardan arayıp yumurtanın gelişimi hakkında bilgi verirler. Ve son olarak transfer.Transferde kolay bir işlem.Siz olabildiğiniz kadar rahat ve umutlu olun yeter. Eşinizin desteği çok önemli.Size yürek dolusu sevgiler.
Çok teşekkür ederim. Birde kalan yumurtaları dondurcaklarmı nasıl olacak kaç defa deneme olur

kan testi yaptırmamı listede 17 tane filan var. herkes yaptırıyomu acaba aynı testleri

Yumurtalarınız fazlasıyla yetiyorsa kullanılmayan yumurtalar için donduralımmı teklifi size yapılır.İsterseniz dondurabilirsiniz. Kaç defa deneme olacağı da yumurta sayısı ve kalitesine bağlı.

hemen hemen aynı testlerdir .Merak etmeyin prosedür gereği ne gerekiyorsa istiyorlar.

Amin inşallah. Hayır sebep belli değil.Ben artık nasip değilmiş diyorum. Umarım sizin için iyi olur .İlk seferinde olan çok arkadaşım var.Sizde onlardan olun İnşallah. :anneadayı:

İkinci denemem canım ilk denemede kaybettim ocak ayında kürtaj oldum . Bunu bahcecide cem beyde yaptırdık
Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. bugün doktorumuz bize de tüp bebek dedi ve çok korkuyorum strese girdim nasıl bir süreç biraz bahsedebilir misin ve fiyatını da merak ediyorum

Allah sağlıkla kucağına almayı nasip etsin inşallah .. bugün doktorumuz bize de tüp bebek dedi ve çok korkuyorum strese girdim nasıl bir süreç biraz bahsedebilir misin ve fiyatını da merak ediyorum
10 bini buluyor genelde ama genetik tarama filan yapılırsa daha farklı fiyat çıkabilir korkma korkulacak bır durum yok strese girme şuanda tüp bebek ile ilgili hangi ayda yaptırcaksan arkadaslar bulursun kendine transfere geri sayım diye topik var arkadas bulursun kendine oralara takıl :KK66: beraber süreci atlatırsınız

Rabbim yardımcınız olsun inşallah bizde yaptık hayırlısıyla sonucumuzu aldık 3 gün önce

Back
X