Asilamayla ayni ilerliyor diyebilirim bende gonal f 150 dozla basladim ama polikistik oldugum icin cok fazla yumurtam olustu 24 adet yumurta toplandi..Bizim ileri hiz sayi ve mirfoloji sıkıntımız vardi 8 embriyomuz olustu 3. Gune 4 embriyo cikabildi..Ben her kontrole cok umutlu ve guleryuzle gittim ilk gunden itibaren tutacak dedik esimle sakalasiyorduk hadi yavrumuzu alip gelelim diye.. Benim falza yumurta toplandigi icin vucudum su topladi biraz dinlendik embriyolarimiz donduruldu doktor iki ay sonra gel demisti ben tatilime gittim hazir degilim dedim 4. Ayda gittim onemli olan benim hazir olmamdi tek embriyo transferim oldu ben sag tarafimda elimi tutuyormusum esime bebegimiz sagda olacak hissediyorum demistim gercekten de ilk bastan beri sag tarafimizda.. Sizde hep olumlu düsunun guzel seyler hissedin karamsarliga asla düsmeyin tup bebek 10-15 gun de bitiyor 12 gun sonrada sonuc aliyorsun yani sadece 1 ayda sonuclaniyor.. Bol bol dua edin hakkinizda hayirlisi olsun Rabbim yüzünüzu güldürsun insallah en kisa zamanda guzel sonucu alin..