Tüp bebek yaptıranlar

Arkadaşlar bendr tup bebek yolcusuyum ve bu 2.denememiz dün transferim oldu iki yumurta koyuldu Ayın. 14.de kan testi yapıcaz. Dünden beri gerginlik sıkıntı kasık ağrısı o hormon ilaclarinin vucudumdaki psikolojik etkileri bide ya olmazsa düşüncesi beni yiyip bitiriyor Allah bekleyiş içinde olan kim varsa beklediğini nasip etsin amin
Amiin İnşallah. Kaçıncı gün embriyosu koyuldu? Benim de yarın transfer nasipse

Allah biliyor ve o nasip ederse inşallah olur kaçıncı gün olduğu önemli değil güzel kardeşim çok yazı okudum tamamen nasip inşallah güzel haberlerini de burda paylasirsin beklemek çok zor bu aşamaya kadar zorlu yollardan geçtik umarım yazılmıştır kaderimize hayırlısı ile

Allah biliyor ve o nasip ederse inşallah olur kaçıncı gün olduğu önemli değil güzel kardeşim çok yazı okudum tamamen nasip inşallah güzel haberlerini de burda paylasirsin beklemek çok zor bu aşamaya kadar zorlu yollardan geçtik umarım yazılmıştır kaderimize hayırlısı ile
Amin inşallah hep beraber paylaşırız burda

Hayırlı olsun canım inşallah o mutlu haberi alırsın bugün benim 5.günüm yazı okumaktan bi hal oldum herkezde belirtiler olmuş bende hiçbi belirti yok ara ara sadece hafif kasık ağrısı oluyo çok korkuyorum tutmiycak diye beklemek çok zor

Ben prolutex diye iğne vuruyorum her gün alıştım vurmaya eğer fobi derecesinde ise soyleseydin keşke doktora

Hayırlı olsun canım inşallah o mutlu haberi alırsın bugün benim 5.günüm yazı okumaktan bi hal oldum herkezde belirtiler olmuş bende hiçbi belirti yok ara ara sadece hafif kasık ağrısı oluyo çok korkuyorum tutmiycak diye beklemek çok zor
Benim de öyle, hafif kasık ağrısı oluyor arada. Ben çok da yatmadım açıkçası evin işini yapıyorum İnşallah bi zararı olmuyordur. Senin kaçıncı gün embriyosu ?

Back
X