Tüp bebek yaptıranlar

Hubannn

Geçici Olarak Hesap Pasiftir !
tek ayak cezası
Kayıtlı Üye
19 Ağustos 2015
3.627
2.143
53
Merhaba
Konu actım fakat ilgili bölümde kimse yok!!
Agustos ayında tup bebek yaptıracagım . Cok heyecanlıyım. Bır yanımda umut bır yanımda karamsarlık mevcut..
Adetin 2. Günü gidecegim . Memorial cem demirele gidiyorum .
Deneyımlerınıze ıhtıyacım var. Sebepsız infertılıte teshısı ile sansım nedır hıcbır fıkır edınemedım arastırdıgım kadarı ile.
Bu süreci nAsıl geçirdinizz??

oncelikle hayirlisi olsun. sebepsiz i fertilite nedir bilmiyorum.. yani yumurtlamaniz adet dongunuz normal mi? kist pko falan yoksa sansiniz artar.. oyle dusunuyorum.biz sperm azligi nedeniyle yaptirdik bahceci fulyaya.. ilk seferinde tuttu cok sukur.. zor bir surec.. hele de biraz pimpirikliysen benim gibi.. hormon ilaclari biraz duygu inis cikislari yapiyor..ama ben hic kilo almadim mesela.. herkesin bunyesi farklidir. dilerim bebegine kavusursun

Bilgim yok ama Allah gönlüne göre versin demek istedim ne kadar uğraştığını görüyorum konularından, inşallah tek seferde olur

Ben de hacettepede tup bebek yaptirdim pcos vardi. Ilk denemede tuttu cok sukur simdi 16 haftalik hamileyim. Darısı isteyen herkese olsun. Guclu olun hicbirsey sizi yildirmasin zaten anneler gucludurler. Kilonuz varsa verin cunku ben ilaclardan iyice kilo almistim. Kilolu basladim hamileligime. Kimsenin kotu olumsuz yorumlarina takilmayin herkesin kaderi farklidir. Transferden sonra stresten uzak durun

Cnm sorunu olmayan insanlarda tutma şansinin %60 ve ustu oldugunu doktorum soyledi allahim hayirlisini versin insalllah hamile kalir bebisini kucagina alirsin. Stres yapma olacagi varsa olur olmazsa allaha dua et bol bol...
Dualarim seninle...!

Merhaba
Konu actım fakat ilgili bölümde kimse yok!!
Agustos ayında tup bebek yaptıracagım . Cok heyecanlıyım. Bır yanımda umut bır yanımda karamsarlık mevcut..
Adetin 2. Günü gidecegim . Memorial cem demirele gidiyorum .
Deneyımlerınıze ıhtıyacım var. Sebepsız infertılıte teshısı ile sansım nedır hıcbır fıkır edınemedım arastırdıgım kadarı ile.
Bu süreci nAsıl geçirdinizz??
Tatlım bir arkadaşıma da sebepsiz infertilite teşhisi koymuşlardı. Doğal yolla hamile kaldı. Hatta şu an 2.ye hamile. Canını sıkma. Herşey güzel olacak de. Rabbim verir inşallah.

Transferden sonra stres yapmamaya çalış, kendini cok dinleme.Ne kesin olucak gözüyle bak ne de umutsuzluğa kapıl. Hayirlisi olsun..

evet tabii transfer sonrasi cok onemli.. sehir disinda yasiyorsan kal yaotirdigin yerde. 2 gun otelde konaklamistik biz

oncelikle hayirlisi olsun. sebepsiz i fertilite nedir bilmiyorum.. yani yumurtlamaniz adet dongunuz normal mi? kist pko falan yoksa sansiniz artar.. oyle dusunuyorum.biz sperm azligi nedeniyle yaptirdik bahceci fulyaya.. ilk seferinde tuttu cok sukur.. zor bir surec.. hele de biraz pimpirikliysen benim gibi.. hormon ilaclari biraz duygu inis cikislari yapiyor..ama ben hic kilo almadim mesela.. herkesin bunyesi farklidir. dilerim bebegine kavusursun
Bızım herseyımız normaldi. Esımdede bendede bır sorun saptanmadıgı için sebepsız infertılıte dendi.. Sızın adınıza cok cok sevındım. Tup bebek öncesı özel bırseyler yaptınızmı beslenme vs

Bende tüp bebekle bebek sahibi oldum hiç stres yapmayın rabbim ol derse olur.
Stres 2 yıl boyunca hıc olmadı bende ama tup bebek için tatlı bır heyecanım var:) kesin olAcak gıbı bır dusuncem yok hatta hıc olmayacakmış gıbı hıssedıyorum :(

Transferden sonra stres yapmamaya çalış, kendini cok dinleme.Ne kesin olucak gözüyle bak ne de umutsuzluğa kapıl. Hayirlisi olsun..
Adet donemıne kadar hıc stresım olmadı bu zamana kadar. Ama adet oldugum an ıki damla gozyasım hep aktı. Tuhaf bır hıs:(

Tatlım bir arkadaşıma da sebepsiz infertilite teşhisi koymuşlardı. Doğal yolla hamile kaldı. Hatta şu an 2.ye hamile. Canını sıkma. Herşey güzel olacak de. Rabbim verir inşallah.
İnş canım .. 2 yıl sabırla bekledım ve tedavi görmedim .. Yasım 30 ve artık anne olma istegım baskın cıktı:) 1 yıl daha bekle dıyor esasında dr ama ben artık ıstıyorum

Cnm sorunu olmayan insanlarda tutma şansinin %60 ve ustu oldugunu doktorum soyledi allahim hayirlisini versin insalllah hamile kalir bebisini kucagina alirsin. Stres yapma olacagi varsa olur olmazsa allaha dua et bol bol...
Dualarim seninle...!
İnş canım sana özellikle yazacaktım:)
Ben sorunu olmayan insanlarda tüp bebek basarı oranını cok arastırdım elle tutulur gecerli bır sonuca ulasamadım.. Dua et ..
Sende durumlar nedır

Ben de hacettepede tup bebek yaptirdim pcos vardi. Ilk denemede tuttu cok sukur simdi 16 haftalik hamileyim. Darısı isteyen herkese olsun. Guclu olun hicbirsey sizi yildirmasin zaten anneler gucludurler. Kilonuz varsa verin cunku ben ilaclardan iyice kilo almistim. Kilolu basladim hamileligime. Kimsenin kotu olumsuz yorumlarina takilmayin herkesin kaderi farklidir. Transferden sonra stresten uzak durun
Cok sevındım sızın adınıza.
Saglıkla kucagınıza alın inş..
Kilom gayet normal sporda yaptıgımda saglıklı bır vucudum var. Stres konusunu bıraz kontrol altına alabılıyorum. Hıc kımseye en yakınımız dahıl bu durumu paylasmadık. Esım ben ve dr..
Bana özellikle tavsıye edecegınız bırseyler var mı

Bilgim yok ama Allah gönlüne göre versin demek istedim ne kadar uğraştığını görüyorum konularından, inşallah tek seferde olur
İnş:( cok tesekkur ederım gozunuze gönlünüze takılmış derdım..
2 yıl beklemek cok zordu inş karsılığı ıyı olur.

İnş canım sana özellikle yazacaktım:)
Ben sorunu olmayan insanlarda tüp bebek basarı oranını cok arastırdım elle tutulur gecerli bır sonuca ulasamadım.. Dua et ..
Sende durumlar nedır

Bana da doktorum asiilama yapalim dedi cok guveniyorum doktoruma esimden sperm tahlili istedi veremicez tabi simdilik.
Doktoruma tup bebek sordugumda sorunun yokki %60 dan fazla bir oranla tutar ama bence ilk asama aşılama yapalim neden tup bebege o kadar para vericeksin dedi.

Benimde 2.5 sene olmadi tedavi dusunmeye baslamistim tatile ciktik sonra dogal yolla oldu. Arkadasim yaptirdi cok stresli bi donem. O hormonlar, daha sonra yumurta alimi transfer vs. Eger tibbi bi durum yoksa az daha bekle derim. Belkide bende ondan 2.5 sene oyaladim biraz korkuyordum. Onca para, sabir sonra olduda tutmazsa kadin yasiyor tum psikolojisini ve fiziksel zorluklarini. Benim esimde sorun vardi ondan yaptiracaktik ama rabbim ol deyince oluyor bu tupte olsa dogalda olsa oyle bunu anladim. Simdi 2.ye hamileyim sana inan adetlerim yokken kizimi rmziriyorken geri cekilme yonteminle kalmisim. Halbuki kizimda aylarca 1 yumurtlama gununu atlamamistim. Hakkinizda hayirlisi olsun insallah basarili olur

Bana da doktorum asiilama yapalim dedi cok guveniyorum doktoruma esimden sperm tahlili istedi veremicez tabi simdilik.
Doktoruma tup bebek sordugumda sorunun yokki %60 dan fazla bir oranla tutar ama bence ilk asama aşılama yapalim neden tup bebege o kadar para vericeksin dedi.
Bu dr ları anlamıyorum canım ya. Asılamanın dogal yola en yakın yöntem oldugunu varsayarsak bu denli ümitlendırıcı konuşması bence dogru degıl. Hayal kırıklıgına bız ugruyoruz. Ben yeterınce bekledıgım için asılama istemedım. İnşş guzel sonuclanır rabbım nasıp eder inş.. Mutlaka banada yaz canım

Back
X