Tüp bebek yaptıranlar

İnş canım. Esım ve ben bu durumu cınsel hayatımıza sosyal hayatımıza asla tasımadık. Elbette uzuluyoruz ama ınanıyoruz. Anasız babasız onca cocuk var ; anne baba olamasakta abla abı oluruz dıyorum .. Hayat sınavlarla dolu bizimkide bu . En cok istedıgım sey ile mucadele edıyorum.
Güven konusunda istısmara acık konulardan bırıde tup bebek..cem beyı tavsıye ederım. Asla olacak yada olmayacak yahut yuzde bılmem kac sansın var demiyor. Demesınıde beklemıyorum. Dedıgınız gıbı mucızelerle dolu hayat allah isteyen herkese nasıp etsın.
Sız ne tur tedavıler gordunuz
Sorun da bu aslında, çoka az tedavi gördüm, 1,5 sene bir şeyin yok, stresten yapıyorsun, kafana takma diye oyaladı beni. Sonunda burada bir arkadaşın yaptığı gibi bir tahlil yaptı. 29 yaşında erken menapoz. Zamanın az, tutarsa tüp bebek belki tutar filan diyor. E bir tahlille anlaşılacak bir şeyse neden bu kadar zaman bekledik . Çok güveniyordum doktoruma. Dünyam başıma yıkıldı ama moralimi yüksek tutuyorum. Ağustos ta iyi bir hastaneye gidip başlıyacağım. Ama şu anda beni ne bekliyor hiç bir fikrim yok.

2013 ağustosta evlendim aralıkta hamile kalmışım üstüne görme denen şeyi yaşadım anlamadım hamile olduğumu öğrendikten 1 hafta sonra düştü zaten sonra 1 sene olmadı ve tedavi sürecine girdik devlet o hakkı veriyor 1 sene korunmasız çocuğun olmazsa gel araştırılsın deniyor bizde öyle yaptık ve 2 aşılama denedim 2.si tutmuş ama yine üstüne görme yaşadım ve o da düştü benim adetlerim çok düzenlidir günü gününe olurum bu durumu doktorla konuşup genetik tahlil istedim bakıldı ciddi bişey çıkmadı sonra şuan tedavimi yapan doktruma tavsiye üzerine gittim izmit araştırma hastahanesinde kendini iyiki tanımışım onu diyorum çünkü diğer hastahanede nerdeyse 1 senemi hiç ettiler ilk muayende bişeylerden şüphelenmiş doktorum ve benden menopoz tahlili olan AMH testini istedi sonuç çıktığında dünyam başıma yıkıldı resmen çok düşük bir değerdi çıkan ve doktorum erkenden menopoza gireceğimi söyledi hiç beklemeyelim ve direkt tüp bebek yapalım dedi durumumdan ötürü raporumda onaylandı hemen haziran 2015 te denedik tutmadı sonra 2.denememi aralıkta yaptım çok şükür şuan 29+4 günlük hamileyim haziran ve aralık ayı arasında yaptığım en iyi şey çörek otu yağı kapsülü içmemdi il denemede 1 yumurta olmuşken 2.denememde 5 yumurtam oldu doktorum bile şaşırdı :) sana da tavsiye ederim sende kullanabilirsin zararı yok yararı çok :) çok uzun yazdım kusura bakma ama anlatmak istedim yaşadıklarımı hakında hayırlısı olsun inşallah ilk denemende tutunur bebeğin sana

Menapoz dediklerinde, az zamanın var diyorlar ya, 1, 5 sene beklemek için çok uzun bir süremidir acaba? Doktorunuz hiç bahsetti mi bu süreçten?

Sorun da bu aslında, çoka az tedavi gördüm, 1,5 sene bir şeyin yok, stresten yapıyorsun, kafana takma diye oyaladı beni. Sonunda burada bir arkadaşın yaptığı gibi bir tahlil yaptı. 29 yaşında erken menapoz. Zamanın az, tutarsa tüp bebek belki tutar filan diyor. E bir tahlille anlaşılacak bir şeyse neden bu kadar zaman bekledik . Çok güveniyordum doktoruma. Dünyam başıma yıkıldı ama moralimi yüksek tutuyorum. Ağustos ta iyi bir hastaneye gidip başlıyacağım. Ama şu anda beni ne bekliyor hiç bir fikrim yok.

Menapoz dediklerinde, az zamanın var diyorlar ya, 1, 5 sene beklemek için çok uzun bir süremidir acaba? Doktorunuz hiç bahsetti mi bu süreçten?
Valla benim sonucum çıktığı ve erken menopoz teşhisini koyduğu gibi doktorum hemen dediği hiç zaman kaybetmeyelim direkt tüp bebek yapalım dedi ve hemen başladık tedaviye bence sende bekleme derim

Valla benim sonucum çıktığı ve erken menopoz teşhisini koyduğu gibi doktorum hemen dediği hiç zaman kaybetmeyelim direkt tüp bebek yapalım dedi ve hemen başladık tedaviye bence sende bekleme derim
İnşallah canim, ağustos ta gidiyorum iyi bir doktora, baştan tahlil her şey yapılıp yolumuz cizilecek. Ama eski doktorumun harcadigi 1,5 seneye içim yanmadi değil.

İnşallah canim, ağustos ta gidiyorum iyi bir doktora, baştan tahlil her şey yapılıp yolumuz cizilecek. Ama eski doktorumun harcadigi 1,5 seneye içim yanmadi değil.
Allah yardımcın olsun inşallah herşey gönlünce olsun tez vakitte ben gibi sende bebeğine kavuş inşallah

Back
X