Tup bebek yaptiranlarin tavsiylerine ihtiyacimiz var..

Cok tesekkur ederim canim🌸

Tup bebekte basari saglayan arkadaslar.. Deneyim ve onerilerinizi paylasabilir misiniz?
Ne yaptiniz, ne yapmadiniz, kac yumurta toplandi, kaci transfer edildi, kacinci gun transfer yapildi:))
Sizlerin yardimina ve bilgisine ihtiyacimiz var...

endometriozis hastasıyım.2.kez tüp bebek yaptırdık ve tuttu hamdolsun.2 tane 3.gün embriyosuydu ama biri tuttu ...hiçbişey yapmadım özel olarak.tüp bebek yaptrdğmı kafamdan siildim gezdim tozdum mangal yaptım yedim.allahıma hamdolsun..kafanıza takmayın yeter

Mrb arkadaşlar benimde ilk tüp bebek denemem 2.gün tek embrio bir hafta oldu göğüslerim çok ağrıo çok şükür bi lekem olmadı ama 12 güne sabretmek çok zor acaba tutmuşmudur..ya da tutmasa kanama lekelenme gibi belirtiler oluyor mu??yani düşse illaki bi belirtisi olur mu

Cok tesekkur ederim canim🌸
Merhabalar benim de bugün transfer yapildi ve bundan sonraki sürecte neler yapmam nelere dikkat etmem gerek bilemiyorum
Estradiol ve duphaston ilaclarini kullaniyorum sabah ve aksam .
Ben cok uzanip yatmiyorum gün iciersinde yemek yapiyorum evi toparliyorum bu tarz hareketlilik zarar verebilirmi ?baska neler yapilmasi gerek
Hormonlarimda sikinti olfugu icin ilac kullaniyorum ama bu durumdan sonra Allah korusun embriyoyu cok riske atarmi hormonal dengesizliklerin varolusu
Tesekkürler kizlar cevaplarinizi bekliyorum

Hic bilmiyorum ki bende.bu taraz olasiklara cevap ariyorum. Alllahin izniyle hic birsey olmazda saglikli birsekilde herkez evlat sahibibolur

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…