- 6 Aralık 2015
- 19.106
- 26.520
- 598
Bayanlar geçen ay tüp bebek denedik 2 tane 1. kalite 5. gün embriyosu taze transfer. ilk denemeydi. malesef kimyasal gebelik oldu. test gününden 2 hafta sonra kanama oldu 8 gün sürdü bitti. onu normal adet saydım. ateş takibi yapiyorum ben hamileyken 36.9a cikan ateşim 1 haftada anca 36.5-36.6 civarina düştü ama döngümün 20. gunundeyim hala öyle, ateşim eski haline (36.1-36.2) düşmedi. normalde ovulasyondan önce düşük olur ovulasyondan sonra artardi.
normalde benim 15. gün yumurtam catlardi ve bir sürü belirtim olurdu anlardim. suan 20. gundeyim yumurta catlamasina dair en ufak belirti yok. akintim hala krem seklinde normalde ovulasyon yaklasinca seffaf uzayan akinti olurdu. bugün adet olcakmis gibi göğüslerim acimaya başladı.
kendimde bi hormonal dengesizlik oldugunu düşünüyorum
doktora gidicem. sanirim tüp bebek ve de kimyasal gebelik sonrasi normal bunlar dimi? adet gecikmesi yaşar miyim bu ay?
tüp bebekten sonraki ay sizler neler yaşadınız?
normalde benim 15. gün yumurtam catlardi ve bir sürü belirtim olurdu anlardim. suan 20. gundeyim yumurta catlamasina dair en ufak belirti yok. akintim hala krem seklinde normalde ovulasyon yaklasinca seffaf uzayan akinti olurdu. bugün adet olcakmis gibi göğüslerim acimaya başladı.
kendimde bi hormonal dengesizlik oldugunu düşünüyorum

tüp bebekten sonraki ay sizler neler yaşadınız?