canim en basta insallah tutar da yuzun guler .agrilarin normal yumurtaliklarin tutunmaya calisiyolar kilcal damara carptigindan sanci olusuyo benim bildigim bu ama tutmadigini bilemeyiz elbtte sonuclari ogrenir ogrenmez haber et insalla tutmustur
esmanur mraba cnm ben yenı uye oldum. aynı gun sonuç alıcaz gorunce sasırdım. ya ınşallah allah sana banada ve isteyen herkese anne olmayı nasıp eder. benım transferın ılk gunlerı agrım vardı ama son 3-4 gundur hiçbır agrım yok. bu ne demek bılmıyorum belkıde tutmadı.Merhaba arkadaslar sizlere bir sorum olucak yardım ederseniz cok sevinirim. Beni bilen bilir ben 2. tüp bebeğimi yaptırdım transferim oldu ve Allah nasip ederse İnsallah 2 Nisan tahlil günüm. Gecekten bu sefer daha dikkatli oldum fazla yormadı kendimi ama ara ara yumurtalıklarımda ve belimde ağrılarım oluyor bu ne demek yine tutmadı demek mi? ilkinde de ağrılarım olmustu ve tutmadı gerci benim kasıklarım sık sık ağrır üşütünce ama korkmaya başladım. Cok şiddetli ağrılar değil bunlar ama her yumurtalıklarım veya belim ağrıdığında moralim bozuluyor. Sizlere yani tüp yaptırıp tutan arkadaslara sorum su sizlerde de ağrı oluyormuydu lütfen bana yardımcı olun yoksa sizlerde hiç ağrı olmadı mı? Birde en erken kacıncı gün tahlilde cıkar acaba yani 12. değil de 10. gün yaptırsam cıkar mı sonuc? Şimdiden cok tesekkürler arkadaslar yardımlarınızı bekliyorum .a.s.a.s.
arkadaşlar birşey sormak istiyorum.Acaba toplanan yumurta sayısının belli rakamlar arsında mı olmasılazım? Mesela 20-30 arası iyibir rakamdır denebilirmi? Benden 19 tane toplandı 13 tanesi dölendi 9 'u gelişti sadecede....:uhm:kötümü acaba
canım çok iyi bence,benim ilkinde 11 yumurta toplandı 3 ü döllendi ama sağlıklı yumurta oluşmadı,şimdi 10 toplandı 3ü döllendi iyi kalite dediler transfer oldu 5 nisani beklyrm ama ağrılarım azaldı ara sısıra sancı oluyor bu tutmayacak demek mi??????????????????
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?