tüp bebek yaptırmaktan korkan var mı?

xyzxyz

Sadece İmtihan....
Kayıtlı Üye
28 Haziran 2010
1.432
630
448
Arkadaşlar bildiğiniz üzere ben ocak ayında tüp bebek yaptıracaktım ilaçlarımı aldım herşey hazır ama işimde problem olduğu için bir müddet tüp olayına ara verdim hazır olduğumda başlayacağım.sorunum sebepsiz infertilite.sadece benim adetlerim düzensiz.doktor kilo verirsen normal yoldan olur dedi.ama iki aşılamam tutmadı...gün yaklaştıkça endişem artıyor.beklesem diyorum ama bebek hasretiyle yanıyorum.bir seneyi aşkın beklemem gerkiyor kilo vermek için bu durumda beklmekte istemiyorum.siz ne yapardınız_?

Son düzenleme:
Yumurta rezervin iyi ve yaşında 30 üzeri değilse bekleyebilirsin kilo verene kadar..

Eşin ne diyor?
Acele ediyorsa erteleme derim ama o da zamana bırakalım diyorsa bekleyebilirsin..
valla eşimin isteyip istemediğinden emin değilim.önceden istedi.son 2 yıldır olmayınca hiç bişey demiyor ama tüp olayını pek onaylamıyor

Canim... Bnce.. Kilo var.. Ianan bana.. 1senni degil sadece 5ayini alir.. Hatta 4ayini bn 26 kilo verdim tupbebege basladim.. Bol bol su ve yurysle.. Ve bnmde yumurtam az cikti.. 5tanecik.. Doktrum umdmu keamedi ama 2.gun mucizem.. Icime kondu.. Cok sukur.. Bugunlerimize.. Simdi.. Ben kilo verrken agliya agliya gliya.. Yuryrdum.. Sakin pes etme.. Olucak.. Esimde.. Sprm azdi.. Bnmde troid hastasiyim.. Olacgina inan.. Bu yazin basla. Kisin zor olur.. Hem yaza gelene kadarda.. Kilo vermis olursun.. Mis gibi olur.. Insallh.. Allhim yar ve yarsdimcin olsun..

kaç kiloydun canım sorması ayıp..ben 78 kiloyum

78 ne cnmmmmmm... Bnde sandim vrsin bygi.
Cnm bnm 90 kiloydum 75kilo ile basldim..
böyle olduğum halde raporum yüksek riskli gebelik şeklinde çıktı.bide obezite rahatsızığı vardır diye yazıyor raporda.bende dedim herhalde gerçekten kiloluyum.doktor acil kilo ver filan dedi ama işte napıcam konusunda karar veremiyorum.kiloda veremiyorum azimli deilim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…