Vakit kaybı olsun istemiyor isen dr. DinleKızlar geçen ay rahim filmi ve femara çatlatma iğnesi kullandım .doktor dünkü randevumda çikolata kistim oldugunu ve engellediğini söyledi aşılama ile şansım yüzde beş miş ve boş yere para ve zaman kaybı tüp bebek yapalım dedi doktor sizce doktorun yaklaşımı nasıl direk tüp bebek demiş gibi geldi
Zaten 31 yaşındayım doktor da öyle söyledi aşılama sizin için hem vakit kaybı hemde para dediVakit kaybı olsun istemiyor isen dr. Dinle
Aynen çünkü aşılama şu an 5bin buluyor tüp bebek için ben 15 bin vermiştim ilaçlar falan dahilZaten 31 yaşındayım doktor da öyle söyledi aşılama sizin için hem vakit kaybı hemde para dedi
Evet doktor da çok düşük bir şans verdi aşılama için çok zor bir süreç mi yumurta toplama aşaması sizin tuttu muAynen çünkü aşılama şu an 5bin buluyor tüp bebek için ben 15 bin vermiştim ilaçlar falan dahil
Aşılamada hamile kalma oranı %15ken tüp bebekte bu oran %50-60lara yükseliyo bu yüzden doktorunuz direk tüp bebek önermiş olabilirKızlar geçen ay rahim filmi ve femara çatlatma iğnesi kullandım .doktor dünkü randevumda çikolata kistim oldugunu ve engellediğini söyledi aşılama ile şansım yüzde beş miş ve boş yere para ve zaman kaybı tüp bebek yapalım dedi doktor sizce doktorun yaklaşımı nasıl direk tüp bebek demiş gibi geldi
Kızlar geçen ay rahim filmi ve femara çatlatma iğnesi kullandım .doktor dünkü randevumda çikolata kistim oldugunu ve engellediğini söyledi aşılama ile şansım yüzde beş miş ve boş yere para ve zaman kaybı tüp bebek yapalım dedi doktor sizce doktorun yaklaşımı nasıl direk tüp bebek demiş gibi geldi
Kist olduğu için şansın daha düşük dedi istersen yaparız dediAşılamada hamile kalma oranı %15ken tüp bebekte bu oran %50-60lara yükseliyo bu yüzden doktorunuz direk tüp bebek önermiş olabilir
Vermeye çalışacağız .kis olduğu içim aşılamada şansın çok düşük dedi hem de para vermiş olursun dedi ama işlemlerden çok korkuyorum anestezi lokal anestezi mi oluyor genel mi rahim filminde genel anestezi ydi çok korkmuştum ama rahat geçmiştiEğer imkanın varsa direk tüp bebeği dene . Ben de bir kere aşılama yaptırmıştım keşke direk tüp bebeğe geçseymişim dedim. Bazılarının ki tutuyor ama dr bana aşılamanın normal ilişkiden çok bir farkı yok demişti o yüzden ben 2 . 3. Aşılamayı yaptırmadım.
Vermeye çalışacağız .kis olduğu içim aşılamada şansın çok düşük dedi hem de para vermiş olursun dedi ama işlemlerden çok korkuyorum anestezi lokal anestezi mi oluyor genel mi rahim filminde genel anestezi ydi çok korkmuştum ama rahat geçmişti
İnşallah yaptıracağım ne gerekiyorsa artık isteyen herkes hamile kalır hayırlısı ileSadece yumurta toplamada anestezi yapılıyor . Transferde falan anestezi yok zaten transfer 5 10 dk lık bir şey. İnşallah Rabbim ilk denemede nasip eder
Kişiye göre değişir zor veya kolay olmasi ben çok umutla geçirdim süreci kolay geçti çok pozitif bir tedavi geçirdim ikizlerim oldu darısı başına canım yumurta toplama 5 dk uyuyp uyanmak gibi kolay korkulacak birşey yokEvet doktor da çok düşük bir şans verdi aşılama için çok zor bir süreç mi yumurta toplama aşaması sizin tuttu mu
inşallah benimde olumlu sonuçlanır çok teşekkürler cevabınız içinKişiye göre değişir zor veya kolay olmasi ben çok umutla geçirdim süreci kolay geçti çok pozitif bir tedavi geçirdim ikizlerim oldu darısı başına canım yumurta toplama 5 dk uyuyp uyanmak gibi kolay korkulacak birşey yok
Rica ederim kafana takılan bisey olursa yardım ederim canıminşallah benimde olumlu sonuçlanır çok teşekkürler cevabınız için
Tamam inşallah çok saolun Ağustos itibariyle başlayacağız Allah’ın izniyleRica ederim kafana takılan bisey olursa yardım ederim canım
Peki benim doktorum özel de devlette n rapor alabilir miyim yani ilaçlar on yada tedavinin daha ucuza mal olması içinRica ederim kafana takılan bisey olursa yardım ederim canım
Cikolata kisti ile 2 asilama yaptik tutmadi baska bi prof a gittik zaman kaybi olmus sana asilama yapilmadan direkt tup bebege baslanmaliydi demistiKızlar geçen ay rahim filmi ve femara çatlatma iğnesi kullandım .doktor dünkü randevumda çikolata kistim oldugunu ve engellediğini söyledi aşılama ile şansım yüzde beş miş ve boş yere para ve zaman kaybı tüp bebek yapalım dedi doktor sizce doktorun yaklaşımı nasıl direk tüp bebek demiş gibi geldi
Bilmiyorum canım onun şartları surtkari var şansını dene ama çok uzun sürüyor istediğin zaman ilaçları temin edemeyebilirsinPeki benim doktorum özel de devlette n rapor alabilir miyim yani ilaçlar on yada tedavinin daha ucuza mal olması için
Oldu mu pekiCikolata kisti ile 2 asilama yaptik tutmadi baska bi prof a gittik zaman kaybi olmus sana asilama yapilmadan direkt tup bebege baslanmaliydi demisti
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?