Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
Yumurta toplanması ne gün, ben de bu ay ilk denemeyi yaptım. Merakla bekliyorum, 1 taze bir de dondurulmuş embriyom oldu. Senin nasılKızlar ben bu ay baslıyorum tup bebege birlikte bu surecte bırbırımıze arkadas olalım
güzel haberler verirsiniz inşllah siz nerde oluyosunuz tüp bebek?Yumurta toplanması ne gün, ben de bu ay ilk denemeyi yaptım. Merakla bekliyorum, 1 taze bir de dondurulmuş embriyom oldu. Senin nasıl
Ben de başladım Ankara’da başkent hastanesin de Yusuf Aytaç tohma doktor beyde hamileyim ben şu an. Zorlu bir süreç sabır gerekiyor ama sonu güzel bitiyorsa değer benceKızlar ben bu ay baslıyorum tup bebege birlikte bu surecte bırbırımıze arkadas olalım
Ağrı varsa ya gebesın yada gebe olmaya calıstı vucutKızlar karnım o kadar ağrıyor ki 2 gündür giderek artıyor anlatamam, regl olacakmışım gibi diye düşünüyorum daha da olmadım. Embriyo yerleştirileli 10 gün oldu ama benim kanımdan bakmıyorlar olduğum bi iğnede hCG var zaten diye. 12 gündür projesteron alıyorum diye oluyor tahminim. Bunu yaşayan var mı? Bu kadar ağrıya ramen hamile kalan var mıdır?
Mrb canim insallah guzel sonuc alirsin bende 22ocskta basladim tedaviye ignelerimi oluyorum ama iki gundur adet sancisi gibi bir sancim var normalmi bilmiyorumKızlar ben bu ay baslıyorum tup bebege birlikte bu surecte bırbırımıze arkadas olalım
İğnelerdeb kız korkmaMrb canim insallah guzel sonuc alirsin bende 22ocskta basladim tedaviye ignelerimi oluyorum ama iki gundur adet sancisi gibi bir sancim var normalmi bilmiyorum![]()
Oylemi ? Iyi bari adetim gelicek zannediyorum her agrida. Neler cekiyoruz ya hamile kalmadan butun agriyi sanciyi cektik resmenİğnelerdeb kız korkma
Merhaba kacinci denemede tuttu ? Eger istersen yasadigin surecten biraz bahsedebilirsin .Merhabalar kızlar Allah hayırlıca evlat sahıbı yapsın hepınızı bende geçen sene oldum tedavı ve kızım oldu şükür ınslalah Allah sizler de nasıp eder bırsey sorarsanız cevaplarım. Olduğum kadarıyla![]()
Merhabalar ılk denemede tuttu canım çok şükürMerhaba kacinci denemede tuttu ? Eger istersen yasadigin surecten biraz bahsedebilirsin .
Aaaa cok guzel saglikla buyutun insallah. Peki ne doz aldiniz kac yumurtaniz oldu? Nasil ilerledi surecin yorucumuydu?Merhabalar ılk denemede tuttu canım çok şükür