Tüp bebek yaptırmış ve yapacak olanlar toplanalım

merhabalr arkdaslar bende bu ay 29 ocakta randevum var heyecanlıyım bende daha ilk görüşmem olucak benim :(

Merhaba bayanlar bende 22 ocakta ignelerime basladim ilk tup bebek tedavim.150 mgla basladik.3 yumurtam olmus birisi catlamaya gelmis ama doktor 3 tanr daha igne verdi catlamamasi icin. Insallah guzel haberlerimizi paylasiriz.

Kızlar ben bu ay baslıyorum tup bebege birlikte bu surecte bırbırımıze arkadas olalım
Ben de başladım Ankara’da başkent hastanesin de Yusuf Aytaç tohma doktor beyde hamileyim ben şu an. Zorlu bir süreç sabır gerekiyor ama sonu güzel bitiyorsa değer bence

Kızlar karnım o kadar ağrıyor ki 2 gündür giderek artıyor anlatamam, regl olacakmışım gibi diye düşünüyorum daha da olmadım. Embriyo yerleştirileli 10 gün oldu ama benim kanımdan bakmıyorlar olduğum bi iğnede hCG var zaten diye. 12 gündür projesteron alıyorum diye oluyor tahminim. Bunu yaşayan var mı? Bu kadar ağrıya ramen hamile kalan var mıdır?

Kızlar karnım o kadar ağrıyor ki 2 gündür giderek artıyor anlatamam, regl olacakmışım gibi diye düşünüyorum daha da olmadım. Embriyo yerleştirileli 10 gün oldu ama benim kanımdan bakmıyorlar olduğum bi iğnede hCG var zaten diye. 12 gündür projesteron alıyorum diye oluyor tahminim. Bunu yaşayan var mı? Bu kadar ağrıya ramen hamile kalan var mıdır?
Ağrı varsa ya gebesın yada gebe olmaya calıstı vucut

Kızlar ben bu ay baslıyorum tup bebege birlikte bu surecte bırbırımıze arkadas olalım
Mrb canim insallah guzel sonuc alirsin bende 22ocskta basladim tedaviye ignelerimi oluyorum ama iki gundur adet sancisi gibi bir sancim var normalmi bilmiyorum 😔

Merhabalar kızlar Allah hayırlıca evlat sahıbı yapsın hepınızı bende geçen sene oldum tedavı ve kızım oldu şükür ınslalah Allah sizler de nasıp eder bırsey sorarsanız cevaplarım. Olduğum kadarıyla ☺️

Merhabalar kızlar Allah hayırlıca evlat sahıbı yapsın hepınızı bende geçen sene oldum tedavı ve kızım oldu şükür ınslalah Allah sizler de nasıp eder bırsey sorarsanız cevaplarım. Olduğum kadarıyla ☺️
Merhaba kacinci denemede tuttu ? Eger istersen yasadigin surecten biraz bahsedebilirsin .

Biz 5 yıllık evlıydık esım askerî personeldi ben hayatımda hıc adet olmamıştım. Evlendıgımde 22 yaşındaydım. Evlendık doktora gıttım dırek bebek ıstıyoruz dıye 6 ay yada 1 sene deyın dedı tam dedık olmadı 6 ay sonra klomen başladık 5 kez nededık normal ama olmadı. Sonra soğuta yayınımız çıktı geldık burda başka doktor gıttım oda baktı bence aşılama ol vakıt kaybetme dedı esım görevdeydi surıye aradım böyle dıyor doktor dıye tam dedı arastır bakalım. Bız mustayız dıyarbakır bahcecı buldum aradım

Adet 2 günü gelın dedıler gıttık esım geldı doktor muayene ettı bana dedıgı suan çok güzel görünüyor yumurtalarınız da var eğer ıstersen dırek tüp bebek yapalım garantı gıbı oluşmadılarsa olursa şansın daha az dedj

Bız düşündük tamam dedık o an reçete yazdı yumurta çoğaltıcı 6 adet iğne 2 tane vıtamın bırde çatlamasın dıye yumurtalar ıgne verdı

Başladım kullanmaya bu arada 86 kıloydum hıc bır sıkıntı yaşamadım. Gıttıgımız gün benden kan aldılar troıd dıger değerler bakıldı hersey normaldi sonra ıkı ıgne yaptık 3 gün tekrar gıttım ben

Back
X