Tüp bebek yaptırmış ve yapacak olanlar toplanalım

Bakıldı yumurta sayım 18 olmuş doktor devam dedı eve heldım devam ettık bu arada ben ek gıdalarla besledim tedavımı sağlıklı beslendim. 2 gün sonra tekrar gıttık

24 yumurtam oluşmuş ve hepsı 8 ve 9 büyüklükte dedı çatlaması ıcın 14 olması gerekıyor dedı onun ıcın ayrı ıgne yazıldı yumurta gelıstırıcı 3 günde onu kullandım .

Sonra gıttık baktılar yumurtalar ıstenılen büyüklükte dedıler kan aldılar tekrar esımden kan ıstedıler o gün orda kaldık gece 12 de çatlatma ıgnesı olmamızı soyledılet ne 1 dk geç ne 1 dk erken eğer yanlış yaparsanız tedavınız sonlanır dedıler

Bız yaptık gıttık 24 tane yumurtam alındı. Anestezı ıle alıyorlar aç karna gıdıyorsun ben bıraz afallamıstım. Ama ınanın sonucu güzel olacak dedım hep motıveydım kötü dusunmedım.toplama ıslemı oldu bıttı bıze haber vermez 1 hafta ıcınde ona göre karar verılcek denıldı

Sorasında bende sıslık gıbı hıssıyat oldu 1 hafta gectı. 2 gün sonra aradılar 20 yumurta kaldı dedıler sonra aradılar 17 sonra 15 sonra 10 sonra 8 sonra 2 ve benım bebısler 6. Güne ulaştılar dondurduk

Bu arada vıtamınler almaya devam edıyorum. Ben kendı ıstegımle. 1 ay rahım dınlendırme ıstedım kendımı o ılaclar etkısınden çıkarmak ıstedım

2 tane 6 . Gün emrıyosu dondurduk adet oldum sonra kı ay ılacla 3. Günü rahım kalınlaştırıcı ılac başladık günde 6 tane içiyordum 1 kez kontrol gıttım sonra ıstenılen kalınlığa ulaştık yarın koyalım dedıler

Sabah gıttık güzel kahvaltımı yaptım banyo yaptım bol su üç dedıler ben abartıp2 lıtre içtım amelıyat haneye aldılar benı baktılar mesane çok dolu dedı 3 kez lavabo gıttım tam dedı doktor

Alttan gırıyorlar kol gıbı bır kablo ısmını söylüyor doktor esının ısmını bebegımızı yerlestırıyoruz dedı rahım duvarına yakın bır yer bıraktılar resmî duruyor hala ordan ben hıc kalkmadan alıp başka odaya götürdüler sedye ıle ılk yarım saat lavabo çıkmayın dedıler ama ben dayanmayıp 20 dk cıktım😂

Ama yatağa getırdıler esım saolasın yardım ettı orda yaptım 1 saat orda yattım ılaclar devam dedı doktor rahım gelıstırıcı ve kan sulandırı vıtamınler bız 2 gece dıyarbakır kaldık

Transfer olduk 3 gün araç kıraladık normal yol 3 saat bız 6 saat geldık eve geldık yatak açtı esım

Günlük 3 lıtre su ıctım lavabo gıtgel tabıkı taze ananas suyu kabak cekırdegı gergin hır avuç ananas mutlaka günlük yumurta sonra hep yattım arada rahım kan gıtsın dıye dolandım 5. Gün agrılarım başladı kasıklarım belım çok agrıyordu

Sankı adet olacak gıbı göğüslerim sonra buraya gırdım kızlar konustuk 9 günüydü dedıler tahlıl yap esıme doyledım hadı gıdelım dedı kan verdık ve bız ağlıyoruz mınıgımız bızımle

Sorasında bende sıslık gıbı hıssıyat oldu 1 hafta gectı. 2 gün sonra aradılar 20 yumurta kaldı dedıler sonra aradılar 17 sonra 15 sonra 10 sonra 8 sonra 2 ve benım bebısler 6. Güne ulaştılar dondurduk
cumle cumle whatsapp gibi yazmaniz cok zorlastirmis okumayi keske bi defada yazsaydiniz. yani sonuc olarak 24 yumurta toplandi ve 8i mi embryo olarak donduruldu 2 si mi ?

Ben derdım benım asla çocuğum olmaz hıc adet olmadım dıye sımdı kızım uyudu esım nöbette ve ben sızlere dıyoyrım asla umutsuz olmayın ınanın gerısı gelır hayırlıca

cumle cumle whatsapp gibi yazmaniz cok zorlastirmis okumayi keske bi defada yazsaydiniz. yani sonuc olarak 24 yumurta toplandi ve 8i mi embryo olarak donduruldu 2 si mi ?
Bellı bır sayı kadar yaAbılıykruz dıye böyle oldu kusura bakmayın sılebılıyorsam sılerım 2 emrıyo 1. Kalıteydı dondurduk bır transfer edıldı

Kızlar karnım o kadar ağrıyor ki 2 gündür giderek artıyor anlatamam, regl olacakmışım gibi diye düşünüyorum daha da olmadım. Embriyo yerleştirileli 10 gün oldu ama benim kanımdan bakmıyorlar olduğum bi iğnede hCG var zaten diye. 12 gündür projesteron alıyorum diye oluyor tahminim. Bunu yaşayan var mı? Bu kadar ağrıya ramen hamile kalan var mıdır?
slm. benimde transfer sonrasi 8. gunum doldu. progesteronun yan etkisi cok fazla. bende de karin agrisi kasik bel agrisi ,goguslerim patlayacak gibi falan. kan tahlil gununu bekliyorum

Back
X