- 25 Kasım 2016
- 3.420
- En iyi cevaplar
- 1
- 10.317
- 208
- 32
Aşağıdaki videoyu izleyerek sitemizi ana ekranınıza web uygulaması olarak nasıl kuracağınızı öğrenebilirsiniz.
Not: Bu özellik bazı tarayıcılarda mevcut olmayabilir.
cumle cumle whatsapp gibi yazmaniz cok zorlastirmis okumayi keske bi defada yazsaydiniz. yani sonuc olarak 24 yumurta toplandi ve 8i mi embryo olarak donduruldu 2 si mi ?Sorasında bende sıslık gıbı hıssıyat oldu 1 hafta gectı. 2 gün sonra aradılar 20 yumurta kaldı dedıler sonra aradılar 17 sonra 15 sonra 10 sonra 8 sonra 2 ve benım bebısler 6. Güne ulaştılar dondurduk
Bellı bır sayı kadar yaAbılıykruz dıye böyle oldu kusura bakmayın sılebılıyorsam sılerım 2 emrıyo 1. Kalıteydı dondurduk bır transfer edıldıcumle cumle whatsapp gibi yazmaniz cok zorlastirmis okumayi keske bi defada yazsaydiniz. yani sonuc olarak 24 yumurta toplandi ve 8i mi embryo olarak donduruldu 2 si mi ?
slm. benimde transfer sonrasi 8. gunum doldu. progesteronun yan etkisi cok fazla. bende de karin agrisi kasik bel agrisi ,goguslerim patlayacak gibi falan. kan tahlil gununu bekliyorumKızlar karnım o kadar ağrıyor ki 2 gündür giderek artıyor anlatamam, regl olacakmışım gibi diye düşünüyorum daha da olmadım. Embriyo yerleştirileli 10 gün oldu ama benim kanımdan bakmıyorlar olduğum bi iğnede hCG var zaten diye. 12 gündür projesteron alıyorum diye oluyor tahminim. Bunu yaşayan var mı? Bu kadar ağrıya ramen hamile kalan var mıdır?
sen nelerden gectin peki bu surecte.merak ettimBen derdım benım asla çocuğum olmaz hıc adet olmadım dıye sımdı kızım uyudu esım nöbette ve ben sızlere dıyoyrım asla umutsuz olmayın ınanın gerısı gelır hayırlıca
Nasıl nerlerden canımsen nelerden gectin peki bu surecte.merak ettim
yani tedavi surecin nasildi. neler yaptinNasıl nerlerden canım