Tüp bebek yaptırmış ve yapacak olanlar toplanalım

Canım ben yalnızdım esımde 1 ay süre ıcın gelmıştı surıyeden ben tedavı başladık hemen vıtamınler ve beslenme seklımı degıstırdım arastırdım arkadaşım var doğum doktor yanında ondan lıste ıstedım yıyecek ıcecek anlamında önle kullandım

Haftada 2 kez kırmızı et 1 kez somon başlığı her gün bır avuç kabak cekırdegı ananas suyu havuç yumurta baklagiller kaju ve her oyunumu duzenlı sekılde yedım

Bol bol su ıctım portakal suyu dınlendım sureklı

Haftada 2 kez kırmızı et 1 kez somon başlığı her gün bır avuç kabak cekırdegı ananas suyu havuç yumurta baklagiller kaju ve her oyunumu duzenlı sekılde yedım
cok guzel yapmissin. bende yiyeyim bunlari. zaten somon ulkesindeyim. en kolay buldugum balik bu. darisi bizim basimiza insallah

cok guzel yapmissin. bende yiyeyim bunlari. zaten somon ulkesindeyim. en kolay buldugum balik bu. darisi bizim basimiza insallah
ınslalah canım bırde asla kötü düşünme Allah verecekse bır sekılde nasıp edıyor ben çok cektım. Hamılelıgım berbattı. 35 hafta doğum yaptım sadece 5 hafta evde kaldım 30 hafta hastenede yattım ama şükür halımıze Allah ısteyen herkese nasıp etsın

ınslalah canım bırde asla kötü düşünme Allah verecekse bır sekılde nasıp edıyor ben çok cektım. Hamılelıgım berbattı. 35 hafta doğum yaptım sadece 5 hafta evde kaldım 30 hafta hastenede yattım ama şükür halımıze Allah ısteyen herkese nasıp etsın
zor zamanlar gecirmissin. allah sana bagislasin insallah

zor zamanlar gecirmissin. allah sana bagislasin insallah
Amin canım rabbım en kısa zamanda sana da nasıp etsın mis kokulu bır yavru burda olan ve ısteyen herkese sağlıklı bır sekılde

Ben de başladım Ankara’da başkent hastanesin de Yusuf Aytaç tohma doktor beyde hamileyim ben şu an. Zorlu bir süreç sabır gerekiyor ama sonu güzel bitiyorsa değer bencecan
Ben de başladım Ankara’da başkent hastanesin de Yusuf Aytaç tohma doktor beyde hamileyim ben şu an. Zorlu bir süreç sabır gerekiyor ama sonu güzel bitiyorsa değer bence
Canım bende Aytaç beyde tedavi görüyorum şu an yeni başladım zorlu bir süreç ama çok yardımcı oluyorlar transferi heyecanla bekliyorum hayırlısı olsun hakkımızda

Sorasında bende sıslık gıbı hıssıyat oldu 1 hafta gectı. 2 gün sonra aradılar 20 yumurta kaldı dedıler sonra aradılar 17 sonra 15 sonra 10 sonra 8 sonra 2 ve benım bebısler 6. Güne ulaştılar dondurduk
Su kısmı anlamadım ben kac tanesi dollenmisti 2 tanesi kaldi

Back
X